Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşallah lavobada bile olsa bi iki dkika gir yaz lütfen kanama oldu desende olur yani detayları sonrada anlatırsın bizleri merakta bırakma canımKızlar benim ilişkim de birkaç güne
Size güzel haberle gelebilirim inş dualarınıza beni de katın
Canım kalıcı dikim mi ve kime yaptırdn? İnşAllah sen de mutlu bir şekilde atlatırsın o gününüKızlar benim ilişkim de birkaç güne
Kızlar benim ilişkim de birkaç güne
Amin canım inşallah kanaman olur tatlım rabbim yardımcın olsun o geceKızlar benim ilişkim de birkaç güne
İnşallah çok güzel haberlerin gelir bize canım, parıldayan güneşli bir sabaha uyanırsın inşallah.. Bende Turgay Karakaya hocaya dikim yaptıracağım inşallahAmin kızlar evet kalıcı ve Turgay bey
Benim Bi sorunum olmadı orası da dar halen öyle kişiden kişiye değişir bence oKızlar dikim yapılırken daraltma sadece giriş kısmına yapılıyormuş arkasındaki genişliği erkek hisseder mi sorun yaşadınız mı
Canım senin daha önceden kürtajın var mıydı benim olduğu için genişleme olabilir demişti bir doktor ondan korkuyorum.dikimi başka bir doktora yaptirdim yaptırırken de muayene etti isteğe bağlı daraltma yapılabilir çok şart değil dedi ama yine de tedirginimBenim Bi sorunum olmadı orası da dar halen öyle kişiden kişiye değişir bence o
Ctesi yaptırıp Pazartesi işe gittim canım tabi dinlensen bikaç gün iyi olur ama çok zorda kalırsan gidebilirsin dikkat ederek oturmanaKizlar bu islemi olup ise hemen doneniniz var mi? Nasil atlattiniz sureci? Benim dinlenmeye firsatim olmayacak
Ctesi yaptırıp Pazartesi işe gittim canım tabi dinlensen bikaç gün iyi olur ama çok zorda kalırsan gidebilirsin dikkat ederek oturmana
Senin ki tuttu mu peki canim?
Kontrolüm haftaya canım bilmiyorum
Insllah guzel haberler alirsin canim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?