Olur neden olmazi dusnuyorsun ki ben belkide 10 snee evlilik dusunmuyorum ama kafamdan atmak isin yaptirmak isiyorum

doğuda mı yaşıyosun ev hanımı mısın

babamın evinde de hoşgeldin kızım demezler. çevremizdeki insanlar için ikinci el bozuk mal gibi görülürüm. kısacası namusun kadının bacakları arasında arandığı bir yerde çevresel faktörlerle çok fazla yaşamımı devam ettiremem

Olur neden olmazi dusnuyorsun ki ben belkide 10 snee evlilik dusunmuyorum ama kafamdan atmak isin yaptirmak isiyorum
benim içinde bir iki sene evlilk gözükmüyor benden önce abimlerin evlenmesi lazım. o zamana kadar para biriktirmeye çalışıcam ama doğru doktora karar vermek çok zor . son ana kadar hep turgay beye olurum diyodum. ama dün biraz düşününce bu adam neden bu kadar çok reklam yapıyo diye

Ayni seyi bende cok dusundum gercektten ama cogu kisi olumlu sonuc almista zaten zor bir durum herkese guvenemeyecegimiz asikar olumlu sonuc alanlar olmasa bende düşünmezdim ama alanlar var

Ben diktirmedim de belki de diktirmem benim olaylar çok yorucu geçti artık gücüm yok. Ama burdaki kızların sahte olduğunu düşünmüyorum. Bir kaçı 2017 de gelmiş. Kimse bu kadar uzun süre reklam yapmaz. Ayrıca diyet grubuna ev eşyalarına yorum yapan bile var. Kimse bir reklam için uğraşmaz diye düşünüyorum. Biz bile tek konumuz olduğu halde sürekli girmiyoruz reklam yapan biri nasıl girip herşeye yazsin. Ama şunu söylemek istiyorum sadece ben üslupla alakalı bi durum yaşadım. Turgay beye whatsaptan yazmıştım tabi kendisi mi başkası mi cevap veriyor bilmiyorm ama bana yazdıkları çok itici geldi. Ben garanti var mi dediğim de 20 yıldır dikiyorum. İstersen 2 katlı olsun daha sağlam olur. Falan şeyler yazdılar sanki yorgan dikiyorlar. Tam anlatamıyorum ama o konuşma beni soğuttu. Ama işini becerisini bilmiyorm şimdi günah alamam

Supheler her zaman olucak hala daha var ama baska da cozum yolu yok ya boyle kalip tamam diycez ya da cesaret edip yaptiricaz

Bakın önceden tutmadı benim dedım sonra açıklamasını yaptim hanı tutmamıştı dendı, doktorun ismini paylaşmıyordum okadar çok mesaj geliyor ki bu kızların derdı aynı dert benimkisi de aynı dert bilin diye söylüyorum reklam reklam diyosunuz. Güveniniz kalmamış. Burda ben ne doktor kötülerim ne doktor iyi derim. Adamı niye kötülim tekrar ona gidicem. Benım umudum da o... her doktor aynı işlemi yapıyor. Ben kabız oldum, belki de başka birsey oldu ... burda tutanlardan devamlı ne yaptıklarını sorarak daha temkinli bir ameliyat sürecine gireceğim. Mesela ben o şuurubu kullanmadım kabızlık geçiçidir diye

O surup gercekten cok iyi geliyor duphalac kabizliga bire bir normaldede cekiyorum kabizlik o surubu kullanmaya bir kac gun once baslayip oyle gitmeyi dusunuyorum kabizlik ve akinti oldugu icin teredduttlerimde var bu kadar acik konustugum icin kizarsiniz belki bana ama gercekten bizim birbirimize ihtiyacimiz var :)

Al işte bak o şurubu öğrendik buradan ne kadar önemli bizim için benim yarın ameliyatım var. Önemsemeyebilirdim. Ameliyat sonrası yazanları yıldırıp buradan kaçırtırsak bu bilgileri nereden bulacağız.

Aynen oyle hic bir seyi ihmal etmemek lazim eflatuncicek umarim Allah yuzune bakar bizi haberdar edersin olur mu

Canım bende kullanmıştım o şurubu işlem sonrası bende hiçbir işe yaramadı mesela. Kişiden kişiye değişiyor işte hatta yarım ölçek iç demişti ben tam ölçek içtim yine işe yaramıyordu zeytinyağı içtim hep o süre boyunca hep çorba için sıvı tüketin sanahları aç karna kayısı yeyin ardından ılık su için o işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…