- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
Arkadaşlar ben bu kadar uğraşmak yerine geçici olmak istiyorum Turgay beye çünkü tuttu mu tutcak mı o süreç gözümü korkuttu o kadar zaman çekmektense 3 gün çekerim daha iyi bana geçici hakkında bilgi verir misiniz o açıklık düzeltilebilir mi dar hale gelir mi birdr çok acıyor mu
İpler düşüyor muymuş yatağa burda bir kız vardı donella mı ne ona sormak istiorum da ortalıkta yokCanım evleneceğin kişi ve düğün belliyse neden olmasın
Canım öyle bişey olsa kimse geçici yapmaz değil mi ? Herkes uyarır sanmıyorum iş bittikten sonra hemen tuvalete gider kontrol edersinİpler düşüyor muymuş yatağa burda bir kız vardı donella mı ne ona sormak istiorum da ortalıkta yok
bi de geçici olunca önsevişme falan yapamıyormussun oraya dokundurmaman lazımmıs doğru mu?Canım öyle bişey olsa kimse geçici yapmaz değil mi ? Herkes uyarır sanmıyorum iş bittikten sonra hemen tuvalete gider kontrol edersin
Benimde tek korkum dokunma meselesi. Dokunursa anlar mi hadi dokunmak isterse ne yapılır. Sadece bundan korkuyorum ama ön sevişme öpme falan olabilir galibabi de geçici olunca önsevişme falan yapamıyormussun oraya dokundurmaman lazımmıs doğru mu?
https://drersozince.com/kizlik-zari-dikimi-sonrasi-nelere-dikkat-edilmelidir.html bu sayfayı oku canımBenimde tek korkum dokunma meselesi. Dokunursa anlar mi hadi dokunmak isterse ne yapılır. Sadece bundan korkuyorum ama ön sevişme öpme falan olabilir galiba
Mustafa beye canımHangi doktora yaptıracaksın canım?
KENdisiyle görüştün mü muayene falan oldun mu yani :)Mustafa beye canım
Evet canim gorustum ayin 4 de olmaya gidicem insallahKENdisiyle görüştün mü muayene falan oldun mu yani :)
Muayene de oldumEvet canim gorustum ayin 4 de olmaya gidicem insallah
kalıcı mı hayırlı olsun şimdidenMuayene de oldum
Gecici dusunuyorum tesekkur ederim canimmkalıcı mı hayırlı olsun şimdiden
3 gün önce mi? Ameliyattan sonra nelerr dikkat etmek lazım bende geçici düşünüyorumdaGecici dusunuyorum tesekkur ederim canimm
Mustafa beye canım
Doktorlar kontrol edip ona gore yapiyorlar benim daraltipta olucakArkadaşlar ben bu kadar uğraşmak yerine geçici olmak istiyorum Turgay beye çünkü tuttu mu tutcak mı o süreç gözümü korkuttu o kadar zaman çekmektense 3 gün çekerim daha iyi bana geçici hakkında bilgi verir misiniz o açıklık düzeltilebilir mi dar hale gelir mi birdr çok acıyor mu
Ben iki gun once yaptiricam doktoru aradim soyledim hemen ertesi gunde olabiliyormus3 gün önce mi? Ameliyattan sonra nelerr dikkat etmek lazım bende geçici düşünüyorumda
Ipler hakkinda pek bilgim yok ama sadece agir kaldirma dedi bana doktor3 gün önce mi? Ameliyattan sonra nelerr dikkat etmek lazım bende geçici düşünüyorumda
Doktora sorsana şu ip meselesini canımIpler hakkinda pek bilgim yok ama sadece agir kaldirma dedi bana doktor
Gidince sorucam artik canimDoktora sorsana şu ip meselesini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?