Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi. Bu konuyu gec erkek corabini oturma odasinin ortasina atar ahırda yasar gbi arkasindan sen toplarsin anlayis yokki dusunce yokki. Biz olmasak bi hicsiniz hic zavallilar.En sevdiğim yazarlardan biri Ahmet Ümit bakın ne demiş:Evet, bu memlekette kadınların eti de, canı da sudan ucuz. Bu memlekette kadınlar, erkeklere kurban diye sunulmuş, hem zevklensinler hem işlerini görsünler hem de öldürsünler diye. / Ahmet Ümit
Kimse kendi cikari icin evlenmiyo o nerden cikti simdi bacımYa burda ağlayacaginiza az onurunuzu gururunuzu elinize alıp kabul edin. Madem bir halt yediniz arkasına durun.
Kendi çıkarlariniz için gidiyorsunuz serserilerle evleniyorsunuz, sonra dayak yiyor ağlıyorsunuz.
Dünyada tüm erkekler namussuz diyorsunuz, sanki tek namuslu sizsiniz. Eğri eğriyi doğru doğruyu bulurmus.
Demek ki sizlerde zamanında çok erkeğin canını yaktiniz, alay ettiniz saf duyguları ile oynadınız.
Sonra gidip serserilerle beraber oldunuz yetmez gibi birde mağdur edebiyatı yapıyorsunuz kızım sokmez bu numaralar.
Evet dünyaya 1 kez geliyoruz ve hayatımız çok değersiz. Bu demek oluyorki o kandirdiginiz saf adamlara koymaz bunlar.
Benide kandirabilir bir kadın zarını diktirip ben bakireyim diyerek benide kandirabilir ama bu bana koymaz.
Çünkü ben herkes gibi bu hayata yalnız geldim yalnız gideceğim.
Ruh eşi safsatalarinida bırakın, güven olmadiktan sonra, yalanlar taht oyunları olduktan sonra neyin ruh eşi,
Onu geçtim, kadınlar hep mağdur edebiyatı yapıyor, kızlar kimse sizi zorla cinsel ilişki kurmuyor, sevisirken ne âlâ oh sabahlar, sonra terkedilince aaa ben napicsm mağdurum diye ağlamalar.
Sizinle beraber olan o erkekler Allah bilir daha kaç kızla beraber oldu, zaten hep böyle olur birkaç serseri erkek, çevresi geniş, geçici bir şöhret ve buna kendini kaptiran kızlar.
Sonra hemen beraber oluyorsunuz, mağdur edebiyati viri kiri ediyorsunuz.
Peki sen magdursun da kandirdigin aldattigin erkek mağdur değil mi? Dünyanın en kötü şeyi vicdan azabidir , siz vicdanizi hem aldatiyor, hem kandiriyorsunuz.
Aldatilan bir vicdan ise yok olmaya mahkumdur.
Her erkek şöhret olamaz, her erkek şöhret olsa şöhret olmanin bir önemi kalmaz, bu yüzden o sayılı sayidaki erkek sizleri kandirarak, her gün birinize tekmeyi basarak sizinle oynuyor tipki sizin o saf duyguları ile oynadığınız erkekler gibi.
Sorun burda şu, kızların hepsi erkeklerle oynuyor ama erkeklerin bir kısmı tüm kızlarla oynuyor.
Çünkü güç az sayıda vardır ve bu yüzden az kişi sahiplenir. Gücü elinde olanla birlikte olursunuz. Ama kadınlarda güç yerine zerafet hepsine verilmiştir. Hepside güzel olabilir.
Demem o ki boş mağdur ayaklarına yatmayın, unutmayın bu dünyanın bir de ahireti var.
Mağdur oldun diye diğer insanları mağduriyete uğratamazsin canım.
Sen her erkeği pic olarak görürsen kusura bakmada senin ruhun bozulmuştur.
Ancak bir ruhu bozulmus tüm erkekleri aynı kefeye koyar çünkü zamanında çok canlar yakmış ve kendi canı da yandığı için kendini kaybetmiştir.
İnsan olan insan olanı bulur. He biz erkekler, yani o güç u elinde tutmayan, sizin basit, sıkıcı, bulduğunuz sonra Zarini dikip aldattığınız erkekler, böyle basit ve aşağılık şeyleri kafaya takmayiz en azından ben takmam.
Ama böyle bir aldatma yi bir kenara yazarım asla unutmam
Hayırlı olsun canım. Hep mutlu olKızlaaaar selam hepinize
8 Mayıs’ta Turgay hocaya kalıcı flep yaptırmıştım. Nişanlımla birlikte olduk ve kanama gerçekleşti. Hiç korkmayın kanamayacak diye rabbim hepinize nasip etsin yardımcınız olsun bu mesajım da Umut olsun sizlere
Kızlaaaar selam hepinize
8 Mayıs’ta Turgay hocaya kalıcı flep yaptırmıştım. Nişanlımla birlikte olduk ve kanama gerçekleşti. Hiç korkmayın kanamayacak diye rabbim hepinize nasip etsin yardımcınız olsun bu mesajım da Umut olsun sizlere
Hayırlı olsun canım. Hep mutlu ol
Ne güzel haber bana da cok az kaldı inş senşn gibi güzel haber verebilirim cok mutlu huzurlu ol inşKızlaaaar selam hepinize
8 Mayıs’ta Turgay hocaya kalıcı flep yaptırmıştım. Nişanlımla birlikte olduk ve kanama gerçekleşti. Hiç korkmayın kanamayacak diye rabbim hepinize nasip etsin yardımcınız olsun bu mesajım da Umut olsun sizlere
Kızlaaaar selam hepinize
8 Mayıs’ta Turgay hocaya kalıcı flep yaptırmıştım. Nişanlımla birlikte olduk ve kanama gerçekleşti. Hiç korkmayın kanamayacak diye rabbim hepinize nasip etsin yardımcınız olsun bu mesajım da Umut olsun sizlere
Ayyy canım benim çok sevindim yaaa şükürler olsun
Öncelikle yazdıklarınızı okumam biraz zor oldu, çok fazla yazım yanlışı vardı. Bütün erkekleri aynı yere koymuyoruz diyorsunuz ama "google da aratam sizin cinsiyet degilmi yaKimse kendi cikari icin evlenmiyo o nerden cikti simdi bacımyeni moda da kadın kiligina girip buraya üye olmakmi
Ben sunu anlamadim sen madem cok düzgün bi erkeksin niye konuyu üstüne aliniyosunki duzgun insan duzgun insani bulurmus nasilsa
Bu arada bana tokat atcak adam daha gelmedi bu dünyaya onu mahvederim yok öyle bi dünya. Siz ne saniyosunuz bizi ya
Canim şoyle söylüyüm bak sana cevremde teyzelerin gel seni ogluma aliyim deidgi turden bi insanim ben senin anan gorse o bile gel kiz seni ogluma aliyim ne kadar agirbasli hanim hanimciksin derbi hata yapmis olmam kotu insan oldugumu göstermez bicok bakire kızdan daha insanim namusluyum emin ol...
Ayrica tüm erkekleri tabiki ayni kefeye koymuyoruz o sizin isiniz bi kizi nasil etkilerim yataga atarim diye google da aratam sizin cinsiyet degilmi yakizin duygusu göz rengi boyu kilosu hiiiic önemli degil nefes alsin yeter zaten butun bunlar bitti simdi biz namussuz olduk öylemi vay anasini sayin seyirciler.
Ahiret konularina girme acaba zina yapma desem ne anlarsin mini etekli kiz gorunce agzinizin sulari akar evde kariniz bekler rizkini disariya yedirirsiniz hala neyin ahireti bu bu konulardan niye hic bahsedilmiyo?
Ha şu an o kadar icten dua ediyorumki dilerim Rabbim seni o ahirette karsima cikarsin sen beni yargilayarak cumlelerinle kirmaya calisarak kul hakkima girdin dilerim orda karsima dikilirsin. Iki elim yakanizda hepinizin. Bize bu dünyada cehennemi gosteren bu zihniyetin iki elim yakasinda.
Buna kandırmak denmez sevdiğini kaybetmeye göze alamamak denir..kabul etse bile gözünden düşmeye korkmak denir..Biz ne kadar satırlar dolusu yazsakta siz anlamazsınız çünkü tek bir pencereden bakıyorsunuz bize umut bağlayan kandıran sizin cinsinizden o kişinin hiç mi bi suçu yok? Neden sizi bırakan o şerefsizin Allah belasını versin demek yerine hep bizi suçluyorsunuz? Biz bir gençlik hatası yaptık daha çocuk sayılırdık asıl kandırılan biz kadınlarız "en küçük sevgi gösterisinde hemen inanan,hayaller kuran, kandırıldığını anlamayan"küçüktük işte bilemedik,akıl edemedik sizin sandığınızÖncelikle yazdıklarınızı okumam biraz zor oldu, çok fazla yazım yanlışı vardı. Bütün erkekleri aynı yere koymuyoruz diyorsunuz ama "google da aratam sizin cinsiyet degilmi ya" diyorsunuz, ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Bakın dünya üzerinde 2 farklı cinsiyet vardır, o kadar çok katil ve ya dolandırıcı kadın var ki ama biz çıkıp diyor muyuz bunları yapan sizin cinsiyet değil miydi yhaa ahahah diye, hayır tabii ki de demiyoruz çünkü bu dediklerimizi her iki cinsiyet de yapıyor.
Bir çok bakire kızdan daha namusluyum demişsiniz, bakirelik iki bacak arasında değildir unutmamak lazım.
Hayır efendim nefes alsın yetmez, biz erkekler çocuğumuz olacak kadını çok iyi seçmeliyiz ve her nefes alan kadın ile evlenmiyoruz, tamam bazı erkekler biraz fazlasıyla hormon patlaması yaşayabiliriz ama kadınlar yaşamıyor mu söyleyin lütfen(?). Türkiye'de kadınlarda bastırılmış bir duygu var, kadınlar mastürbasyonu ayıp olarak, kendi vücuduna dokunup öğrenmeyi ayıp, günah olarak görüyorlar ve korkuyorlar. Bakın öncelikle bizim zihniyeti değiştirmemiz lazım arkadaşlar.
Konudan sapmak istemiyorum benim lafım size, mini etek görünce ağzınızın suyu akar, rızkınızı dışarıya yedirirsiniz vs. gibi şeyler söylemişsiniz, tekrar soruyorum siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba?. Bakın karısını seven hiç bir erkek bunu yapmaz ve ayrıca evde karınız bekler derken hani erkek arada sırada arkadaşları ile buluşur felan mı, yani biraz saçmalamayın evlilikte her iki insanın da kendi kişisel hayatı vardır. Bu şeye benziyor hani lisede kekolarla sevgili olan kızlar daha iyi bilir "Kız ayşe, facedeki ve instadaki bütün erkekleri sileceksin. Hemnn!!" Ne kadar saçma değil mi, kız kuzenini sınıf arkadaşını bile arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalır, bakın buna ingilizce de "personal space" gibi bir şey deniyor, türkçeye tam anlamıyla çevirisi yok ama kişisel alan diyebilirsiniz siz buna. Her insanın kendi kişisel alanı vardır, evli diye bu adam arkadaşlarıyla görüşemeyecek mi.
Bu hayatta bazı kadınlar vardır hayatı boyunca fazla yakışıklı erkeklere yüz vermeyen efendi gibi bir kahve içme teklifini red eden kadınlar yani bizim bu beta erkekleri red edenler, her zaman bizim piç erkek olarak nitelendirdiğimiz erkekler ile çıkıan kadınlardan bahsediyorum. Bu erkeklerle takıldılar, ilişkiye girdiler, seviiştiler fingirleştiler, gezip tozdular sonra noldu hayatınız isteediğiniz gibi olamayacak çünkü bu erkekler hiç bir işin sapından tutamadılar değil mi, noldu lisede o yüz vermediğiniz çocuklar yani beta erkeklere gittiniz çünkü onlar zekiydi, çalışkandı, şirketin patronuydu, zenginlerdi.
Bakın bu hayatta her zaman betaları ezdiniz ama işin ucu boka sarınca yok hemen kızlık ameliyatı olayım da evleneyim hyatım güzel olsun mutlu olalım diye düşünmeyin, daha önce ilişkiye girdiğinizi evlenmeden önce söyleyemediğiniz birine yani güvenemediğiniz birine söyleyemiyorsunuz ve evleneceksiniz!
Bakın burada mesele bakirelik değil KANDIRMAK..
Valla canim hepsini okudum desem yalan olur. Cunku zaman kaybi sadece arada bi cumle gordum erkeklerin disari arkadaslaryla cikmasini mi kastediyorum benÖncelikle yazdıklarınızı okumam biraz zor oldu, çok fazla yazım yanlışı vardı. Bütün erkekleri aynı yere koymuyoruz diyorsunuz ama "google da aratam sizin cinsiyet degilmi ya" diyorsunuz, ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Bakın dünya üzerinde 2 farklı cinsiyet vardır, o kadar çok katil ve ya dolandırıcı kadın var ki ama biz çıkıp diyor muyuz bunları yapan sizin cinsiyet değil miydi yhaa ahahah diye, hayır tabii ki de demiyoruz çünkü bu dediklerimizi her iki cinsiyet de yapıyor.
Bir çok bakire kızdan daha namusluyum demişsiniz, bakirelik iki bacak arasında değildir unutmamak lazım.
Hayır efendim nefes alsın yetmez, biz erkekler çocuğumuz olacak kadını çok iyi seçmeliyiz ve her nefes alan kadın ile evlenmiyoruz, tamam bazı erkekler biraz fazlasıyla hormon patlaması yaşayabiliriz ama kadınlar yaşamıyor mu söyleyin lütfen(?). Türkiye'de kadınlarda bastırılmış bir duygu var, kadınlar mastürbasyonu ayıp olarak, kendi vücuduna dokunup öğrenmeyi ayıp, günah olarak görüyorlar ve korkuyorlar. Bakın öncelikle bizim zihniyeti değiştirmemiz lazım arkadaşlar.
Konudan sapmak istemiyorum benim lafım size, mini etek görünce ağzınızın suyu akar, rızkınızı dışarıya yedirirsiniz vs. gibi şeyler söylemişsiniz, tekrar soruyorum siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba?. Bakın karısını seven hiç bir erkek bunu yapmaz ve ayrıca evde karınız bekler derken hani erkek arada sırada arkadaşları ile buluşur felan mı, yani biraz saçmalamayın evlilikte her iki insanın da kendi kişisel hayatı vardır. Bu şeye benziyor hani lisede kekolarla sevgili olan kızlar daha iyi bilir "Kız ayşe, facedeki ve instadaki bütün erkekleri sileceksin. Hemnn!!" Ne kadar saçma değil mi, kız kuzenini sınıf arkadaşını bile arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalır, bakın buna ingilizce de "personal space" gibi bir şey deniyor, türkçeye tam anlamıyla çevirisi yok ama kişisel alan diyebilirsiniz siz buna. Her insanın kendi kişisel alanı vardır, evli diye bu adam arkadaşlarıyla görüşemeyecek mi.
Bu hayatta bazı kadınlar vardır hayatı boyunca fazla yakışıklı erkeklere yüz vermeyen efendi gibi bir kahve içme teklifini red eden kadınlar yani bizim bu beta erkekleri red edenler, her zaman bizim piç erkek olarak nitelendirdiğimiz erkekler ile çıkıan kadınlardan bahsediyorum. Bu erkeklerle takıldılar, ilişkiye girdiler, seviiştiler fingirleştiler, gezip tozdular sonra noldu hayatınız isteediğiniz gibi olamayacak çünkü bu erkekler hiç bir işin sapından tutamadılar değil mi, noldu lisede o yüz vermediğiniz çocuklar yani beta erkeklere gittiniz çünkü onlar zekiydi, çalışkandı, şirketin patronuydu, zenginlerdi.
Bakın bu hayatta her zaman betaları ezdiniz ama işin ucu boka sarınca yok hemen kızlık ameliyatı olayım da evleneyim hyatım güzel olsun mutlu olalım diye düşünmeyin, daha önce ilişkiye girdiğinizi evlenmeden önce söyleyemediğiniz birine yani güvenemediğiniz birine söyleyemiyorsunuz ve evleneceksiniz!
Bakın burada mesele bakirelik değil KANDIRMAK..
Bırak bırak kuşum erkeklerin arkadaslariyla disarda bulusmasi rizkinizi yemek mi oluyo demisya ben orda olaydan koptum zaten kimdir nedir bilmem ben senin arkadasinla bulusmana ne karisirim töbeler olsunBuna kandırmak denmez sevdiğini kaybetmeye göze alamamak denir..kabul etse bile gözünden düşmeye korkmak denir..Biz ne kadar satırlar dolusu yazsakta siz anlamazsınız çünkü tek bir pencereden bakıyorsunuz bize umut bağlayan kandıran sizin cinsinizden o kişinin hiç mi bi suçu yok? Neden sizi bırakan o şerefsizin Allah belasını versin demek yerine hep bizi suçluyorsunuz? Biz bir gençlik hatası yaptık daha çocuk sayılırdık asıl kandırılan biz kadınlarız "en küçük sevgi gösterisinde hemen inanan,hayaller kuran, kandırıldığını anlamayan"küçüktük işte bilemedik,akıl edemedik sizin sandığınız
gibi o.... dan değil saflığımızdan kandırılmaya meyilli oluşumuzdan geldi bu kötü olay başımıza..erkek 500 kere yapıyor bize anlatıyor mu nerde nasıl kiminle yaptığını.. biz neden anlatalım öyleyse ? afedersin sizin pipiniz var diye bizden üstünsünüz dimi siz yaparsınız aileniz size altın madalya takar aferin oğlum bir kız düşürmüşsün diye işte ikiyüzlülük bu! Sen bizi sorgulamadan önce bu iki yüzlü ahlak sistemini yargıla! Tabi kapasiten yeterse! İşte demek istediğim bu ikiyüzlü bir ahlak anlayışına ikiyüzlü bir cevap!
Ne güzel haber bana da cok az kaldı inş senşn gibi güzel haber verebilirim cok mutlu huzurlu ol inş
Her doğru her yerde söylenmez diyen Ataların, 3 halde yalan söylenebilir diyen dinin izinden giden insanlara, hayatı boyunca dürüst olduğunu iddia eden ama karakterinde başka boşluklar varolan insanların söyledikleriyle hareket etme kısıtı getirme arzunuzu anlamıyorumÖncelikle yazdıklarınızı okumam biraz zor oldu, çok fazla yazım yanlışı vardı. Bütün erkekleri aynı yere koymuyoruz diyorsunuz ama "google da aratam sizin cinsiyet degilmi ya" diyorsunuz, ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Bakın dünya üzerinde 2 farklı cinsiyet vardır, o kadar çok katil ve ya dolandırıcı kadın var ki ama biz çıkıp diyor muyuz bunları yapan sizin cinsiyet değil miydi yhaa ahahah diye, hayır tabii ki de demiyoruz çünkü bu dediklerimizi her iki cinsiyet de yapıyor.
Bir çok bakire kızdan daha namusluyum demişsiniz, bakirelik iki bacak arasında değildir unutmamak lazım.
Hayır efendim nefes alsın yetmez, biz erkekler çocuğumuz olacak kadını çok iyi seçmeliyiz ve her nefes alan kadın ile evlenmiyoruz, tamam bazı erkekler biraz fazlasıyla hormon patlaması yaşayabiliriz ama kadınlar yaşamıyor mu söyleyin lütfen(?). Türkiye'de kadınlarda bastırılmış bir duygu var, kadınlar mastürbasyonu ayıp olarak, kendi vücuduna dokunup öğrenmeyi ayıp, günah olarak görüyorlar ve korkuyorlar. Bakın öncelikle bizim zihniyeti değiştirmemiz lazım arkadaşlar.
Konudan sapmak istemiyorum benim lafım size, mini etek görünce ağzınızın suyu akar, rızkınızı dışarıya yedirirsiniz vs. gibi şeyler söylemişsiniz, tekrar soruyorum siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba?. Bakın karısını seven hiç bir erkek bunu yapmaz ve ayrıca evde karınız bekler derken hani erkek arada sırada arkadaşları ile buluşur felan mı, yani biraz saçmalamayın evlilikte her iki insanın da kendi kişisel hayatı vardır. Bu şeye benziyor hani lisede kekolarla sevgili olan kızlar daha iyi bilir "Kız ayşe, facedeki ve instadaki bütün erkekleri sileceksin. Hemnn!!" Ne kadar saçma değil mi, kız kuzenini sınıf arkadaşını bile arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalır, bakın buna ingilizce de "personal space" gibi bir şey deniyor, türkçeye tam anlamıyla çevirisi yok ama kişisel alan diyebilirsiniz siz buna. Her insanın kendi kişisel alanı vardır, evli diye bu adam arkadaşlarıyla görüşemeyecek mi.
Bu hayatta bazı kadınlar vardır hayatı boyunca fazla yakışıklı erkeklere yüz vermeyen efendi gibi bir kahve içme teklifini red eden kadınlar yani bizim bu beta erkekleri red edenler, her zaman bizim piç erkek olarak nitelendirdiğimiz erkekler ile çıkıan kadınlardan bahsediyorum. Bu erkeklerle takıldılar, ilişkiye girdiler, seviiştiler fingirleştiler, gezip tozdular sonra noldu hayatınız isteediğiniz gibi olamayacak çünkü bu erkekler hiç bir işin sapından tutamadılar değil mi, noldu lisede o yüz vermediğiniz çocuklar yani beta erkeklere gittiniz çünkü onlar zekiydi, çalışkandı, şirketin patronuydu, zenginlerdi.
Bakın bu hayatta her zaman betaları ezdiniz ama işin ucu boka sarınca yok hemen kızlık ameliyatı olayım da evleneyim hyatım güzel olsun mutlu olalım diye düşünmeyin, daha önce ilişkiye girdiğinizi evlenmeden önce söyleyemediğiniz birine yani güvenemediğiniz birine söyleyemiyorsunuz ve evleneceksiniz!
Bakın burada mesele bakirelik değil KANDIRMAK..
Bir de DH konuşma geçmişinin Ukrayna ile ilgili olan bölümünde nasıl bir insan olduğun ortada. Kasını değil beynini geliştirseydin keşkeÖncelikle yazdıklarınızı okumam biraz zor oldu, çok fazla yazım yanlışı vardı. Bütün erkekleri aynı yere koymuyoruz diyorsunuz ama "google da aratam sizin cinsiyet degilmi ya" diyorsunuz, ne yapmaya çalıştığınızı tam olarak anlayamadım. Bakın dünya üzerinde 2 farklı cinsiyet vardır, o kadar çok katil ve ya dolandırıcı kadın var ki ama biz çıkıp diyor muyuz bunları yapan sizin cinsiyet değil miydi yhaa ahahah diye, hayır tabii ki de demiyoruz çünkü bu dediklerimizi her iki cinsiyet de yapıyor.
Bir çok bakire kızdan daha namusluyum demişsiniz, bakirelik iki bacak arasında değildir unutmamak lazım.
Hayır efendim nefes alsın yetmez, biz erkekler çocuğumuz olacak kadını çok iyi seçmeliyiz ve her nefes alan kadın ile evlenmiyoruz, tamam bazı erkekler biraz fazlasıyla hormon patlaması yaşayabiliriz ama kadınlar yaşamıyor mu söyleyin lütfen(?). Türkiye'de kadınlarda bastırılmış bir duygu var, kadınlar mastürbasyonu ayıp olarak, kendi vücuduna dokunup öğrenmeyi ayıp, günah olarak görüyorlar ve korkuyorlar. Bakın öncelikle bizim zihniyeti değiştirmemiz lazım arkadaşlar.
Konudan sapmak istemiyorum benim lafım size, mini etek görünce ağzınızın suyu akar, rızkınızı dışarıya yedirirsiniz vs. gibi şeyler söylemişsiniz, tekrar soruyorum siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba?. Bakın karısını seven hiç bir erkek bunu yapmaz ve ayrıca evde karınız bekler derken hani erkek arada sırada arkadaşları ile buluşur felan mı, yani biraz saçmalamayın evlilikte her iki insanın da kendi kişisel hayatı vardır. Bu şeye benziyor hani lisede kekolarla sevgili olan kızlar daha iyi bilir "Kız ayşe, facedeki ve instadaki bütün erkekleri sileceksin. Hemnn!!" Ne kadar saçma değil mi, kız kuzenini sınıf arkadaşını bile arkadaşlıktan çıkarmak zorunda kalır, bakın buna ingilizce de "personal space" gibi bir şey deniyor, türkçeye tam anlamıyla çevirisi yok ama kişisel alan diyebilirsiniz siz buna. Her insanın kendi kişisel alanı vardır, evli diye bu adam arkadaşlarıyla görüşemeyecek mi.
Bu hayatta bazı kadınlar vardır hayatı boyunca fazla yakışıklı erkeklere yüz vermeyen efendi gibi bir kahve içme teklifini red eden kadınlar yani bizim bu beta erkekleri red edenler, her zaman bizim piç erkek olarak nitelendirdiğimiz erkekler ile çıkıan kadınlardan bahsediyorum. Bu erkeklerle takıldılar, ilişkiye girdiler, seviiştiler fingirleştiler, gezip tozdular sonra noldu hayatınız isteediğiniz gibi olamayacak çünkü bu erkekler hiç bir işin sapından tutamadılar değil mi, noldu lisede o yüz vermediğiniz çocuklar yani beta erkeklere gittiniz çünkü onlar zekiydi, çalışkandı, şirketin patronuydu, zenginlerdi.
Bakın bu hayatta her zaman betaları ezdiniz ama işin ucu boka sarınca yok hemen kızlık ameliyatı olayım da evleneyim hyatım güzel olsun mutlu olalım diye düşünmeyin, daha önce ilişkiye girdiğinizi evlenmeden önce söyleyemediğiniz birine yani güvenemediğiniz birine söyleyemiyorsunuz ve evleneceksiniz!
Bakın burada mesele bakirelik değil KANDIRMAK..
Şaşırdık mı? HayirBir de DH konuşma geçmişinin Ukrayna ile ilgili olan bölümünde nasıl bir insan olduğun ortada. Kasını değil beynini geliştirseydin keşkeClupler, escortlar, otel odaları, bi de oralarda dönen dümenlere karşı naçizane çözüm önerileri ☺ Merak etme buradaki kızların hiç biri senin karakterindeki biriyle hayat arkadaşı olmak istemiyor, dürüst olursan sana denk gelmeyiz
Merak etmeyim DHdeki konunuzun misafiri de olmam bu gördüklerimden sonra. Ucuz insanların ucuz muhabbetinden öte değil maalesef
Hayırlı olsun inşallah sizin için. Daraltmali mi yaptirmistin tek kat mi çift kat mi canım bende 15 gun once oldum işlemi tutmayacak diye tedirginlik içindeyim hala acıyor ve batıyor sanki tutmadı gibi hissediyorum Allah herkesin yardımcısı olsunKızlaaaar selam hepinize
8 Mayıs’ta Turgay hocaya kalıcı flep yaptırmıştım. Nişanlımla birlikte olduk ve kanama gerçekleşti. Hiç korkmayın kanamayacak diye rabbim hepinize nasip etsin yardımcınız olsun bu mesajım da Umut olsun sizlere
Hayırlı olsun inşallah sizin için. Daraltmali mi yaptirmistin tek kat mi çift kat mi canım bende 15 gun once oldum işlemi tutmayacak diye tedirginlik içindeyim hala acıyor ve batıyor sanki tutmadı gibi hissediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?