Oo bölge de bi acı da hissetmedim ama. Damlaları hissettim amaBirşey olmamıştır canım olsa kanaman durmazdı bir kaç damla ile kalmazdı
Adet olmussundur belkide 1 ay iylesmistir o ben hemsıreyımOo bölge de bi acı da hissetmedim ama. Damlaları hissettim ama(
Adet olmussundur belkide 1 ay iylesmistir o ben hemsıreyım
Tabıkıde acma ben acıp bakmaya cesaret etmıyorum:) ayrıca baksan anlamazsn. Hymen dedigimiz zar 2-3 cm icerde. Herkesn yapısı farklı sen anlamazsnkı doktorun kim ona git gösterAdetim biteli 5 gün oldu.
Sert bastım yere topuğun ağırdı ama o bölge de acı olmadi.
Bir sıkıntı olur mu.acip baksam birşey olur mu
Tabıkıde acma ben acıp bakmaya cesaret etmıyorum:) ayrıca baksan anlamazsn. Hymen dedigimiz zar 2-3 cm icerde. Herkesn yapısı farklı sen anlamazsnkı doktorun kim ona git göster
Kızlar bana umut oldunuz. Sln05 den haber alamadık ama ben de gökçen hocaya dşüünüyorum geçici ama düğünden 3 gün önce içinde tedirgin oluyorMerhaba kızlar uzun bir süreçten geçtim çok can sıkıcıydi Gökçen Erdoğana hymenoplasty oldun kalıcı diye yaptı iki ay üstüne oturmadım çok iyi baktım ama dikişler erken düştü dinlenme imkanım olmadı kabız tek bir kere kaldım ama acı çektim yinede zorlamadim kontrole gittim ama orada bir yarık oluştuğunu o yariktan bir et parçası çıktığını söyledi ve korkuttu çok korkmuştum birdaha tutmaz diye çok endiselenmistim geçici yapacak vaktim yoktu çünkü düğün öncesi evden çıkamadım buradan @sln ile tanıştım gittiğimde ord birbirimize destek oldu çok şükür bana akıl verdi önceden ikna etme şansın varsa ikna et dedi ve konuştum ben düğün günü stresli ve yorgun olurum dedim onun önceden böyle bir isteği vardı ben durduruyordum sonra saholsun cumartesi gittim nur a yani gökçenin asistanı ama bence o doktor geçici yaptı ve akşamı ilişki oldu istemediğim kadar çok kanadı artık içim mi yırtıldı ne oldu bilmiyorum ama kanadı sabaha kadar şükrettim bu süreç çok cok zor dualarım sizinle kaliciyi turgay dışında kimseye yaptırmayın benden size tavsiye geçici yaptirirsaniz da Gökçen iyi yapıyor Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun dualarım sizlerle
Birşey olmamıştır canım olsa kanaman durmazdı bir kaç damla ile kalmazdı
BakırköyTurgay beyin polikliniği hangi semtte gidenler bilir havaalanına yakın mı günübirlik şehir dışına gidiş için soruyorum yoksa sürekli araç aktarması falan mı gerek
6. Haftama giriyorum ılk gün geldi aklıma ne üzülmüstüm. Hic korkmayın icinizi ferah tutun herşey cok güzel olacak. ❤
Canm uzun süredir giremiyordum ama biliyordum düğün gününü. Mutlu haberine çok sevindim gözün aydın olsun. Bir ömür mutlu olursun inşallah canm benimKizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
ilkini kime olmustun canım harun özkandan çok sonuç alanlar varHarun ozkana.
Ist da değilim çok uzak bi de şimdi gidemem.ancak bi iki aya ailemin yanındayım simdi
2.kez oldum ilki tutmadı.benim çilem bitemeyecek zaten
ilkini kime olmustun canım harun özkandan çok sonuç alanlar var
Yine harun ozkana oldum.bu gidişle 3.sünü bile olurum.(
Kontrole gidecem bugün memleketimde. InsaAllah birşey olmamıştır.
Inşaallah canım.ama benim memlekette kadin dogum özel muayene yok özel devlettekiler gidilir mi sorun olmaz mı kimlik alıyorlar sonuç taİnşallah tutmuştur canımHadi inşallah güzel haber alırız
Inşaallah canım.ama benim memlekette kadin dogum özel muayene yok özel devlettekiler gidilir mi sorun olmaz mı kimlik alıyorlar sonuç ta
Yine harun ozkana oldum.bu gidişle 3.sünü bile olurum.(
Kizzzlarr cok sükür bitti atlatım herseyi kanamam oldu
Allah yardımcın olsunYine harun ozkana oldum.bu gidişle 3.sünü bile olurum.(
Cok tesekkur ederimm kuzum benim amin insallahCanm uzun süredir giremiyordum ama biliyordum düğün gününü. Mutlu haberine çok sevindim gözün aydın olsun. Bir ömür mutlu olursun inşallah canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?