doğuda mı yaşıyosun ev hanımı mısınsadece reklam yapanları anlamaya çalışıyorum. böylesi hayati bir durum hakkında. şüpheci olmakta da haklıyım herkes için yaptırdım kanama olmadı boşanır baba evine dönerim durumu olmuyo. elimde olsa hiç evlenmem bekar kalırım ama yaşadığım yerde işler bu şekilde olmuyor. görücü gelen ailemin uygun gördüğü biriyle evlenicem ve ilk gece kanamam olmazsa sabahı bile beklemeden baba evine bırakılırım.
evetdoğuda mı yaşıyosun ev hanımı mısın
benim içinde bir iki sene evlilk gözükmüyor benden önce abimlerin evlenmesi lazım. o zamana kadar para biriktirmeye çalışıcam ama doğru doktora karar vermek çok zor . son ana kadar hep turgay beye olurum diyodum. ama dün biraz düşününce bu adam neden bu kadar çok reklam yapıyo diyeOlur neden olmazi dusnuyorsun ki ben belkide 10 snee evlilik dusunmuyorum ama kafamdan atmak isin yaptirmak isiyorum
Ayni seyi bende cok dusundum gercektten ama cogu kisi olumlu sonuc almista zaten zor bir durum herkese guvenemeyecegimiz asikar olumlu sonuc alanlar olmasa bende düşünmezdim ama alanlar varbenim içinde bir iki sene evlilk gözükmüyor benden önce abimlerin evlenmesi lazım. o zamana kadar para biriktirmeye çalışıcam ama doğru doktora karar vermek çok zor . son ana kadar hep turgay beye olurum diyodum. ama dün biraz düşününce bu adam neden bu kadar çok reklam yapıyo diye
sen hangi doktoru ve ne zman olmayı düşünüyosunAyni seyi bende cok dusundum gercektten ama cogu kisi olumlu sonuc almista zaten zor bir durum herkese guvenemeyecegimiz asikar olumlu sonuc alanlar olmasa bende düşünmezdim ama alanlar var
sen hangi doktoru ve ne zman olmayı düşünüyosun
[/QUOTE
Mecburen turgay bey'i para eksigimi tamamlarsam 28 agustos ya da 29 agustos su an kursum var zaten param da yok ailemle kalicam sonra zaten okul icin sehir disina gidicem ona gore o tarihlerde yaptirmam gerekiyor yoksa kalicak
Hayır hiç çekmiyordumKabızlık bu kadar etkiliyo demek canımnormalde kabızlık çekiyor muydun peki ?
Bakın önceden tutmadı benim dedım sonra açıklamasını yaptim hanı tutmamıştı dendı, doktorun ismini paylaşmıyordum okadar çok mesaj geliyor ki bu kızların derdı aynı dert benimkisi de aynı dert bilin diye söylüyorum reklam reklam diyosunuz. Güveniniz kalmamış. Burda ben ne doktor kötülerim ne doktor iyi derim. Adamı niye kötülim tekrar ona gidicem. Benım umudum da o... her doktor aynı işlemi yapıyor. Ben kabız oldum, belki de başka birsey oldu ... burda tutanlardan devamlı ne yaptıklarını sorarak daha temkinli bir ameliyat sürecine gireceğim. Mesela ben o şuurubu kullanmadım kabızlık geçiçidir diyedaha önce doktor ismi paylaşmak etik değil diyodun şimdi paylaşıyosun fikrini ne değştirdi ??? burada çok büyük reklam döndürüyosunuz . ama anlamadığım böyle reklam yapıp insanları işini düzgün yapamayan doktorlara yönlendirip nasıl yaşamınıza devam ediyosunuz. herkes bu operasyonu sevdiği kişiyle birlikte olupta yaptırmıyo. insanların kimseye söyleyemediği mecburiyetleri var. size güvenip ameliyat olup olumsuz bir sonuç yüzünden eşinden ayrılıp kendi ailesinden dışlanabilir. bir kadının mutlu olma geçmişte yaşadığı kötü günleri arkasında bırakma şansını alıyorsunuz. özellikle kalıcı yöntem hakkında bunları yazarak. geçici yöntemde düğüne bir kaç gün kala çok büyük risk... zor kararlar verip paramızı denkleştirip en doğru doktora gidip normal bir yaşantımız olsun istiyoruz.
Al işte bak o şurubu öğrendik buradan ne kadar önemli bizim için benim yarın ameliyatım var. Önemsemeyebilirdim. Ameliyat sonrası yazanları yıldırıp buradan kaçırtırsak bu bilgileri nereden bulacağız.O surup gercekten cok iyi geliyor duphalac kabizliga bire bir normaldede cekiyorum kabizlik o surubu kullanmaya bir kac gun once baslayip oyle gitmeyi dusunuyorum kabizlik ve akinti oldugu icin teredduttlerimde var bu kadar acik konustugum icin kizarsiniz belki bana ama gercekten bizim birbirimize ihtiyacimiz var :)
Al işte bak o şurubu öğrendik buradan ne kadar önemli bizim için benim yarın ameliyatım var. Önemsemeyebilirdim. Ameliyat sonrası yazanları yıldırıp buradan kaçırtırsak bu bilgileri nereden bulacağız.
Öyle kısıt yok canım.Arkadaşlar geçici kızlık zarı dikiminde yan oturma, pansuman falan var mı düğünde nasıl yan oturacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?