Kegeli duydum bnde ama doktora gittigimde ise yaramaz dedi benimde daraltip olucak canimAy kuzum inşallah sanırım ona ihtiyacım olcak burda bi kaç arkadaşlr sagolsun söyledi kegel yapıyorum ama ne kadar başarılı olursa artık geçici yapcam büyük ihtimal ama daraltmada şart gbi.
Ne zaman yaptıracaksin tarih yakın mi kuzuKegeli duydum bnde ama doktora gittigimde ise yaramaz dedi benimde daraltip olucak canim
Ağrı kesici kullan canımm. Çok dar yaptım demişti belki ondan olabilirKızlar ağrım hala var normal mi geçicide bu ağrının olması ya ben dün yaptırdım bir gün geçti Ağrı’nın geçmesi gerekmiyor muydu
Cnm bence normal düşünsene o bölge hassas ve üstüne bir de orada dikiş var normal yani agrı sızı olması bir de herkese göre bu acı olayı değişiyor zatenKızlar ağrım hala var normal mi geçicide bu ağrının olması ya ben dün yaptırdım bir gün geçti Ağrı’nın geçmesi gerekmiyor muydu
Okumustum bi sayfada sorun olmaz demişlerdi. Sonuçta kalıcıda da yolculuk yapıyorsun ki o daha zor bi işlemKızlar geçici olup gün içerisinde seyahat eden var mı Bi sorun yasarmiyim
Temmuzun 4 gibi dusunuyorum canimNe zaman yaptıracaksin tarih yakın mi kuzu
Ay ben gecici olup yolculuk yapicam doktara sorucamKızlar geçici olup gün içerisinde seyahat eden var mı Bi sorun yasarmiyim
Bizi habersiz bırakma bebeğim. Allah yardımcın olsun. Bütün detayları sor bize de anlat çok mutlu olTemmuzun 4 gibi dusunuyorum canim
Bende sizin gibi Turgay Karakaya ya diktirdim , sizin bu yorumunuz beni çok ferahlattı. Siz bir JİNEKOLOGLA EVLENECEKSİNİZ VE KIZLIK ZARI DİKTİRDİNİZ , AYRICA HEMŞİRESİNİZ . bizler doktor olmayan yani bu işlerden anlamayan kişilerle evleneceğiz , bizim eşlerimizin zarın dikilmiş olduğunu anlaması mümkün değil sonucu çıkıyor. Desteğiniz için çok teşekkürler. Acaba başarabilirmiyim diye depresyona giren arkadaşlar mutlaka okusun yorumlarınızı !!Kızlar merhaba 28. Günüm bugün biraz yanmam var kasıntılarım devam lakin ilk zamanlardaki gibi değil bugün turgay hocama kontorle gittim mükemmel tutmus bir parmak bilemedin 3 anca girer dedi en orjinaline yakını olmus iyi bakmıssın iyi tutmus dedi asistanıda suan halay cekıp rakı icmek istiyorum:) simdi gelelim söz vermistim size nasl baktıgmı anlatıcagm ben hemsire olmamın ekmegni yedim:) pansuman yaparken nasıl iyi yapıldgjnı bılıyordm elbette derken is yerinin en sevilen personeli olmannında balını kaymagnı yedmhemoridim kanamalı kötü oldm dedm 17 gün izin verdiler rapor dahi istemedıler artık ne kdr hemoridli takliti yaptıysam bir 10 gün önceden inandılar :)hic kalkmadan yatım yan yattım totomun üzerine oturmadım desem yeridir :)camasırsz gezdm 17 gün gecelikle evde banu alkan gibi:) hava aldı temız kaldı böylelikle oram. 3.7. Ve 21 günümde agrım coktu kendime en iyi gelen Ağrı kesiciyi bıldıgım icin hocamın yazdıgını dgl apranaxla attlattım. Yine o günler batmam zirveydi. Ben ameliuatta degılde sonrası cekenlerdenım. Bir cok gıda takviyesi markası var ben cranbery ictim sistide ve mantara iyi geliyor die zinc ictim yaram cabuk iylessn die :) arabamı süremedım mesela arabamı özledm 28 gündür metroya talimim totoma agırlık veremıom ben yan otıyorum ya :) hic kanamam olmadı benım. Akıntımda olmadı cok olanda her kadında olandı reglimide 23. Günümde oldum. Pansuman bitmisti ama ben temız baktım 30 tane orkid harcadm bence :) bol kefir ictim kabız olmadm hic aksine hep diyareydim :) 1 saatte bir ped degistim cünkü batmasa bile pedim temiz kalsın diye. Günde bir paket sigara iciyorum 12 gün hic icmedm yara iylesme sürecimi etkılemesn die icsemde bir fırt cekıp attım. Cok kafama vurursa nikotin mesela. Haftada bir rakı icen ben 28 gündür anasona hasretim dün dikislerm düstü dügümlü gördüm peceteye öncesnde düstü sandım kosarak bi gittim doktors demek batıkondan dökülenlermis ben onu sok dikis sandım günde 50 kısıye sütur atan ben onu algıyamadm dedm ya sizi anlıyorum skıntılı birsey beklemek.
Sebze bol tüketttm. Pantolun 28 gün hic giymedm 2 hafta sonrada normal Hayatıma dönecgm doktorum artık dön dedi :)
Gelelim doktoruma tesadüfün sectm yemin ederm terzi kendi sökügünü dikemez oysa sorsam cevreme belkı söylerlerdi bir de doktor nısanlım benım kadın dogumcu yürek yemis biriyim bendüsünün hergün bir kadın dogumcu arkasıyla yemekteyiz ben hemsıreyım yıllardır yada ıs yerinde selamlasıyoruz jınekologlarla mesela :))) agızlarndan alırdım lafı. Ama ben turgay hocayı seneler önce bir arkdasımdan duydum kürtaj olmustu ona zeytinburnjndaydı eskiden hoca sonra tesadüfen arabmla gecerken gördüm tabelesni bakırköy den. Dünya tatlısı asistanları var buradan yok suratsız ılgısız dıyenler tamamen sahtekar ben ne zaman gitsem benımle ilgilendıler randevusuz gittim iceri alıp baktılar kahve iceriek cıktm genclestiri krem sohbeti edrrek ayrıldım sanki hic islem olmamıs gibiydim :) klinigini ziyaret edip görüsün yazdıklarıma hak vereceksniz burda yazılanlarım bir cogu fake cünkü heycanım yoktu bir an bitti tutmus kanamam olr diyince :) hocamın dünya tatlısı bir kızı var sevgıyle bakan bugün onunla tanıstım cok özel bir cocukmus mesela ben sevgının hoşgörünün saygının insana ilac oldgunu bilenlerdenim. Hırpalamayın kendnizi bedenınızı sevin yasadık hata denılmez ınandık yasadk ama çözüme odaklanın. İciniizi ferah tutun. Ben 28 günde cok iyiyim hic bisi hisettmiyprum ufaktan bir yanma haricinde. Yanmam biraz daha devam edecekmis hocam öyle söyledi. Yakında nikhım var 2 kasımda dügünüm mıtlaka kanamamıda yazıcam. İcinizi ferah tutun. Doktorunuzu iyi secin buradan bana yardımcı olan tatlı kızlarada tesekür ederim keske reeldede tanıssak bir kahve icsek kendinize iyi bakın güzel düsünün sevgıyle kalın askınızı yasayın kına gecenizde oynayın dügününüzde halay bası olun ❤ ben 10 güne tatıle gidiyorum nisanlımla mesrla ask tazelıcem lakin denize bir ay kdr psikojık olrk giremem ben korkudan yksa hoca skıntı yok 2 hafta sonra gir dedi:) atın kafadan herseyı öperim sizleri. Görüsmek üzere
Kesınlıkle nasıl anlıcak bu kdr ruh hastası adamlarlada evlenmeyin cidden kadınlık gururu olmalı bir kadının acıp bakıcak ıncılıcek se o ztn sana güvenmıyoe demektir. O hasta bir adam demektir. Dogru doktr dogru bakım bitti bu kdr net herswy gönlünce olsn bu arada senindeBende sizin gibi Turgay Karakaya ya diktirdim , sizin bu yorumunuz beni çok ferahlattı. Siz bir JİNEKOLOGLA EVLENECEKSİNİZ VE KIZLIK ZARI DİKTİRDİNİZ , AYRICA HEMŞİRESİNİZ . bizler doktor olmayan yani bu işlerden anlamayan kişilerle evleneceğiz , bizim eşlerimizin zarın dikilmiş olduğunu anlaması mümkün değil sonucu çıkıyor. Desteğiniz için çok teşekkürler. Acaba başarabilirmiyim diye depresyona giren arkadaşlar mutlaka okusun yorumlarınızı !!
yok canım geçici için düşündüğüm kmse yok mecburen oldugum şehirde birine yaptırcam heralde kalıcı yapmış olsaydım turgay beyi füşünüyodum ama kalıcıyı koruyamıcagım için geçiciye yöneldim.Ne zaman yaptıracaksin düşündüğün bi doktor var mi
kuzum elde değilki hergün o kafamın bi köşesinde kemirip duruyo beni korkudan sadece ona odaklıyım işteCanım daraltarak dikiyor zaten. Kimseye vajina daraltma ameliyatı yapılmıyor sadece giriş dikilirken daraltılıyor. Ekstra para alan doktor da yalan söylüyor yaptığı vajina daraltma falan değil. Öyle olsa normal Doğum yapamaz kimse. Kaçıncı defa diyorum artık güven nolur bununla kafanı meşgul edip mutsuz olma
Yaşamazsın canım sorun geçici ile farklı şehirlerde 2 düğün yapanlar oldu bol oynanmalıKızlar geçici olup gün içerisinde seyahat eden var mı Bi sorun yasarmiyim
Tabi canım her detayini anlaticam sizlerede amin canim benim cok sagolBizi habersiz bırakma bebeğim. Allah yardımcın olsun. Bütün detayları sor bize de anlat çok mutlu ol
Canım benim yaa bak çok güzel oldu şükürler olsunKızlar merhaba 28. Günüm bugün biraz yanmam var kasıntılarım devam lakin ilk zamanlardaki gibi değil bugün turgay hocama kontorle gittim mükemmel tutmus bir parmak bilemedin 3 anca girer dedi en orjinaline yakını olmus iyi bakmıssın iyi tutmus dedi asistanıda suan halay cekıp rakı icmek istiyorum:) simdi gelelim söz vermistim size nasl baktıgmı anlatıcagm ben hemsire olmamın ekmegni yedim:) pansuman yaparken nasıl iyi yapıldgjnı bılıyordm elbette derken is yerinin en sevilen personeli olmannında balını kaymagnı yedmhemoridim kanamalı kötü oldm dedm 17 gün izin verdiler rapor dahi istemedıler artık ne kdr hemoridli takliti yaptıysam bir 10 gün önceden inandılar :)hic kalkmadan yatım yan yattım totomun üzerine oturmadım desem yeridir :)camasırsz gezdm 17 gün gecelikle evde banu alkan gibi:) hava aldı temız kaldı böylelikle oram. 3.7. Ve 21 günümde agrım coktu kendime en iyi gelen Ağrı kesiciyi bıldıgım icin hocamın yazdıgını dgl apranaxla attlattım. Yine o günler batmam zirveydi. Ben ameliuatta degılde sonrası cekenlerdenım. Bir cok gıda takviyesi markası var ben cranbery ictim sistide ve mantara iyi geliyor die zinc ictim yaram cabuk iylessn die :) arabamı süremedım mesela arabamı özledm 28 gündür metroya talimim totoma agırlık veremıom ben yan otıyorum ya :) hic kanamam olmadı benım. Akıntımda olmadı cok olanda her kadında olandı reglimide 23. Günümde oldum. Pansuman bitmisti ama ben temız baktım 30 tane orkid harcadm bence :) bol kefir ictim kabız olmadm hic aksine hep diyareydim :) 1 saatte bir ped degistim cünkü batmasa bile pedim temiz kalsın diye. Günde bir paket sigara iciyorum 12 gün hic icmedm yara iylesme sürecimi etkılemesn die icsemde bir fırt cekıp attım. Cok kafama vurursa nikotin mesela. Haftada bir rakı icen ben 28 gündür anasona hasretim dün dikislerm düstü dügümlü gördüm peceteye öncesnde düstü sandım kosarak bi gittim doktors demek batıkondan dökülenlermis ben onu sok dikis sandım günde 50 kısıye sütur atan ben onu algıyamadm dedm ya sizi anlıyorum skıntılı birsey beklemek.
Sebze bol tüketttm. Pantolun 28 gün hic giymedm 2 hafta sonrada normal Hayatıma dönecgm doktorum artık dön dedi :)
Gelelim doktoruma tesadüfün sectm yemin ederm terzi kendi sökügünü dikemez oysa sorsam cevreme belkı söylerlerdi bir de doktor nısanlım benım kadın dogumcu yürek yemis biriyim bendüsünün hergün bir kadın dogumcu arkasıyla yemekteyiz ben hemsıreyım yıllardır yada ıs yerinde selamlasıyoruz jınekologlarla mesela :))) agızlarndan alırdım lafı. Ama ben turgay hocayı seneler önce bir arkdasımdan duydum kürtaj olmustu ona zeytinburnjndaydı eskiden hoca sonra tesadüfen arabmla gecerken gördüm tabelesni bakırköy den. Dünya tatlısı asistanları var buradan yok suratsız ılgısız dıyenler tamamen sahtekar ben ne zaman gitsem benımle ilgilendıler randevusuz gittim iceri alıp baktılar kahve iceriek cıktm genclestiri krem sohbeti edrrek ayrıldım sanki hic islem olmamıs gibiydim :) klinigini ziyaret edip görüsün yazdıklarıma hak vereceksniz burda yazılanlarım bir cogu fake cünkü heycanım yoktu bir an bitti tutmus kanamam olr diyince :) hocamın dünya tatlısı bir kızı var sevgıyle bakan bugün onunla tanıstım cok özel bir cocukmus mesela ben sevgının hoşgörünün saygının insana ilac oldgunu bilenlerdenim. Hırpalamayın kendnizi bedenınızı sevin yasadık hata denılmez ınandık yasadk ama çözüme odaklanın. İciniizi ferah tutun. Ben 28 günde cok iyiyim hic bisi hisettmiyprum ufaktan bir yanma haricinde. Yanmam biraz daha devam edecekmis hocam öyle söyledi. Yakında nikhım var 2 kasımda dügünüm mıtlaka kanamamıda yazıcam. İcinizi ferah tutun. Doktorunuzu iyi secin buradan bana yardımcı olan tatlı kızlarada tesekür ederim keske reeldede tanıssak bir kahve icsek kendinize iyi bakın güzel düsünün sevgıyle kalın askınızı yasayın kına gecenizde oynayın dügününüzde halay bası olun ❤ ben 10 güne tatıle gidiyorum nisanlımla mesrla ask tazelıcem lakin denize bir ay kdr psikojık olrk giremem ben korkudan yksa hoca skıntı yok 2 hafta sonra gir dedi:) atın kafadan herseyı öperim sizleri. Görüsmek üzere
Canım benim yaa bak çok güzel oldu şükürler olsunKızlar merhaba 28. Günüm bugün biraz yanmam var kasıntılarım devam lakin ilk zamanlardaki gibi değil bugün turgay hocama kontorle gittim mükemmel tutmus bir parmak bilemedin 3 anca girer dedi en orjinaline yakını olmus iyi bakmıssın iyi tutmus dedi asistanıda suan halay cekıp rakı icmek istiyorum:) simdi gelelim söz vermistim size nasl baktıgmı anlatıcagm ben hemsire olmamın ekmegni yedim:) pansuman yaparken nasıl iyi yapıldgjnı bılıyordm elbette derken is yerinin en sevilen personeli olmannında balını kaymagnı yedmhemoridim kanamalı kötü oldm dedm 17 gün izin verdiler rapor dahi istemedıler artık ne kdr hemoridli takliti yaptıysam bir 10 gün önceden inandılar :)hic kalkmadan yatım yan yattım totomun üzerine oturmadım desem yeridir :)camasırsz gezdm 17 gün gecelikle evde banu alkan gibi:) hava aldı temız kaldı böylelikle oram. 3.7. Ve 21 günümde agrım coktu kendime en iyi gelen Ağrı kesiciyi bıldıgım icin hocamın yazdıgını dgl apranaxla attlattım. Yine o günler batmam zirveydi. Ben ameliuatta degılde sonrası cekenlerdenım. Bir cok gıda takviyesi markası var ben cranbery ictim sistide ve mantara iyi geliyor die zinc ictim yaram cabuk iylessn die :) arabamı süremedım mesela arabamı özledm 28 gündür metroya talimim totoma agırlık veremıom ben yan otıyorum ya :) hic kanamam olmadı benım. Akıntımda olmadı cok olanda her kadında olandı reglimide 23. Günümde oldum. Pansuman bitmisti ama ben temız baktım 30 tane orkid harcadm bence :) bol kefir ictim kabız olmadm hic aksine hep diyareydim :) 1 saatte bir ped degistim cünkü batmasa bile pedim temiz kalsın diye. Günde bir paket sigara iciyorum 12 gün hic icmedm yara iylesme sürecimi etkılemesn die icsemde bir fırt cekıp attım. Cok kafama vurursa nikotin mesela. Haftada bir rakı icen ben 28 gündür anasona hasretim dün dikislerm düstü dügümlü gördüm peceteye öncesnde düstü sandım kosarak bi gittim doktors demek batıkondan dökülenlermis ben onu sok dikis sandım günde 50 kısıye sütur atan ben onu algıyamadm dedm ya sizi anlıyorum skıntılı birsey beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?