Gercekten hic bir sıkintı olmuyo benik iliskim cok zor oldu hemen bozulmadi bir kac sefer denememize ragmen

Haklısın canım lütfen burada herkes birbirine destek olmaya çalışıyor korkularınızı başkalarına yaymayın arkadaşlar kalıcı yapabilirsiniz tabiki ama geçici olan arkadaşların hepsi sonuç aldı ki kalıcı yapıp tutmayanlar da var onlar da tekrar geçici yapıyor haklısın canım

Canım bizlerde öyleydik git bir an önce yaptır ve kurtul gerçi yaptırınca da beynine takılan başka şeyler oluyor bu sefer de tutmuş mu tutmamış mı gibi inşallah bu yolda herkesin gönlüne göre versin rabbim yalnız değilsin

İlk geceyi adet gününe getiren de çok oluyormuş hem diktirip hem de adet gününe getirsek ne olur ki acaba ilaçla adet günümü ben çok değiştirmiştim acaba gerdek gecesinde de bunu yapsam mı ilerisi için tabi bilmiyorum ki siz ne dersiniz

BEnce bu riskli benim nişanlım biliyor bu durumu ve diktirmeyip adet gününe getirenlerin dar olmamasından zaten anlaşılacaktır.diğer türlüde kanaman olsa bile adet gününe geldiği için bence eşin şüpheyle bakacaktır

Turgay beyin polikliniği hangi semtte gidenler bilir havaalanına yakın mı günübirlik şehir dışına gidiş için soruyorum yoksa sürekli araç aktarması falan mı gerek

Turgay beyin polikliniği hangi semtte gidenler bilir havaalanına yakın mı günübirlik şehir dışına gidiş için soruyorum yoksa sürekli araç aktarması falan mı gerek
Canm bakırköyde. AsistAnı detaylı tarif ve konum attı bana. Havaist bakırköy otobüsü tek araçla gidip uçağa dönülüyormuş.

Kızlar benim. 1 ay oldu ama az önce acil birşey oldu koşmak gerekti.topugum sert bastım.. Bi kaç damla kan geldi.
1 ay geçtikten sonra simon ti olur mu. Nolur yardım edin .

6. Haftama giriyorum ılk gün geldi aklıma ne üzülmüstüm. Hic korkmayın icinizi ferah tutun herşey cok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…