Kızlar mabelladan da iyi haber omunda kanaması olmuş biz aynı doktora gidip geçici olmuştuk benim 3. Gün geçicide pazar ilişkim olacak o aynı gün geçici yapıp akşamına ilişki yaşadı baktım şimdi watsaptan yollamış baya da kanı gelmiş

Senin geçici işlemden sonra lavaboda büyük tuvaletten sonra sanki rahmin dışarı çıkacak gibi oldu mu ben kabız olmama rağmen büyük tuvaeletten sonra orası gergin ve kalp gibi atıyor sence bir sıkıntı yoktur değil mi bugün geçici dikimin 3. Günü ve ilişki yaşayacağım

Cnmm merak etme bu yazdıkların fizyolojine aykıra. Sana öyle gelıyor gecici en kolayıdır icini güzel tut kanamanda olcak. İliskiden sonra ılk bi kereden sonra normale donecektır

Merhaba kızlar
Harun özkana Ameliyat olalı 22. Gün az önce 1 cm kadar ip düştü pede. Daha once de ameliyat oldum ama ip falan düşmemiştir . Çok tedirgin oldum kızlar bir sıkıntı olmaz demi 20 gün Gecmis

Merhaba kızlar uzun bir süreçten geçtim çok can sıkıcıydi Gökçen Erdoğana hymenoplasty oldun kalıcı diye yaptı iki ay üstüne oturmadım çok iyi baktım ama dikişler erken düştü dinlenme imkanım olmadı kabız tek bir kere kaldım ama acı çektim yinede zorlamadim kontrole gittim ama orada bir yarık oluştuğunu o yariktan bir et parçası çıktığını söyledi ve korkuttu çok korkmuştum birdaha tutmaz diye çok endiselenmistim geçici yapacak vaktim yoktu çünkü düğün öncesi evden çıkamadım buradan S sln ile tanıştım gittiğimde ord birbirimize destek oldu çok şükür bana akıl verdi önceden ikna etme şansın varsa ikna et dedi ve konuştum ben düğün günü stresli ve yorgun olurum dedim onun önceden böyle bir isteği vardı ben durduruyordum sonra saholsun cumartesi gittim nur a yani gökçenin asistanı ama bence o doktor geçici yaptı ve akşamı ilişki oldu istemediğim kadar çok kanadı artık içim mi yırtıldı ne oldu bilmiyorum ama kanadı sabaha kadar şükrettim bu süreç çok cok zor dualarım sizinle kaliciyi turgay dışında kimseye yaptırmayın benden size tavsiye geçici yaptirirsaniz da Gökçen iyi yapıyor Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun dualarım sizlerle

Benimki önce olmasını kabul etmiyor şükür sen kurtulmussun düğüne kadar biz cekicez bu stresi

Canım şükürler olsun gözün aydın kurtuldun Darısı başımıza

Cok şükür canım . Bence gökçen kalıcı diyip geçici yapmış. Ama cok şükür kurtuldun. Hep mutlu ol

Bende allahin izni
Kızlar İzmir’de geçici işlem olup sonuç alan var Mı birde hangi dr gitti ???
ben izmirde gecici olucam canim

Cok Sevindim cnm mutlu huzurlu yılların olsun

Arkadaşlar ben bu kadar uğraşmak yerine geçici olmak istiyorum Turgay beye çünkü tuttu mu tutcak mı o süreç gözümü korkuttu o kadar zaman çekmektense 3 gün çekerim daha iyi bana geçici hakkında bilgi verir misiniz o açıklık düzeltilebilir mi dar hale gelir mi birdr çok acıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…