Gercekten hic bir sıkintı olmuyo benik iliskim cok zor oldu hemen bozulmadi bir kac sefer denememize ragmenGeçici imkansız gibi geliyorum Bana tam düğün arifesinde Doktora gidip ameliyat olmak etrafında yüzlerce kişi varken bu nasıl başarılabilir bilmiyorum doğrusu ben yapamam o yüzden kalıcı kızlık zarı dikimi düşünüyorum
Geçicide sürtünme tarzı şeyler olmuyor değil mi dokunma tarzı.Gercekten hic bir sıkintı olmuyo benik iliskim cok zor oldu hemen bozulmadi bir kac sefer denememize ragmen
Max 15-20dk süren bir işlem. O kadar insan da gardiyan değil ☺ Herkes dışarı çıkıyor düğün gününe kadar eksikler falan filan. Ama kalıcı da İstanbul a gidilecekse olabilir. Aksi halde geçici işleme mecbur ediliyor insanlar. Farklı şehirlerde kalıcı yapıp geçici dikiş atmadan yani üzerine geçici yapılmadan kanaması olan insanlar olmadı. Tercih tabii ki sizin. İstanbul’a gidemeyip bulundukları ilde geçici yaptırmayı düşünen arkadaşların moralini bozmayın bence. Yapanlar nasıl yaptı geçiciyi, demek ki çıkılabiliyor canım. Kalıcıda da maalesef ki İstanbul en garanti olanı diğer illerde başarı garantisi çok çok düşük
Bilmem mi o duyguyu her gün beynimi kemiriyor..Kızlar geceleri uykum kaçıyor her an her saniye bu konu, biriyle tanışmak bile istemiyorum çünkü özgüvenim kalmadı. kalıcı olup kurtulmak istiyorum bu yüzden yeniden doğmuş gibi olmak için beni en iyi siz anlarsınız
Kızlar geceleri uykum kaçıyor her an her saniye bu konu, biriyle tanışmak bile istemiyorum çünkü özgüvenim kalmadı. kalıcı olup kurtulmak istiyorum bu yüzden yeniden doğmuş gibi olmak için beni en iyi siz anlarsınız
BEnce bu riskli benim nişanlım biliyor bu durumu ve diktirmeyip adet gününe getirenlerin dar olmamasından zaten anlaşılacaktır.diğer türlüde kanaman olsa bile adet gününe geldiği için bence eşin şüpheyle bakacaktırİlk geceyi adet gününe getiren de çok oluyormuş hem diktirip hem de adet gününe getirsek ne olur ki acaba ilaçla adet günümü ben çok değiştirmiştim acaba gerdek gecesinde de bunu yapsam mı ilerisi için tabi bilmiyorum ki siz ne dersiniz
Bazı erkek adet kanını anlıyor, günah diye birkaç bekleyip sonra ilişkiye girelim derse ?Hem diktirip hem de o gün olsa demiştim amabilmiyorum ki
Canm bakırköyde. AsistAnı detaylı tarif ve konum attı bana. Havaist bakırköy otobüsü tek araçla gidip uçağa dönülüyormuş.Turgay beyin polikliniği hangi semtte gidenler bilir havaalanına yakın mı günübirlik şehir dışına gidiş için soruyorum yoksa sürekli araç aktarması falan mı gerek
Adet kanı ile olacak şey olduğunu düşünmüyorum canım farklı zaten kanaması falanHem diktirip hem de o gün olsa demiştim amabilmiyorum ki
AYnen öyle xcanım ki erkekler bizim sandığımız kadarda salak değillerAdet kanı ile olacak şey olduğunu düşünmüyorum canım farklı zaten kanaması falan
Birşey olmamıştır canım olsa kanaman durmazdı bir kaç damla ile kalmazdıKızlar benim. 1 ay oldu ama az önce acil birşey oldu koşmak gerekti.topugum sert bastım.. Bi kaç damla kan geldi.
1 ay geçtikten sonra simon ti olur mu. Nolur yardım edin .
Birşey olmamıştır canım olsa kanaman durmazdı bir kaç damla ile kalmazdı
Ben turgay hocada oldum. Hersey harıkaydı. TutttudaCanm bakırköyde. AsistAnı detaylı tarif ve konum attı bana. Havaist bakırköy otobüsü tek araçla gidip uçağa dönülüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?