Arkadaşlar madem karşısınız çıkın gidin buradan. Buradaki insanları yargilayamazsiniz. Kusura bakmayın da o kadar Allah'tan dinden bahsediyorsunuz da daha kınamamayı, kalp kırmamayı öğrenememişsiniz. ayrıca o kadar fetva var gidin bakın kimse geçmişini anlatmak zorunda değil. oradan konuşmak kolay ama ahlak ve namus bekçiliği yapacağınıza önce kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceğinizi hatırlasanız keşke.
canım sen sahte hesaptan yazacağına git başka şeylerle uğraş. işin gücün yok mu git o forumlara yorum yap buraya değil hadi
biz insanları korkutmuyoruz hadis var hadis. tamam eşlerimiz bizi aldatacak hadi sen git buradan da boş yapma. niye bu kadar dokunuyor? kandırıyorsak seni mi kandırıyoruz? sanane milletin kızlığından zarından o kadar boş musun. cidden Allah kimseyi işsiz bırakmasın yoksa böyle üzerine vazife olmayan işlere karışıyorlarİnsanları böyle mi korkutuyorsunuz siz de yaşarsınız bak susun? O zaman aynısını siz de yaşayacaksınız. Eşleriniz sizleri aldatacak (hem de defalarca)...
canım sen sahte hesaptan yazacağına git başka şeylerle uğraş. işin gücün yok mu git o forumlara yorum yap buraya değil hadi
biz insanları korkutmuyoruz hadis var hadis. tamam eşlerimiz bizi aldatacak hadi sen git buradan da boş yapma. niye bu kadar dokunuyor? kandırıyorsak seni mi kandırıyoruz? sanane milletin kızlığından zarından o kadar boş musun. cidden Allah kimseyi işsiz bırakmasın yoksa böyle üzerine vazife olmayan işlere karışıyorlar
sen ve senin gibi zihniyeti olan insanlar yüzünden biz bu haldeyiz kadını bir zardan ibaret olarak gören zihniyet yüzünden. sen dü
ben 2017 den beri üyeyim daha bugün kayıt olmuş olan buraya sallayan sensin canım kim sahte acabaBen mi sahte hesap kullanıyorum sen mi acaba?
Erkekleri bu kadar savunuyorsan evlenirken bekaret rapori verirsin evlenen insan tanisirken aa bu kız bakire ben buna asik olayim diye bir yola cikmiyor su kafanizin içindekini biraz kullansanizda erkekleri bu kadar üstün görmeseniz keşke
canım senin beynin yanmış herhalde konudan rahatsız olan sensin çıkıp gitmesi gereken kişi de sensin. sen nereden biliyorsun benim karşımdaki insanı kandıracağımı, o kişiye söyleyip söylemediğimi nereden biliyorsun? müneccim misin? diyelim ki kandırdım bundan sana ne? yaran mı var ki gocunuyorsunZiha hakkında da ayet var. Üstelik evlenebilmek için insan kandırıyorsunuz. O bakireyim lafını söylemeseniz belki de o kişi sizinle evlenmeyecekti. Ne kadar basit dimi? Rahatsız olduysan konudan çıkabilirsin. Boş yapma bence de. Ben oğlumu düşünüyorum. Sizin gibi insanlar tarafından kandırılacak.
merak etme biz oğlumuzu bir zarın önemli olmadığına inandırarak yetiştirecez yani sizin gibi geri kafalı olmayacaklar. o yüzden karşılarındaki kadınlar onlara yalan söylemek zorunda kalmayacaklar. şimdi de oğlumun derdine düştün yazık boş insanEvlenirken kızlık zarı diktirme doktorlarının peşinden koşup ameliyat masasına yatmak suç değil ama rapor mu suç?
Senin oğlunu da senin gibi kandırsınlar. Öyle bir gelin gelsin ki sana... Neyse konuşmayayım zaten yaşattığınızı yaşayacaksınız.
Evlenirken kızlık zarı diktirme doktorlarının peşinden koşup ameliyat masasına yatmak suç değil ama rapor mu suç?
Senin oğlunu da senin gibi kandırsınlar. Öyle bir gelin gelsin ki sana... Neyse konuşmayayım zaten yaşattığınızı yaşayacaksınız.
Bunu da dileyecek kadar vicdansız ve karaktersizsin işte sen boşuna dememişim sanırım sen gerçekten hata sonucu bu işe kalkışanlardan değilsin sayısız mazin var anlaşılan neyse sen kendi pisliğinde boğul.inşallah seninde kızının başına gelir o zaman anlarsın
Anladım kuzum benim seni anladım sana ve senin gibi günahsıza lafım yokki benim. Benim lafım afedersin onun bunun altından kalkmayıp sonra masum bir gencin duyguları ile oynayan ona en başından yalan bir hayat sunanlara.Ben en içte doğruluğumla söylüyorum tecavüz değil ilişki değil mastürbasyon hatasıyla kendim bozmuştum. İsterseniz yinr küçük görün şimdi.
Niye bu kadar içerlendin ki sen ne yapıyorsan karşından onu görmekten bu kadar korkuyorsan neden bu kadar çaba ?Cidden bir fikriniz yoksa yazmayın. Daha doğmamış oğullarımıza laf edecek kadar, kocamızın bizi aldatmasını dileyecek kadar hemcins düşmanısınız siz. Namus ve ahlak bekçiliği yapan kim varsa en namussuzu o'dur sözü ne kadar doğru . Maşallah hepiniz namus şövalyesisiniz, gidin başka yerde ahlak bekçiliği yapın.
Bayiliyorsunuz bilip bilmeden konuşmaya. Sen nasil ki kizinin basina gelsin mesajina icerlediysen ben de buna icerledim canim. Celisme kendinle. Sen kendi namusunla ilgilen hadi yallahNiye bu kadar içerlendin ki sen ne yapıyorsan karşından onu görmekten bu kadar korkuyorsan neden bu kadar çaba ?
Bayiliyorsunuz bilip bilmeden konuşmaya. Sen nasil ki kizinin basina gelsin mesajina icerlediysen ben de buna icerledim canim. Celisme kendinle. Sen kendi namusunla ilgilen hadi yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?