O büyük harflerle yazdığın ile çelişiyorsun... Üye olurken cinsiyetine kadın yazıp siteye üye ol sonra kandırılmaktan bahset...

hadi canım hadi

Bir avuç it başka bir forum sitesinde profillerini popüler yapmak adına konular açıp 3-4 gündür buraya abuk abuk mesaj yazıyorlar. Çok ağır yazmak istemiyorum ama bu ahlak bekçilerinin şöyle bir geçmişlerini süzgeçten geçirmelerini yaşadıkları travmaları geride bırakmaları gerektiğini düşünüyorum. Sizleri de anlıyorum ama inanın sizin için bu saatten sonra yapacak bir şey yok... Anlayan anlamıştır beni ...

Tenzih ettiklerim ;

Merhabalar iyi çalışmalar. En aşağıda linkini vereceğim forum başlığına erişemiyorum. Yetkim yok deniyor. O başlık ile ilgili maalesef hanım takipçilerinizi üzecek bazı durumlar oldu. Bu durumdan dolayı şahsen çok üzüldüm. Bu nedenle onları telkin etmek üzere mesaj iletmek istiyorum. Rica etsem benim için alıntılama yaparak, ileteceğim mesajı ilgili başlıkta yayınlar mısınız?

"Merhaba hanımlar.

Eğer forum yöneticiniz müsaade ettiyse bu yazıyı okuyor olmalısınız. Umarım kabul etmişlerdir. Sadece bir kereliğine yazıyorum yanıtlarınızı da göremeyeceğim. Buraya yazma yetkim olmadığı için admininiz aracılığıyla iletiyorum.

Ben hakkınızda başlık açan diğer siteden geliyorum. Forumunuzu oradan gördüm. İlk başta sizlere ben de olumsuz tepki vermiştim ama, iletilerinizi görünce üzüldüm ve vicdan azabı duydum. Bu nedenle açıklamama müsaade edin lütfen. Diğer forumda açılan o başlık ve onun gibiler daha çok “tık rekoru” kırmayı amaçlayan ergen yaştaki takipçiler tarafından açılıyor. Hakkınızda yazılanlar kesinlikle samimi ve doğru değildir. Bunu bilmenizi isterim. Yani sizin için olumsuz eleştiri yapıp karşınıza çıksa sizi beğenip kabul edecek bir sürü erkek var aralarında. Canınızı sıkmayın ve üzülmeyin. Sizler çiçek gibisiniz. Hayatınız da çiçek gibi olacak. Düğününüz olacak. Hiçbir sorun olmayacak. Yaptırabilenleriniz için de iyi olacak yaptıramayanlarınız için de. Hepimiz aynı düşünmüyoruz sizleri anlayanlarımız var. Moralinizi yüksek tutun, ifşa olduk diye de utanmayın forum yönetiminiz yazdıklarınızı görmememiz için önlem almış, artık kimse burayı göremiyor. hiçbir sorun yok rahat olun.

Hoşçakalın"

Kizlar özelden cok cok fazla soru soruluyo kusura bakmayin tek tek cevaplamak coook zor oluyo burdan cevap veriyim dikisler benim 18. Gunde dustu ama kiminin 2 ay sonra kiminin 3. Gunde dusuyo yani problem olmaz cogu zaman.
Kabiz olma konusunda da olmamaya calisin olursaniz da o bölgeyi tutun lavabodayken birlestirin.
Sorularini burdan sorsaniz olur mu yanlis anlamayin nolur belki yüzüncü cevap verisim her yeni gün biri geliyo soruyo. En azindan burdan okursunuz beraber. Nasilsa konu disariya kapandi. Erkek uye gelse bile atilir hepsini okuyamadan
Sorunuz varsa sorun ama beni etiketleyin bazen bildirim gelmiyo. Hatta X xxoxxoxx N Nelizz Daisyyg ile biz cook konustuk bu konulari onlar da cevap verir zaten hers3yimi biliyolar

her wcye gidişimizde pansuman mı yapıyoruz? ve orayı wc sonrası kuruluyo muyuz peçeteyle? duş nasıl alınıyor düğünden önce hep ayakta mı? dikimden sonra hiç bisiklete binemiyo muyuz?

her wcye gidişimizde pansuman mı yapıyoruz? ve orayı wc sonrası kuruluyo muyuz peçeteyle? duş nasıl alınıyor düğünden önce hep ayakta mı? dikimden sonra hiç bisiklete binemiyo muyuz?
Bsiiklete binmiyomusuz öyle demisti doktor.
Sanirim her wcye girdigimizde yapmiyoduk tam hatrlayamadim su an. Buyuk tuvaletini yapinca yapiyosun gunde en az 2 en fazla 3 kere demisti pansuman.
Wc de su süruyodum ben üstüne en güzel yikamak. Tabi ev kalabaliksa süphelenebilirler elini cabuk tutmalisin. Ben yikiyodum yikiyamazsam da su elimle serpip peceteyle pıt pıt bastrmadan kuruluyodum. Sonra pansuman yapiyodum. Sonra bi ara alerjik reaksiyon gosterdi bende o pansuman sivisi sac kurutma makinesi tuttum kuruyunca iyi gelmisti cok.
Dusu da ayakta aliyosun bacaklarini birlestrip sert bi sekilde su gelmesin yeterli. Basindaki su akabilir sorun olmuyo

peki 30 gün geçtikten sonra normal duş alabilir miyiz

Sağol tatlım ya bende sana yazmıştım dikişim hala düşmedi bu 24. Günüm ctesi kontrolüm var o yüzden soruyorum kağıtta pansumanı 3. Haftaya kadar yazıyor Esra hanım kontrole gelene kadar yapın dedin kabızlık için 1 kutu şurup bitti bu 2. Kutu şurubum hala içiyorum bakalım ctesi tuttuğunu öğrenecek miyim bende çok heyecanlıyım

İnsallah tutmustur canim
pekiii hep yan mı oturacağız? İlk 6 hafta nasıl dayancaz 6 hafta buna Çok teşekkürler Allah razı olsun bu arada
Canim disardan cok zor gorunuyo da o kadar zor degil aslinda. Rica ederim amin cumlemizden

Kızlar kimseye fotoğraf falan atmayın olur mu? Çok detay vermemeye de özen gösterin. Boğazmanzarasının da dediği gibi konuşmalarınızı burada sınırlı tutup, özelde güvendiğiniz insanlarla ayrıntılı konuşmaya dikkat edin derim. Gelip gidecek burda saçma muhabbet yapıp canınızı yakmaya çalışacaklar elbet olacaktır. İnsan görünümlü insanlık dışı yaratıklar mevcut maalesef.

Kesinlikle katılıyorum asla kim olduğunuz belli olacak(bir tanidik tarafından) şeyler yazmayın. Sadece guvendiginiz kişilere ayrıntı verin. Çok kötü insanlar var maalesef. Bizi ifsa etmeye calisacaklardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…