İnsanları böyle mi korkutuyorsunuz siz de yaşarsınız bak susun? O zaman aynısını siz de yaşayacaksınız. Eşleriniz sizleri aldatacak (hem de defalarca)...

Erkekleri bu kadar savunuyorsan evlenirken bekaret rapori verirsin evlenen insan tanisirken aa bu kız bakire ben buna asik olayim diye bir yola cikmiyor su kafanizin içindekini biraz kullansanizda erkekleri bu kadar üstün görmeseniz keşke

İnsanları böyle mi korkutuyorsunuz siz de yaşarsınız bak susun? O zaman aynısını siz de yaşayacaksınız. Eşleriniz sizleri aldatacak (hem de defalarca)...
biz insanları korkutmuyoruz hadis var hadis. tamam eşlerimiz bizi aldatacak hadi sen git buradan da boş yapma. niye bu kadar dokunuyor? kandırıyorsak seni mi kandırıyoruz? sanane milletin kızlığından zarından o kadar boş musun. cidden Allah kimseyi işsiz bırakmasın yoksa böyle üzerine vazife olmayan işlere karışıyorlar

Ziha hakkında da ayet var. Üstelik evlenebilmek için insan kandırıyorsunuz. O bakireyim lafını söylemeseniz belki de o kişi sizinle evlenmeyecekti. Ne kadar basit dimi? Rahatsız olduysan konudan çıkabilirsin. Boş yapma bence de. Ben oğlumu düşünüyorum. Sizin gibi insanlar tarafından kandırılacak.

Evlenirken kızlık zarı diktirme doktorlarının peşinden koşup ameliyat masasına yatmak suç değil ama rapor mu suç?

Senin oğlunu da senin gibi kandırsınlar. Öyle bir gelin gelsin ki sana... Neyse konuşmayayım zaten yaşattığınızı yaşayacaksınız.

canım senin beynin yanmış herhalde konudan rahatsız olan sensin çıkıp gitmesi gereken kişi de sensin. sen nereden biliyorsun benim karşımdaki insanı kandıracağımı, o kişiye söyleyip söylemediğimi nereden biliyorsun? müneccim misin? diyelim ki kandırdım bundan sana ne? yaran mı var ki gocunuyorsun

merak etme biz oğlumuzu bir zarın önemli olmadığına inandırarak yetiştirecez yani sizin gibi geri kafalı olmayacaklar. o yüzden karşılarındaki kadınlar onlara yalan söylemek zorunda kalmayacaklar. şimdi de oğlumun derdine düştün yazık boş insan

He canım he seni ciddiye alacağımımı sanıyosun insanlarin kararlarını yargılamak sana ve senin gibilere kalmadı sen git hemcinslerinin açıklarını ara hem artik bencede konuşma boş yapıyosun zaten

Cidden bir fikriniz yoksa yazmayın. Daha doğmamış oğullarımıza laf edecek kadar, kocamızın bizi aldatmasını dileyecek kadar hemcins düşmanısınız siz. Namus ve ahlak bekçiliği yapan kim varsa en namussuzu o'dur sözü ne kadar doğru . Maşallah hepiniz namus şövalyesisiniz, gidin başka yerde ahlak bekçiliği yapın.

inşallah seninde kızının başına gelir o zaman anlarsın
Bunu da dileyecek kadar vicdansız ve karaktersizsin işte sen boşuna dememişim sanırım sen gerçekten hata sonucu bu işe kalkışanlardan değilsin sayısız mazin var anlaşılan neyse sen kendi pisliğinde boğul.

Diğer kardeşlerime lafım yok.

Ben en içte doğruluğumla söylüyorum tecavüz değil ilişki değil mastürbasyon hatasıyla kendim bozmuştum. İsterseniz yinr küçük görün şimdi.
Anladım kuzum benim seni anladım sana ve senin gibi günahsıza lafım yokki benim. Benim lafım afedersin onun bunun altından kalkmayıp sonra masum bir gencin duyguları ile oynayan ona en başından yalan bir hayat sunanlara.

Niye bu kadar içerlendin ki sen ne yapıyorsan karşından onu görmekten bu kadar korkuyorsan neden bu kadar çaba ?

boyle bir mesaj okudum baska bir konu vardi. Ulan Allahsiz kitapsizlar! sizin ben serefinize tukureyim! birde insallah masallahlar havada ucusuyor!

ulan imansiz kari milleti! Allah`in karsisina cikinca ne bok yiyeceksin? cocuklarinin yuzune nasil bakcaksin ileride! o sana gul gibi bakan adamin ve cocuklarinin yuzune bakarken utanmayacak misin?

Gidin koyden bulun. En olmadi gidip yurtdisindan ingiliz alman bulun evlenin! bunlar serefsiz arkadas. insan sevdigi olunca takiyor kimse "ben takmam" demesin. sevdigin kizi buldugunda oyle olmuyor ... kili kirk yariyorsun.

onun icin kezolarin kurbani olup evlenmeyin onlaral! kedi kopek besleyin yalniz kalmazsiniz. almanya ve iskandinav ulkelerinde bir ton hatun var. onlarla evlenin! ama su igrenc insanalrdan uzak durun.

sin nesininiz Gidip millete kendinizi siktirip daha sonra gidip amınızı diktirip namusuzlar sonrada kocanızı kandırınız...

bu forumda rezil olduk millet yardım ediniz..

Niye bu kadar içerlendin ki sen ne yapıyorsan karşından onu görmekten bu kadar korkuyorsan neden bu kadar çaba ?
Bayiliyorsunuz bilip bilmeden konuşmaya. Sen nasil ki kizinin basina gelsin mesajina icerlediysen ben de buna icerledim canim. Celisme kendinle. Sen kendi namusunla ilgilen hadi yallah

Bayiliyorsunuz bilip bilmeden konuşmaya. Sen nasil ki kizinin basina gelsin mesajina icerlediysen ben de buna icerledim canim. Celisme kendinle. Sen kendi namusunla ilgilen hadi yallah

Sen Zin yaptığını kabul eidyormusun Allah sizin ne yaptıgınızı sizden daha iyi bilir... Allahdan korkunuz hem milletin altına yatacak hemde amı diktireceksin... yazıklar olsun sizin gibi milleti kandıranlara Allah sizi Kahretsin sizin gibi si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…