Kızlar benim ilişkim de birkaç güne
Size güzel haberle gelebilirim inş dualarınıza beni de katın
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah lavobada bile olsa bi iki dkika gir yaz lütfen kanama oldu desende olur yani detayları sonrada anlatırsın bizleri merakta bırakma canım

Kızlar benim ilişkim de birkaç güne
Size güzel haberle gelebilirim inş dualarınıza beni de katın

canım inan bugün aklımdan geçtin yakın tarih olduğunu hatırladığım için, girip yazını gördüm bi de inşallah kurtulursun hepimiz kurtuluruz

Kızlar dikim yapılırken daraltma sadece giriş kısmına yapılıyormuş arkasındaki genişliği erkek hisseder mi sorun yaşadınız mı

Kızlar beni hatirlarsiniz belki nisan 17 de turgay beye şehir dışından gitmiştim. Psikolojim bozuldu 2 buçuk aydır ne elimi sürdüm nede buraya girmek istedim nede doktoru aradım. Kendimi yatağa hapsettim. Dün kendimde bi cesaret buldum aynanın karşısına geçip baktım ama bisey anlamadım. Önceden içini aralayınca delik görünüyordu şuan perde gibi bisey duruyo delik felan görünmüyor. Fakat alt kısmınıda dikmiş heralde. Nasıl anlayabilirim

Benim Bi sorunum olmadı orası da dar halen öyle kişiden kişiye değişir bence o
Canım senin daha önceden kürtajın var mıydı benim olduğu için genişleme olabilir demişti bir doktor ondan korkuyorum.dikimi başka bir doktora yaptirdim yaptırırken de muayene etti isteğe bağlı daraltma yapılabilir çok şart değil dedi ama yine de tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…