Hasta gizliliği için değil dürüstlüğü için sordum bazı doktorlar çok dürüst davranmıyor korkum o
O konuda cok haklısın ama dürüstünü bulmak cok zor ben 2 yere muayeneye gittim bir tanesi işleme gerek yok bakiresin sen dedi diğeri ise işlem yapılması gerek dedi anlıyorum seni o yüzden

O konuda cok haklısın ama dürüstünü bulmak cok zor ben 2 yere muayeneye gittim bir tanesi işleme gerek yok bakiresin sen dedi diğeri ise işlem yapılması gerek dedi anlıyorum seni o yüzden

Evet söyledikleri tutmuyor bana da 2 çentik var dedi kontrole gitti mi doktora. ameliyatimi yapan doktor öyle birşey yok açıklık var dedi.halbu ki kontrole gittiğim kadın da çok iyi bir doktor adam onu yalanladı. Napcaz bilemedim.

Kizlaaaar sonunda ameliyatimi oldum bitti cok sükür biraz agrim var sizinti seklinde kanamam oldu ama resmen dikildigini hissetim biraz acidi

Canım sen geçici yaptırdın dimi?Kaç dk sürdü? düğünden 3 gün önce mi diktirdin? Operasyon sonrası nelere dikkat ettin?
Daha yeni oldum canim evet gecici oldum biraz agrim oldu gerildi baya suan yatiyorum akintim oluyor10 dakka surmustur canim herlalde iliski iliski tarihim cumartesi gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…