Çok merak ediyorum nasıl oluyormuş bu? Yani burada yazanların sevgilisiyle kızlık zarı falan bırakmayacak şeyler yaşamış ki bunun ilk evrelerinde kimbilir neler yaşamış kişiler doğru mu?
Gelelim en can alıcı noktaya. Yeni evlenmek istedikleri sevgilileriyle büyük ihtimalle bunların hiçbirini korkudan yaşamıyorlar. Çünkü iş diğer noktaya gelir ya da orasını görür diye ben çok namusluyum yanında evlenmeden soyunamam bile gibi davranıyorlar.
Allahı da katarak konuşuyorlar. Gerçekten insan şok oluyor. Yazık o kandırılan saf erkeklere. Bu dünyada kandırırsınız ama ahirette o çocuklar yakanıza yapışmayacak mı?
kesinlikle katılıyorum çicek sana.Zina en büyük günahlardan ama kınamak,ayıplamak ondan daha büyük bir günah günah boyutuna gelince evet hiç yaşanmasaydı ve bu duruma düşmezdik diyorum ama Allahın rahmeti o kadar büyükki tövbe ettiğimiz takdirde günahlarınızı sevaplara çeviririz yeterki gel tövbe et diyor sonuç olarak tövbemizi ettik öbür dünyada kimin kimden şikayetçi olacağını Allah bilir eşimiz bizi severse şikayetçi olmaz ayrıca şöyle düşünüyorum Allah tövbe edenlerle beraberdir. Eğer tövbe ederseniz günahlarınızı gizleriz diyor. Allah böyle derken günahını ifşa etmek yanlıştır. İslamda özellikle büyük günahların gizlenmesi esastır
ceylancım beddua etmeyi sevmem ama kınama olur mu evliysen çoluğun çocuğun olur yeğnin torunun olur senin bu kınamanla onun başına da gelir ben yalan söylemedim anlattım sevdiğim insana zor oldu yalpaladım ama anlattım adımı çıkardı pislik adımı ve ben ilk konuştuğumla istemeden yaşadım bu durumu yıllar sonra sevdim birini yıllar sonra ilk kez bir erkekle konuştum o da adımı çıkardı dünyada temiz erkek olsun da varsın biz kötü olalım ben bu durum sayesinde ne laflar yedim psikolojim bozuldu senden eş olmaz anne olmaz sen temiz değilsin dendi Dilerim bizi anlarsın bir gün kimseyi aldatmak kandırmak hiçbir zaman amacım olmadı da olmayacakta Burdan herkese sesleniyorum . Hatalar tekrarlanmamalı önemli olan hatamın farkına varmak ve niyet Allah herkesin kalbine göre versin SelametleBen 2010 yılından bir üyeyim. Eşim askere gittiğinde üye olmuştum. Şifremi ve mailimi unuttuğum için yeni hesap açtım.
Bak kardeşim islam anlayışından anlıyorsan böyle bir tartışmaya girmen yersiz ve açıklamalarında İslam anlayışına göre çok yetersiz Eğer inanç bazlı konuşacak olursak ki sen kimsenin dini inanışını sorgulayamazsın . kimseye de islam anlayışından çıkmışsın diyemezsin. İslam anlayışı diye bir şey söz konusu değil İslam dindir din anlayış değildir. Önce sen İslama gereken saygıyı göster sonra açıklama yap .İslami Hayat yaşayan bir insan bir Müslüman başka birine sen dinden çıkmışsın diyemez bu senin hakkında değil haddinde insanları eleştirirken dini vecibeleriyle eleştiremezsin İmanla paranın kimde olduğu bilinmez .Kızım sen islam anlayışından çıkmışsın zaten kendine başka bir din üretmişsin. Ne yaparsan yap yaa bana ne. Sen kandırırsan kocan da evliliğin boyunca seni kandırır merak etme...
evlilik kaderdir hanımefendi bende sizin yolunuzdan ilerlediğim için tonla iftiraya uğradım ama herkesin eşi sizinki gibi olmuyor emin olun yani siz evlenmişsiniz bu sizin kaderiniz tercihiniz biraz sınırlı evlilik konusundaBu kadarına da pes doğrusu. Zina yapmışsın en büyük günahlardan, ama gizlersen Ahirette karşına çıkarmayacaklar diye mi inanıyorsun? Üstelik eşine bunu söylemediğin halde?
Çok samimi olarak soruyorum gerçekten sıfırdan bir başlangıç olarak görüyor musun? Yaptığın zina ahirette karşına çıkmayacak ve kandırdığın erkek ahirette yakana yapışmayacak?
Şöyle söyleyeyim; ben de evlenmeden önce ilişki yaşadım. Ondan sonra türlü zorluklar sözler işittim. Ama bir hata yaptığım için evlilik yolunda her şeye katlandım. Sizin yaptığınız gibi çok rahat ilişkiyi bitirebilirdim ki neler yaşadım kızlık zarı diktirmeyi düşünen birisi benim yaşadıklarımı yaşasa bin kere ilişkiyi bitirirdi. Şimdi ben mi aptalım da günahımın bedelini çekmek için o adamla evliyim ya da siz mi çok akıllısınız da geçmişe perde diktirip sıfırdan başlangıç yaptığınıza inanıyorsunuz?
Sizin gibi insanlar yüzünden erkekler evlenmek istemiyor. Bu vakalar da gün geçtikçe daha da artıyor o yüzden. Birbirini tetikleyen iki şey onu yaptıkça o daha da artıyor.
O kadar haklısınki canım... Sanki biz dürüst olmak istemedik bana bunu söyledikten sonra bana söylenenleri söylim:"istenmeyen bir it gibisin,sikik,kendini bana kakalamaya çalışıyorsun, bu dünyada kapalı tek o.... sensin,bu kapalılarında başları kapalı amı açık,hamile kalmadığına şükret,seni kaç defa siktiler sadece 1 defa öı, tüm üniversite erkeklerinin altına yatmışsındır sen bunlar çok ağır kelimeler değil mi bunları işittikten sonra bi insan nasıl umutlu olabilirki bunları yazarken bile ağlıyorum burdan bir arkadaşa da ben başkasının artığını istemem demiş biri bakire olmayıp öyle evlenmiş kızın dayısına söylemiş ben bunu böyleyken aldım demiş işte bi de bipolar hastasıyım 1 milyon tane derdim yokmuşcasına bi hata yaparak yine dert edindim kendime bu sözlerden sonra nasıl güçlü kalabilirim? Bu kadar canımın yanmasından sonra...Ya gercekten cildirmamak elde degil neden kimse anlamiyo bizi neden bu yargilama inadina ya? Biz cok mu mutluyuz kendimize iskence etmekten acaba ya da sizden daha beynimiz kıt hic akil edemiyo muyuz itirafi?
Söylüyorum iste kac kere denedim yok yok yok olmuyo iste. Adam kendi yatip kalkiyo bana sen bunu nasil.yaparsin sen namussuzsun bi insan serefi icin yasar diyo. Bu cümleden sonra ben aylarca kendime gelemedim bundan haberiniz yok tabi biz sanki demirdeniz hic etkilenmiyoruz hicbiseyden. Ben kaldiramazdim artik bi kere daha ayni seyi yasamayi cunku agır yani karsinda halden anlayan bi erkek yok. Nolur bi yargilamayi birakip empati yapin. Nolur.
Ciddi ciddi oturup intihari dusundugumu biliyorum ben ya bu derece hayattan sogutan bisey öyle dediginiz tarzda yap yap diktir degil hic degil.
Neden kimsenin isi gücü kalmamis gbi sürekli sorguluyo bizi ya. Bi bizmiyiz yanlis? Valla artik gucum de kalmadi kendimi savuncak benim psikolojim zaten yerle bir bide siz ustumuze gelince daha kotu oluyo. Ne dusunmek istiyosaniz onu dusunun nasilsa neyseki ahiret var... ancak o zaman cok net anlicaksiniz bizi..
Değmez bu şerefsiz adilere o erkek müspetlerinden daha erkek çıkmışsın sen güzelim adam mı sana o lafları diyen adiler bundan sonra da kimseye anlatıp da boşa laf işitme diktir kafan rahat etsin hepsi aynı şeyi yaşatmış baksanaBenim bir konum vardı bir derdim var kisminda bakire değilim ve sadece yemin ediyorum bir kere olmuştu. Bu olaydan sonra adam zaten artık gidemez diye hakaret şiddet ihanet hepsini uyguladi. Ayrıldım. Üniversite kazandım okulda biriyle tanıştım ilişkinin 7 8 ayında anlattım. Tamam kabul dedi. Sen düzgün bi insansin çocukluk hatası olmuş dedi. Yaklaşık 3 ay sonra pikniğe gitme bahanesiyle gittiğimiz yerde tecavüz etmeye çalıştı. Hayır istemiyorum dediğim de vurdu. Çok namuslusun ya dedi. Milletin altında inliyosun bi bize mi yok dedi ve daha neler neler. Tehditler etti. Okul bitti atandım yine biri girdi hayatıma yalan olmasın söyleyim dedi. Bu sefer patlak sikik köpek neler neler. Benim suçum ne hala bilmiyorum. Ben diktirmedim yapmam belki. Ama yaparsam da tekrar güvenecek dalım kaldığı içindir
benimde kararım diktirmen yönünde hiçte vicdan yapma sadece Allaha karşı suçlu hisset günah işlediğin için yeni işe girmişsin sanırım hayırlı olsun biraz gez toz hemen evlenip napcanBenim bir konum vardı bir derdim var kisminda bakire değilim ve sadece yemin ediyorum bir kere olmuştu. Bu olaydan sonra adam zaten artık gidemez diye hakaret şiddet ihanet hepsini uyguladi. Ayrıldım. Üniversite kazandım okulda biriyle tanıştım ilişkinin 7 8 ayında anlattım. Tamam kabul dedi. Sen düzgün bi insansin çocukluk hatası olmuş dedi. Yaklaşık 3 ay sonra pikniğe gitme bahanesiyle gittiğimiz yerde tecavüz etmeye çalıştı. Hayır istemiyorum dediğim de vurdu. Çok namuslusun ya dedi. Milletin altında inliyosun bi bize mi yok dedi ve daha neler neler. Tehditler etti. Okul bitti atandım yine biri girdi hayatıma yalan olmasın söyleyim dedi. Bu sefer patlak sikik köpek neler neler. Benim suçum ne hala bilmiyorum. Ben diktirmedim yapmam belki. Ama yaparsam da tekrar güvenecek dalım kaldığı içindir
Hala çok şey bildiğinizi düşünüyorsunuz ya helal olsunYa burda ağlayacaginiza az onurunuzu gururunuzu elinize alıp kabul edin. Madem bir halt yediniz arkasına durun.
Kendi çıkarlariniz için gidiyorsunuz serserilerle evleniyorsunuz, sonra dayak yiyor ağlıyorsunuz.
Dünyada tüm erkekler namussuz diyorsunuz, sanki tek namuslu sizsiniz. Eğri eğriyi doğru doğruyu bulurmus.
Demek ki sizlerde zamanında çok erkeğin canını yaktiniz, alay ettiniz saf duyguları ile oynadınız.
Sonra gidip serserilerin altında inlediniz, yetmez gibi birde mağdur edebiyatı yapıyorsunuz kızım sokmez bu numaralar.
Evet dünyaya 1 kez geliyoruz ve hayatımız çok değersiz. Bu demek oluyorki o kandirdiginiz saf adamlara koymaz bunlar.
Benide kandirabilir bir kadın zarını diktirip alcakca namussuzca ben bakireyim diyerek benide kandirabilir ama bu bana koymaz.
Çünkü ben herkes gibi bu hayata yalnız geldim yalnız gideceğim.
Ruh eşi safsatalarinida bırakın, güven olmadiktan sonra, yalanlar taht oyunları olduktan sonra neyin ruh eşi,
Onu geçtim, kadınlar hep mağdur edebiyatı yapıyor, kızlar kimse sizi zorla cinsel ilişki kurmuyor, sevisirken ne âlâ oh sabahlar olmasın, sonra terkedilince aaa ben napicsm mağdurum diye ağlamalar.
Sizi bozan o erkekler Allah bilir daha kaç kızı bozdu, zaten hep böyle olur birkaç serseri erkek, çevresi geniş, geçici bir şöhret ve buna kendini kaptiran kızlar.
Sonra hemen yatiyorsunuz altlarina, mağdur edebiyati viri kiri ediyorsunuz.
Peki sen magdursun da kandirdigin aldattigin erkek mağdur değil mi? Dünyanın en kötü şeyi vicdan azabidir , siz vicdanizi hem aldatiyor, hem kandiriyorsunuz.
Aldatilan bir vicdan ise yok olmaya mahkumdur.
Her erkek şöhret olamaz, her erkek şöhret olsa şöhret olmanin bir önemi kalmaz, bu yüzden o sayılı sayidaki erkek sizleri bozarak, her gün birinizin gtune tekmeyi basarak sizinle oynuyor tipki sizin o saf duyguları ile oynadığınız erkekler gibi.
Sorun burda şu, kızların hepsi erkeklerle oynuyor ama erkeklerin bir kısmı tüm kızlarla oynuyor.
Çünkü güç az sayıda vardır ve bu yüzden az kişi sahiplenir. Gücü elinde olanın altına yatarsiniz. Ama kadınlarda güç yerine zerafet hepsine verilmiştir. Hepside güzel olabilir.
Demem o ki boş mağdur ayaklarına yatmayın, unutmayın bu dünyanın bir de ahireti var.
Mağdur oldun diye diğer insanları mağduriyete uğratamazsin canım.
Sen her erkeği pic olarak görürsen kusura bakmada senin ruhun fahiselesmistir.
Ancak bir fahise tüm erkekleri aynı kefeye koyar çünkü zamanında çok canlar yakmış ve kendi canı da yandığı için kendini kaybetmiştir.
İnsan olan insan olanı bulur. He biz erkekler, yani o güç u elinde tutmayan, sizin basit, sıkıcı, bulduğunuz sonra Zarini dikip aldattığınız erkekler, böyle basit ve aşağılık şeyleri kafaya takmayiz en azından ben takmam.
Ama böyle bir aldatma yi alçakligi bir kenara yazarım asla unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?