Canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olur bundan sonraki süreçteKızlar sln ye geçici yaptı Gökçen banada dedi geçici yapacağım yarık var bilginiz olsun sln ye çentik var dedi banada yarık var dedi uyusturmadan yaptı ağrısı çok gecicide ağrı oluyor mu çok kızlar gerçekten şunu anladım ki doktor seçimi çok önemli siz siz olun diyorum başkada birsey demiyorum
Canım geçici de düğüne yakın nasıl olacak yaaa donetalla yaptı gerçi hayırlı haberlerini aldık artık bizlerin de tutmazsa nasalım yapıcaz kesinlikle bu kadar herşeyi göze aldık rabbim yardım etsin dua ediyorum herkes içinO kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki sln ye çok şükür bari geçici yaptı sizde kim olursa olsun kalıcı yaptırması herkes geçici yapsın
Kesinlikle katılıyorumHerkes geçici yaptıramıyor cnm işte malesef bilmediğin yada çıkamayacağın bir şehirde olursan o vakitte geçici imkansız
Canım kanasın da hayırlısıyla acısı sorun değil kaç gün var düğüne inşallah hayırlı haberini alırız tatlımKIzlar çok ağrım oldu geçicide normal mi biz Mabella olmazsa bitmiştim bayıldım ben ama birazda korkudanşimdi bizdeyiz dinlendikçe hafifliyor sanki ara ara sızıntı gelir normaldir dedi kesin kanayacak hatta bana kızma çok dar oldu fazla acıyacak dedi
Aynen cnm sanırım Ankara’da yok yani boyle birseyO zaman Ayşe konanc veya turgay beye yaptırın kalıcı yi hiç bu gökçene falan düşünmeyin bile
Canım Pazar günüCanım kanasın da hayırlısıyla acısı sorun değil kaç gün var düğüne inşallah hayırlı haberini alırız tatlım
Canım ikinizede çok geçmiş olsun daha önce kalıcı yapmamıştın dimi geçiciyle dar mı dikti bunu meral ettim ya daraltma oluyo yani geçicide deCanım Pazar günü
Yok canım ikimizde kalıcı olduk adı lni kalıcı dediği iki dikiş attı sonrada böyle yaptı işteCanım ikinizede çok geçmiş olsun daha önce kalıcı yapmamıştın dimi geçiciyle dar mı dikti bunu meral ettim ya daraltma oluyo yani geçicide de
Anladığım kadarıyla kalici diyip gecici yapanlardan galiba doktorYok canım ikimizde kalıcı olduk adı lni kalıcı dediği iki dikiş attı sonrada böyle yaptı işte
Canım ikinizede çok geçmiş olsun daha önce kalıcı yapmamıştın dimi geçiciyle dar mı dikti bunu meral ettim ya daraltma oluyo yani geçicide de
[/QUOT
Kalıcı yaptırmıştım bir çentik var dedi iki dikiş attı yüzde yüz kanar dedi ama bana kızma fazla daraldı dedi bir kalem girişi kadar yer bıraktıAnla
Anladığım kadarıyla kalici diyip gecici yapanlardan galiba doktor
Kalıcı yaptırmıştım üstüne geçici yaptı ama çok daraltmış çok acıyacak dedi geçicide de daraltma yapıyorAnla
Anladığım kadarıyla kalici diyip gecici yapanlardan galiba doktor
Kalıcı tutmuş mu yani canimKalıcı yaptırmıştım üstüne geçici yaptı ama çok daraltmış çok acıyacak dedi geçicide de daraltma yapıyor
Bence tutmadı bugün çok dikti tutsa tekrar dikmezdiKalıcı tutmuş mu yani canim
Benim tutnamisKalıcı tutmuş mu yani canim
Geciciden sonuc alirsin canim cok şükür gecici yapma sansin oldu. Ama insani oyle strese sokuyorlar günahtır ya oynuyorlar bizimle resmennBence tutmadı bugün çok dikti tutsa tekrar dikmezdi
Uyuşturmadan mı yaptı canımKIzlar çok ağrım oldu geçicide normal mi biz Mabella olmazsa bitmiştim bayıldım ben ama birazda korkudanşimdi bizdeyiz dinlendikçe hafifliyor sanki ara ara sızıntı gelir normaldir dedi kesin kanayacak hatta bana kızma çok dar oldu fazla acıyacak dedi
Canim uzulme gecicide kanamayan kimse yok dugun ne zamanBenim tutnamisbeklediğim bitseydi zaten bu kadına başından güvenmedim güvenmem hataydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?