Bunun toylukla alakası Yok dedi. Ya 35 yaşındayım bende aynı hatayı yaptım toplumun kadına ve erkeğe bakış açısından kah aklanıyor allah herkesin önüne koysun yapılanları

toydum derken kendime demek istedim bazen o kızı hatırlayıp çok üzülüyorum koruyamadım diye.. neyse kanaman oldu mu canım senin

O kızı dediğin eşi mi ben olsam ulaşırmıydım bilmiyorum oldu canım kanamam filan benim

hayır canım yanlış anladın kendim için kendime üzüldüm manasında. yaşlarınızda olgun sizin ilişki ciddi ve kanama olduysa niye böyle yaptı

hayır canım yanlış anladın kendim için kendime üzüldüm manasında. yaşlarınızda olgun sizin ilişki ciddi ve kanama olduysa niye böyle yaptı
Erkek işte yaşa bakmıyor canım biz nişanlıydık birde eğer babam düğün için verseydi şuanda evli olabilirdik erkeklerin yaşı işi maddiyatçı ne olursa olsun değişmiyor o iş olduktan sonra gözünde değerin yok ben bunu birebir yaşadım ve gördüm

maalesef ki maalesef

Yaaa ben hep oturarak duş alıyorum bı şey olur mu

Merhabalar kızlar özelden bir çok arkadaşa sordum buradan da sizlere sormak istiyorum..
...Bu işlemi kış aylarında olacağım, kış ayında olacağından dolayı ben de etek giymeyi düşünüyorum ama etek giyerken veya kilotlu çorap giyeceğiz bu süreçte nasıl giyindiniz?
....Büyük veya küçük tuvaletimizi yaptıktan sonra temizleme işlemini nasıl yaptınız suyla yıkadınız mı Ya da elinize yıkayıp peçete ile mi kullandınız??
.....Eğer işte çalıştıysa nız nelere dikkat ettiniz araç kullandınız mı ki ben çalışıyor olacağım O zaman en fazla bir hafta izin alabilirim, Siz neler yaptınız??....
....Bir de işlemin olduktan 2 ay sonra motor kullansak herhangi bir sıkıntı olur mu??
......Süreç tamamlanana adar genital bölge temizliği nasıl yaptınız!?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim 4-5 ayım var.. her şeyi öğrenebilir Sen çok memnun olacağım

Benimde bir kac sorum olacak Turgay bey'e yaptiranlara mesela kesin kanama garantisi veriyor mu bir de ben uzun sure evlilik dusunmuyorum(10 sene belki daha fazla) ameliyati olduktan sonra esnemeler olma ihtimali var mi bir kac kisiye de sordum da olmaz dediler ama genede net bilgi ogrenebilirsem iyi olur

O kadar uzun zaman var bence bunu düşünmeyi birkaç yıl ertele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…