Gecici operasyon nasil oluyor biraz anlatabilirmisiniz acaba ?Aminnmn canım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn
Ben kalıcı oldumGecici operasyon nasil oluyor biraz anlatabilirmisiniz acaba ?
Hi anladim. AKsi bir durum yasadiniz mi peki sureciniz nasil gecti ?Ben kalıcı oldum
Gayet güzel geçti yani çok zorlandım ama sonucu anlatılmazHi anladim. AKsi bir durum yasadiniz mi peki sureciniz nasil gecti ?
Van hakkında bilgim yok cnmKızlar van da bildiğiniz güvendiğiniz bir doktor var mi kontrole gitmek için?
hafta sonuydu dimi onun
Ba
Van hakkında bilgim yok cnm
Canım özellerin hepsi güvenilir bence hasta gizliliği esas tutuluyor bir tereddütün olmasınBinlerce mesaj var burda ama yine birşey öğrenemiyoruz.
Canım özellerin hepsi güvenilir bence hasta gizliliği esas tutuluyor bir tereddütün olmasın
O konuda cok haklısın ama dürüstünü bulmak cok zor ben 2 yere muayeneye gittim bir tanesi işleme gerek yok bakiresin sen dedi diğeri ise işlem yapılması gerek dedi anlıyorum seni o yüzdenHasta gizliliği için değil dürüstlüğü için sordum bazı doktorlar çok dürüst davranmıyor korkum o
O konuda cok haklısın ama dürüstünü bulmak cok zor ben 2 yere muayeneye gittim bir tanesi işleme gerek yok bakiresin sen dedi diğeri ise işlem yapılması gerek dedi anlıyorum seni o yüzden
Güzel sonuçlara inşallah canımmmKizlaaaar sonunda ameliyatimi oldum bitti cok sükür biraz agrim var sizinti seklinde kanamam oldu ama resmen dikildigini hissetim biraz acidi
Geçici demi canım ? Sorularimizi sordun muKizlaaaar sonunda ameliyatimi oldum bitti cok sükür biraz agrim var sizinti seklinde kanamam oldu ama resmen dikildigini hissetim biraz acidi
Canım sen geçici yaptırdın dimi?Kaç dk sürdü? düğünden 3 gün önce mi diktirdin? Operasyon sonrası nelere dikkat ettin?Kizlaaaar sonunda ameliyatimi oldum bitti cok sükür biraz agrim var sizinti seklinde kanamam oldu ama resmen dikildigini hissetim biraz acidi
Daha yeni oldum canim evet gecici oldum biraz agrim oldu gerildi baya suan yatiyorum akintim oluyor10 dakka surmustur canim herlalde iliski iliski tarihim cumartesi gunuCanım sen geçici yaptırdın dimi?Kaç dk sürdü? düğünden 3 gün önce mi diktirdin? Operasyon sonrası nelere dikkat ettin?
Sordum canim dikisler gozukmuyormus sadece oral yapma dedi biran once iliski yasayin dediGeçici demi canım ? Sorularimizi sordun mu
Insallah canımmGüzel sonuçlara inşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?