- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
Bunun toylukla alakası Yok dedi. Ya 35 yaşındayım bende aynı hatayı yaptım toplumun kadına ve erkeğe bakış açısından kah aklanıyor allah herkesin önüne koysun yapılanları
O kızı dediğin eşi mi ben olsam ulaşırmıydım bilmiyorum oldu canım kanamam filan benimtoydum derken kendime demek istedimbazen o kızı hatırlayıp çok üzülüyorum koruyamadım diye.. neyse kanaman oldu mu canım senin
O kızı dediğin eşi mi ben olsam ulaşırmıydım bilmiyorum oldu canım kanamam filan benim
Erkek işte yaşa bakmıyor canım biz nişanlıydık birde eğer babam düğün için verseydi şuanda evli olabilirdik erkeklerin yaşı işi maddiyatçı ne olursa olsun değişmiyor o iş olduktan sonra gözünde değerin yok ben bunu birebir yaşadım ve gördümhayır canım yanlış anladın kendim için kendime üzüldüm manasında. yaşlarınızda olgun sizin ilişki ciddi ve kanama olduysa niye böyle yaptı
Erkek işte yaşa bakmıyor canım biz nişanlıydık birde eğer babam düğün için verseydi şuanda evli olabilirdik erkeklerin yaşı işi maddiyatçı ne olursa olsun değişmiyor o iş olduktan sonra gözünde değerin yok ben bunu birebir yaşadım ve gördüm
Bende turgay beye dikim yaptıracağım karar vermeden önce bikaç gün okudum bu sayfaları turgay beye diktirip tutmayan birine rastlamadım.Turgay beye kalıcı yaptırıp da tutmayan var mı kızlar
Yaaa ben hep oturarak duş alıyorum bı şey olur muBsiiklete binmiyomusuz öyle demisti doktor.
Sanirim her wcye girdigimizde yapmiyoduk tam hatrlayamadim su an. Buyuk tuvaletini yapinca yapiyosun gunde en az 2 en fazla 3 kere demisti pansuman.
Wc de su süruyodum ben üstüne en güzel yikamak. Tabi ev kalabaliksa süphelenebilirler elini cabuk tutmalisin. Ben yikiyodum yikiyamazsam da su elimle serpip peceteyle pıt pıt bastrmadan kuruluyodum. Sonra pansuman yapiyodum. Sonra bi ara alerjik reaksiyon gosterdi bende o pansuman sivisi sac kurutma makinesi tuttum kuruyunca iyi gelmisti cok.
Dusu da ayakta aliyosun bacaklarini birlestrip sert bi sekilde su gelmesin yeterli. Basindaki su akabilir sorun olmuyo
dikişlerinin durumu nasıl canım ? hangi doktora işlem yaptırmıştın ? işlem sonrası bakımını detaylı anlatır mısın özellikle şu pansuman olayınıYaaa ben hep oturarak duş alıyorum bı şey olur mu
Ayakta dus alman daha iyi canim ozellikle uyariyorlarYaaa ben hep oturarak duş alıyorum bı şey olur mu
Ömür boyu mutluluklar cnm cok sevindimmmmKızlaaar çok şükür bin şükür rabbim yüzüme güldüüüüü kanamam oldu binlerce kez şükürler olsunnnn aylarca burayı takip ettim haber verenler hep umut oldu inşallah bende sizlere umut olurum
Canım seninde çok az kaldı dimi inşallah sende kurtulacaksınÖmür boyu mutluluklar cnm cok sevindimmmm
Kızlaaar çok şükür bin şükür rabbim yüzüme güldüüüüü kanamam oldu binlerce kez şükürler olsunnnn aylarca burayı takip ettim haber verenler hep umut oldu inşallah bende sizlere umut olurum
Evet az kaldı cnm inş inş Allah yardımcımız olsunCanım seninde çok az kaldı dimi inşallah sende kurtulacaksın
O kadar uzun zaman var bence bunu düşünmeyi birkaç yıl erteleBenimde bir kac sorum olacak Turgay bey'e yaptiranlara mesela kesin kanama garantisi veriyor mu bir de ben uzun sure evlilik dusunmuyorum(10 sene belki daha fazla) ameliyati olduktan sonra esnemeler olma ihtimali var mi bir kac kisiye de sordum da olmaz dediler ama genede net bilgi ogrenebilirsem iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?