Pardonda sen bakir misin?

arkadaşlar donanımhaberde bura ile ilgili bir konu açışlar boyna bize laf ediyorlar... linkiş verdim isteyen bakababilir... k

arkadaşlar banada aslında lazım önereceginiz yer varmıdır birde bize laf atıyorlar donanımhaber rezil olduk ne yapacagımı bilmiyorum ben artık bu foruma girmeyecem utanıyorum kahrımdam

ben evlensem erkek arkadasıma derim biri beni parcaladı ama şuana kadar öyle bişey olmadı aslında ekşi sözlükyte axcılmaz konu dgeilmi...

admin üyeliğimi banlarmısın bu forumda 1 dk bile durmak istemiyorum hamile kalmak istiyroıum artık...

ya ayıp ayıp millet amını diktirse sizene be sizde evleneceginiz kızı götürüp kontrol ediniz... niye kızıyorsunuz ayıp ayıp admin beni banla ağlayacam deli oldum...

birde bize kezban demişler ya arkadaslar biz istanbulluyuz bütün erkekeleri akndırabilrizi sizene...

tamam bnen bu konuda cıkıyorum rezil ettiler millet ne yaparsa yapsın sizene biz kadın milleti dgeilmiyiz...

aslında biz kadınlar sürekli yaptıgımız şey dgeildir... arada bir adet oluruz

arkadaslar kimse bana bişey dmeisn erkek arkadaım yok utanıyorum benlen cıkacak biri laızmdır

Almanya ya gelen olursa bana pm atsın görüşelim almanyada arkadaşlar coktur

Pardonda sen bakir misin?

Boşver arkadas sen bakma donanımhaber millet ne diyorsa desin bizim umurumuzda değil o forumdaki admine ulaşabilsem o konuyu sildirtecem.... donanımhaberden nefret ettim ya bunlar nedir sinir oldum sizene diyorum adama ..

arkadaslar siz kendiniz herseyi bilirsiniz kimseyi kafanıza takamyınız üzlüldüm yaw

Zarın önemli değilse diktirme? Niye karşıdakini kandırıyorsun? Oğlun demedim oğlum dedim. Okuduğunu anlayacak kapasiten de yok ki ne diyeyim?

Kızım sen islam anlayışından çıkmışsın zaten kendine başka bir din üretmişsin. Ne yaparsan yap yaa bana ne. Sen kandırırsan kocan da evliliğin boyunca seni kandırır merak etme...

Tüm geçmişini burada ortaya dökmüşsün bide fetva var diyorsun. Senin ne yaptığını milyonlarca kişi biliyor. İsmini bilmesek de yaptıklarını SENİN herkese anlattığını Allah biliyor...

Neyse daha yazmayacağım ben. İsteyen istediğini yapabilir tabi ki Türkiye Cumhuriyetinde. Ben kimseye karışamam. Karışmam da. Sadece eşinizi kandırmak yanlış bunu anlatmaya çalıştım ama çoğu kişi anlamadı büyük ihtimalle.

Canım kesinlikle dürüstlük işe yaramıyor ben yaşadım ve en son yaşadığım olay sonunda bunu yapmaya karar verdim hiç kimse ahkam kesmesin erkekler bizim dürüstlüğümüzü hak etmiyor

Ağzına sağlık canım benim çok güzel yazmışsın helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…