Bu arada Gökçen Erdoğan a kalıcı dikim yaptırmak mantıklı değil mi birkac arkadasimizin yorumunu okudum olumsuz olarak internette baktığımda çok net kesin olarak konusuyordu

Günaydjn kızlar tamamen gecti bugün batmalarım ınceden ara ara yanma var 32 gün oldu 15 saat seyahet ettm. Tatıle cıktm arabama kavustum arabamı sürdüm bugün cok zorlamadan :) yastık koydum altıma :) korkutmasınlar sizleri yalan yanlıs seylerle 30 günde tamammmıs bu islemın sıkıntısı. Bınlerce kezzzzzz doktoruma ve burdakı kızlara tesekür ediyorum 20gün sonra nikahım var sonucuda paylasıcam sizinle

Canım benim şükürler oldun tatlım inşallah darısı başımıza şu düğünde de güzel haberlerini alsak

Canım ben geçiciyle kurtuldum bu işten dikişler yatağa düşmüyor ve tatmin edecek kadar kan geliyor bence de kalıcıyla uğraşmayın

Bu arada Gökçen Erdoğan a kalıcı dikim yaptırmak mantıklı değil mi birkac arkadasimizin yorumunu okudum olumsuz olarak internette baktığımda çok net kesin olarak konusuyordu
İnternete hep kalıcıyı öneriyoruz yazmışlar ama ordaki dokunun esneme ve tutmama ihtimali çok yüksek ve ben kalıcının tutacağını düşünmüyorum bende geçici yaptırıp atlattım düğünümü

Bende senin le ayni kanidayim esneme payi cok yuksek

Bende öyle herşey çok güzel oldu daim olsun mutluluklarımız kızlar
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza peki ameliyattan 3 gün sonra ameliyata girdiniz o 3 gün süreyle yapılması gerekenler nedir? bi de çok merak ediyorum ön sevişme yapılabiliyor mu sürtünme oraya dokunma? 3 gün önce mi yaptırdınız siz bi de turgay beye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…