Küçük kanamalar olması ara ara normal cnm sen dikkat et elinden geldiğince bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorumKızlar bugün öğlen 1 gibi ve akşam 12 gibi kanamam oldu sabah işe giderken biraz hızlı hareket ettim acaba o yüzden mi diye çok korktum ama bişey olsaydı neden o an olmasın öğlen 1 de gelsin dedim yine de Esra hanımı aradım sordum buarada dikim gününden beri adet olmam gerekiyor ama ben primolut başlamıştım öğlen 12 de içmem gerekiyordu muhtemelen içmeyi unutunca böylesi bişeyle karşılaştım aralarda başka bir kanama yaşamadım akşam da 12 gibi olunca muhtemelen adet diye düşünüyorum sizce de adet mi yoksa hızlı hareket edince kanama o anda olmaz mı buarada bugün 4.günümdü
Yanyanayiz sln ile birlikte ikimizinde dönüm noktası inşallah güzel olur hersey bekliyoruz
Sorularımızı unutmayın kızlarYanyanayiz sln ile birlikte ikimizinde dönüm noktası inşallah güzel olur hersey bekliyoruz
Tabi kiSorularımızı unutmayın kızlar
Geçici de eşimiz dokununca hisseder mi. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleTabi ki
Amin canım Allah razı olsunGeçici de eşimiz dokununca hisseder mi. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle
Canim noldu kontrol?Amin canım Allah razı olsun
Neler söyledi. Ne bilgiler verdi.Kızlar sln ye geçici yaptı Gökçen banada dedi geçici yapacağım yarık var bilginiz olsun sln ye çentik var dedi banada yarık var dedi uyusturmadan yaptı ağrısı çok gecicide ağrı oluyor mu çok kızlar gerçekten şunu anladım ki doktor seçimi çok önemli siz siz olun diyorum başkada birsey demiyorum
O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki sln ye çok şükür bari geçici yaptı sizde kim olursa olsun kalıcı yaptırması herkes geçici yapsınNeler söyledi. Ne bilgiler verdi.
Herkes geçici yaptıramıyor cnm işte malesef bilmediğin yada çıkamayacağın bir şehirde olursan o vakitte geçici imkansızO kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki sln ye çok şükür bari geçici yaptı sizde kim olursa olsun kalıcı yaptırması herkes geçici yapsın
O zaman Ayşe konanc veya turgay beye yaptırın kalıcı yi hiç bu gökçene falan düşünmeyin bileHerkes geçici yaptıramıyor cnm işte malesef bilmediğin yada çıkamayacağın bir şehirde olursan o vakitte geçici imkansız
Turgay hocaya tatlımHiç korkma canım kanama hızlı hareket anında olurdu olacak olsa. O bahsettiğin şeyden sebeptir. Hangi doktora işlem olmuştun canım
O zaman Ayşe konanc veya turgay beye yaptırın kalıcı yi hiç bu gökçene falan düşünmeyin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?