Doktor gökçen erdoğanda 2 yıl önce oldum ameliyat fakat kontrole gitmedim o korku ve telaşla. Ama kendim baktığım kadarıyla orası baya açık ama lop lop et var üst kısmında sanırım tutmamış. Lanet olsun verdiğim iki bin tlye haram olsun

Bu konuyu donarak okudum hepiniz bunu o kadar normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz ki son derece meşrulaştırmışsınız bu işi.Hem cinsim olarak sizden utanıyorum ya. Evlenirsin eşinle birşeyler yaşarsın boşanırsın anlarım bu normal. Tecavüze uğrarsın atlatmak hatırlamamak için bu ameliyatı olursun en doğal hakkın.

Ama türlü türlü naneler yiyip 1 genci ilkimsin ben namusluyum elime erkek eli bile değmedi edaları ile kandırmak ne kadar doğru kadın olarak değil insan olarak bile adice nereden bakarsan bak karaktersizlik.

Mukadderat burada değilse diğer tarafta hesabını sorar ne diyeyim.

Ben en içte doğruluğumla söylüyorum tecavüz değil ilişki değil mastürbasyon hatasıyla kendim bozmuştum. İsterseniz yinr küçük görün şimdi.

inşallah seninde kızının başına gelir o zaman anlarsın

Canım bence herhangi bir kadındoğuma gidip muayene ol anca öyle öğrenirsin eğer tutmamışsa geçici yaparsın

Açıp bakıyorum kendim ama apaçık duruyor duvar kenarlarında etler var ama

Hanfendi herkesin hesabı Allah’la onun arasında lütfen sizi ilgilendirmeyen konularda yorum yapmayınız buradaki insanlar bu yolu tercih edenler neyin ne olduğunu biliyor ki en son çaresiz bu yolu seçmiş kimseyi kınamayın rabbim en çok kınadığıyla insanı sınarmış buradaki insanların desteğe ihtiyacı var moral bozmaya değil lütfen başka postlar takip edin iyi akşamlar

Donanımhaberde yazıyı paylaşmışlar. Altında türlü türlü yorumlar. Yapılan iyidir veya kötüdür. Herkesin kendi sorunu. Bunun gibi şeyler için nasıl önlem alınabilir. İnsanlar rumuz kullanıyor gerçi ama ben olsam rahatsız olurdum bu durumun başka bir platformda paylaşılmasından.

Eklentiler

• 2C012FE7-B29E-4B4F-AE10-C5F8526A0282.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 363
Aslında bende diktirmekten yana olmadım hiç. Ama açtığım konuyu okursanız bdv de ne kadar çaresiz olduğumu anlarsiniz. Son bi haftadır acaba diktirsem mi diye geçti aklımdan dürüstlük ise yaramiyor mu gerçekten düşünüyorum. Hatta buradan kızlara da yazdım sordum ama içime de sinmiyor. Bekliyorum sadece

Emin olun dürüstlük işe yaramıyor benim eski erkek arkadaşım ben seni böyle de kabul ederim diyip sonrasında defalarca kafama kalktı

Sayin donanim haberden gelen casus erkekmi kiz mi belli olmayan ortalarda takilan güzel kardesimiz simdi su mesajimida sana zahmet yayinlayiver orda madem yakin takipcisin.
Ordaki sayfaya bi sor bakim kaciniz bakirsiniz bu birinci sorum. Ikinci hadi biz aşık olduk evlencez diye hayal kurduk öyle yasadik zira sekse düskün olan ve azginliklariyla ünlü olan ırk hangi erkekler bil bakalim siz öyle igrencsinizki yani bunun icin cok rahat kandirabilirsiniz bi kiziseviyo gibi yapabilirsiniz. Durum buyken hangimiz daha karaktersiz bunu da bi tartisin kendi aranizda.
Ayrica hicbirimiz sizin gibi iliskiye olum ben bu kizi yataga atarim diyerek baslamiyoruz gayet **insan** gibi evlenicez yuva kurcaz sizin tabirinizle cocuklarimizin annesi sevdgmiz adamin karisi olcaz hayalleryle basliyoruz. Yoksa kimse hah simdi su adamla iliskiye gireyim de sonra diktiririm diye baslamiyo kim kendine bu eziyeti yapmak ister biz o kadar mi gerizekaliyiz sizce ha bu arada her zaman kizlarin erkeklerden daha pratik zekali oldugnu dusunmusumdur isterseniz bunu da tartisin

Siz bi bunlari tartisin sonra yine konusuruz. Siz sanki evlenirken bize askim ben sevgiliyke su kizi kandirdim bu kizla parayla yasadim diye tek tek anlatiyosunuz? Simdi daha agir bi kelime mevcut sizler icin cok da biliniyor ama söylemicem.
Son olarak bu kadar büyük konusmayin yarin aşık olursun kız melek gibi cikar dersinki bu benim karim olcak bi bakire degilim der kafayi yersin ki bu kadar atip tutmadan sonra insallah olur diye beddua edesim gelmiyo degil. Neyse sonuc olarak cok cok yanlis yapiyosunuz asıl seytanlar ben herseyi yapim bakireligim bozulmasin diyip herseyi yasayanlar... biz o kadar kötü insanlar olsaydik hesapsiz ktapsiz olarak saf gbi hemen atlamazdik aaa biz evlencez nasilsa diye. Bi de bu acidan bak kardes hadi bakalim.

Kim bu ya konuya girmeye calistim girilmiyo

Bende uzun zaman muhasebesini yaptım bende konu açtım ve bana gelen özel mesajlar doğrultusunda diktirme kararı aldım.Sakın dürüst olma kocan bile olsa dürüstlüğe layık değil. Bunu anlatman het defasında daha çok kırılmana psikolojinin bozulmana yol açacak ama diktirdiğinde geçmişin kirli izlerini silip sil baştan sıfırdan bi hayata başlıcaksın bunu bil önerilerime kulak ver sakın ama sakın anlatma. Duyduğum hakaretleri anlatabilirim.

M Morbidanqel a katiliyorum. Anlatma. Ben cok sukur yeni bi hayat kurdum mis gibi.
Ha psikolojim duzeldimi tamamen hayir hic olmadik yerde bagiriyorum durduk yere yukseliyorum falan ama buna da sukur. Dugunum olsun psikologa gitcem zaten. Olumlu sonuc da aldim dusunme yap kurtul gerisini Allaha havale et. O psikolojiyle yasamak cook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…