Yanma batma vs hersey bitti. Azıcık cok az yanıyor 3 günde bir 4 günde bir dün hic yoktu bgn birz var acım yok denilck kdr az. Incıden bir sızı olıyor arada.

Adetim biteli 5 gün oldu.
Sert bastım yere topuğun ağırdı ama o bölge de acı olmadi.
Bir sıkıntı olur mu.acip baksam birşey olur mu
Tabıkıde acma ben acıp bakmaya cesaret etmıyorum:) ayrıca baksan anlamazsn. Hymen dedigimiz zar 2-3 cm icerde. Herkesn yapısı farklı sen anlamazsnkı doktorun kim ona git göster

Tabıkıde acma ben acıp bakmaya cesaret etmıyorum:) ayrıca baksan anlamazsn. Hymen dedigimiz zar 2-3 cm icerde. Herkesn yapısı farklı sen anlamazsnkı doktorun kim ona git göster

Harun ozkana.
Ist da değilim çok uzak bi de şimdi gidemem.ancak bi iki aya ailemin yanındayım simdi
2.kez oldum ilki tutmadı.benim çilem bitemeyecek zaten

Son düzenleme:
Kızlar bana umut oldunuz. Sln05 den haber alamadık ama ben de gökçen hocaya dşüünüyorum geçici ama düğünden 3 gün önce içinde tedirgin oluyor

Inşaallah canım.ama benim memlekette kadin dogum özel muayene yok özel devlettekiler gidilir mi sorun olmaz mı kimlik alıyorlar sonuç ta

Bilmiyorum ki canım girişte başka bişey söyle şikayet nedir diye sorunca sistit de mesela idrar yolu enfeksiyonu içeri girince dr dersin ben sistit dedim ama kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum falan diye umarım anlayışla karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…