Ben en içte doğruluğumla söylüyorum tecavüz değil ilişki değil mastürbasyon hatasıyla kendim bozmuştum. İsterseniz yinr küçük görün şimdi.Bu konuyu donarak okudum hepiniz bunu o kadar normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz ki son derece meşrulaştırmışsınız bu işi.Hem cinsim olarak sizden utanıyorum ya. Evlenirsin eşinle birşeyler yaşarsın boşanırsın anlarım bu normal. Tecavüze uğrarsın atlatmak hatırlamamak için bu ameliyatı olursun en doğal hakkın.
Ama türlü türlü naneler yiyip 1 genci ilkimsin ben namusluyum elime erkek eli bile değmedi edaları ile kandırmak ne kadar doğru kadın olarak değil insan olarak bile adice nereden bakarsan bak karaktersizlik.
Mukadderat burada değilse diğer tarafta hesabını sorar ne diyeyim.
inşallah seninde kızının başına gelir o zaman anlarsınBu konuyu donarak okudum hepiniz bunu o kadar normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz ki son derece meşrulaştırmışsınız bu işi.Hem cinsim olarak sizden utanıyorum ya. Evlenirsin eşinle birşeyler yaşarsın boşanırsın anlarım bu normal. Tecavüze uğrarsın atlatmak hatırlamamak için bu ameliyatı olursun en doğal hakkın.
Ama türlü türlü naneler yiyip 1 genci ilkimsin ben namusluyum elime erkek eli bile değmedi edaları ile kandırmak ne kadar doğru kadın olarak değil insan olarak bile adice nereden bakarsan bak karaktersizlik.
Doktor gökçen erdoğanda 2 yıl önce oldum ameliyat fakat kontrole gitmedim o korku ve telaşla. Ama kendim baktığım kadarıyla orası baya açık ama lop lop et var üst kısmında sanırım tutmamış. Lanet olsun verdiğim iki bin tlye haram olsun
Bu konuyu donarak okudum hepiniz bunu o kadar normal birşeymiş gibi konuşuyorsunuz ki son derece meşrulaştırmışsınız bu işi.Hem cinsim olarak sizden utanıyorum ya. Evlenirsin eşinle birşeyler yaşarsın boşanırsın anlarım bu normal. Tecavüze uğrarsın atlatmak hatırlamamak için bu ameliyatı olursun en doğal hakkın.
Emin olun dürüstlük işe yaramıyor benim eski erkek arkadaşım ben seni böyle de kabul ederim diyip sonrasında defalarca kafama kalktıAslında bende diktirmekten yana olmadım hiç. Ama açtığım konuyu okursanız bdv de ne kadar çaresiz olduğumu anlarsiniz. Son bi haftadır acaba diktirsem mi diye geçti aklımdan dürüstlük ise yaramiyor mu gerçekten düşünüyorum. Hatta buradan kızlara da yazdım sordum ama içime de sinmiyor. Bekliyorum sadece
Kim bu ya konuya girmeye calistim girilmiyoFarketmişler farkettiğimizi. Farkeden kişi bu yazıyı okuyorsan, belli ki erkeksin. Kadınlar kulübünde ne arıyorsun acaba? Burda ne bulmayı umuyorsun? Kadın olmaya meyilliysen sizin için de forumlar var. Oralarda gez
Bende uzun zaman muhasebesini yaptım bende konu açtım ve bana gelen özel mesajlar doğrultusunda diktirme kararı aldım.Sakın dürüst olma kocan bile olsa dürüstlüğe layık değil. Bunu anlatman het defasında daha çok kırılmana psikolojinin bozulmana yol açacak ama diktirdiğinde geçmişin kirli izlerini silip sil baştan sıfırdan bi hayata başlıcaksın bunu bil önerilerime kulak ver sakın ama sakın anlatma. Duyduğum hakaretleri anlatabilirim.Aslında bende diktirmekten yana olmadım hiç. Ama açtığım konuyu okursanız bdv de ne kadar çaresiz olduğumu anlarsiniz. Son bi haftadır acaba diktirsem mi diye geçti aklımdan dürüstlük ise yaramiyor mu gerçekten düşünüyorum. Hatta buradan kızlara da yazdım sordum ama içime de sinmiyor. Bekliyorum sadece
M Morbidanqel a katiliyorum. Anlatma. Ben cok sukur yeni bi hayat kurdum mis gibi.Aslında bende diktirmekten yana olmadım hiç. Ama açtığım konuyu okursanız bdv de ne kadar çaresiz olduğumu anlarsiniz. Son bi haftadır acaba diktirsem mi diye geçti aklımdan dürüstlük ise yaramiyor mu gerçekten düşünüyorum. Hatta buradan kızlara da yazdım sordum ama içime de sinmiyor. Bekliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?