- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
Pardonda sen bakir misin?Bu nedir arkadas! Anadolu kezbanlarina dikkat edin! Kandiriliyorsunuz erkekler!!! » Sayfa 1 - 3
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ankara-da-hymenoplasty-oldum.414136/page-2159 boyle bir mesaj okudum baska bir konu vardi. Ulan Allahsizforum.donanimhaber.com
boyle bir mesaj okudum baska bir konu vardi. Ulan Allahsiz kitapsizlar! sizin ben serefinize tukureyim! birde insallah masallahlar havada ucusuyor!
ulan imansiz kari milleti! Allah`in karsisina cikinca ne bok yiyeceksin? cocuklarinin yuzune nasil bakcaksin ileride! o sana gul gibi bakan adamin ve cocuklarinin yuzune bakarken utanmayacak misin?
Gidin koyden bulun. En olmadi gidip yurtdisindan ingiliz alman bulun evlenin! bunlar serefsiz arkadas. insan sevdigi olunca takiyor kimse "ben takmam" demesin. sevdigin kizi buldugunda oyle olmuyor ... kili kirk yariyorsun.
onun icin kezolarin kurbani olup evlenmeyin onlaral! kedi kopek besleyin yalniz kalmazsiniz. almanya ve iskandinav ulkelerinde bir ton hatun var. onlarla evlenin! ama su igrenc insanalrdan uzak durun.
sin nesininiz Gidip millete kendinizi siktirip daha sonra gidip amınızı diktirip namusuzlar sonrada kocanızı kandırınız...
Bu nedir arkadas! Anadolu kezbanlarina dikkat edin! Kandiriliyorsunuz erkekler!!! » Sayfa 1 - 3
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ankara-da-hymenoplasty-oldum.414136/page-2159 boyle bir mesaj okudum baska bir konu vardi. Ulan Allahsizforum.donanimhaber.com
bu forumda rezil olduk millet yardım ediniz..
Pardonda sen bakir misin?
merak etme biz oğlumuzu bir zarın önemli olmadığına inandırarak yetiştirecez yani sizin gibi geri kafalı olmayacaklar. o yüzden karşılarındaki kadınlar onlara yalan söylemek zorunda kalmayacaklar. şimdi de oğlumun derdine düştün yazık boş insan
Senin hakkında hiçbir yorum yapmıyorum çünkü tamamiyle boş bir insansın. "erkek egemen toplumu" ve "tekdüze geleneksel islam anlayışını' benimsemişsin sizin gibiler yüzünden kadınlar eziliyor kusur arıyorsan tüm aynalar senin...sen kendi kusurlarını düzelt bence...
Arkadaşlar madem karşısınız çıkın gidin buradan. Buradaki insanları yargilayamazsiniz. Kusura bakmayın da o kadar Allah'tan dinden bahsediyorsunuz da daha kınamamayı, kalp kırmamayı öğrenememişsiniz. ayrıca o kadar fetva var gidin bakın kimse geçmişini anlatmak zorunda değil. oradan konuşmak kolay ama ahlak ve namus bekçiliği yapacağınıza önce kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceğinizi hatırlasanız keşke.
Aslında bende diktirmekten yana olmadım hiç. Ama açtığım konuyu okursanız bdv de ne kadar çaresiz olduğumu anlarsiniz. Son bi haftadır acaba diktirsem mi diye geçti aklımdan dürüstlük ise yaramiyor mu gerçekten düşünüyorum. Hatta buradan kızlara da yazdım sordum ama içime de sinmiyor. Bekliyorum sadece
Sayin donanim haberden gelen casus erkekmi kiz mi belli olmayan ortalarda takilan güzel kardesimizsimdi su mesajimida sana zahmet yayinlayiver orda madem yakin takipcisin.
Ordaki sayfaya bi sor bakim kaciniz bakirsiniz bu birinci sorum. Ikinci hadi biz aşık olduk evlencez diye hayal kurduk öyle yasadik zira sekse düskün olan ve azginliklariyla ünlü olan ırk hangi erkekler bil bakalimsiz öyle igrencsinizki yani bunun icin cok rahat kandirabilirsiniz bi kiziseviyo gibi yapabilirsiniz. Durum buyken hangimiz daha karaktersiz bunu da bi tartisin kendi aranizda.
Ayrica hicbirimiz sizin gibi iliskiye olum ben bu kizi yataga atarim diyerek baslamiyoruz gayet **insan** gibi evlenicez yuva kurcaz sizin tabirinizle cocuklarimizin annesi sevdgmiz adamin karisi olcaz hayalleryle basliyoruz. Yoksa kimse hah simdi su adamla iliskiye gireyim de sonra diktiririm diye baslamiyo kim kendine bu eziyeti yapmak ister biz o kadar mi gerizekaliyiz sizce ha bu arada her zaman kizlarin erkeklerden daha pratik zekali oldugnu dusunmusumdur isterseniz bunu da tartisin
Siz bi bunlari tartisin sonra yine konusuruz. Siz sanki evlenirken bize askim ben sevgiliyke su kizi kandirdim bu kizla parayla yasadim diye tek tek anlatiyosunuz? Simdi daha agir bi kelime mevcut sizler icin cok da biliniyor ama söylemicem.
Son olarak bu kadar büyük konusmayin yarin aşık olursun kız melek gibi cikar dersinki bu benim karim olcak bi bakire degilim der kafayi yersin ki bu kadar atip tutmadan sonra insallah olur diye beddua edesim gelmiyo degil. Neyse sonuc olarak cok cok yanlis yapiyosunuz asıl seytanlar ben herseyi yapim bakireligim bozulmasin diyip herseyi yasayanlar... biz o kadar kötü insanlar olsaydik hesapsiz ktapsiz olarak saf gbi hemen atlamazdik aaa biz evlencez nasilsa diye. Bi de bu acidan bak kardes hadi bakalim.
Malesef gercekler kuzum keske böyle olmasa da mutlu olsak ama..Ağzına sağlık canım benim çok güzel yazmışsın helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?