Kızlar ya 4 ay bitti ben operasyon olalı hiçbir sıkıntı yok ama adet döneminde vajinamın üst kısmı idrar deliği tarafı çok kaşınıyor havasızlıktan pedden dolayı sanırım kaşıyorum da valla peçeteyle, sıkıntı olur mu ki?

O kadar uzun zaman var bence bunu düşünmeyi birkaç yıl ertele

Canım bencede ertele ciddi biri yoksa hep düşünür durursun çünkü o psikoloji yorar seni ilişkiye girmeden 2-3 ay önce yaptır kalıcıyı kafan rahat olur hem orası iyice etleşmeden çünkü etleştikce giriş daha zor olur diye düşünüyorum esneme falan bişi olur Allah korusun her ihtimali düşünmek lazım

Cnm ben çarşambba dikim için dr. Turgay Karakaya'dan randvu aldım . Turgay hocaya diktiren birçok kızın yorumunu okudum bu sitede ameliyattan sonra esneme olana rastlamadım. Garanti olayını turgay beyin asistanı esra hanıma sormuştum whatsapp ta ben 11 yıldır burada çalışıyorum kanaması olmayan hastaya rastlamadım dedi. Dikişlerin tutma ihtimali %98 dedi. Ama tutunca artık sorun olmaz yıllar sonra bile evlenseniz kanama olur dedi. Benim evlilikte seneye yaza olacak inşallah. Şimdiden halledip unutmak kafamdan silmek istiyorum eskileri.

Kesinlikle sırf kafamdan atmak icin yaptırmak istemiyorum artık hayirlisi olsun

Kızlar benim aklım çok karıştı. Burada bir kaç kişi var turgay beyde operasyon geçirmiş hepsi memnunlar ama işlemi yaptırıp evlenmişler hala buraya yazıyolar bu bana çok saçma geliyo ben olsam sadece sonucu yazarım bir daha karışmam sonuçta eşime yakalanma ihtimalim var ve tekrar tekrar hatırlamak istemem ama bu arkadaşlar sürekli buradalar . Turgay beyin çok fazla reklamı yapılıyor. Harun beyde tutmayıp yazanlarda var çok kafa karıştırıcı şuan iki doktorada güvenemiyorum

Ben turgay bey de yaptırdım benım %30 fln tutmus. Benım nazarımda tutmadi tabıkı . Ben kabızlık yasadim. Bu süreçte kapamalarım devam ediyordu . Ben tutmayacagı ihtimalini aklıma getirmiyordum. Dikkatte ediyordum . Nasıp tutmadi... ama yıne yaptırıcam. Tekrar çağırdı pes etmek yok. Sadece korkuyorum...

Boğazmanzarasını diyorsan nikahı oldu düğünü daha olmadı yani eşiyle aynı evde yaşamıyor henüz canım.

Kabızlık bu kadar etkiliyo demek canım normalde kabızlık çekiyor muydun peki ?

Hayır turgay beyin reklamını yapmıyoruz ben evleneli 1 ay oldu eşim işe gidiyor ben işe gidiyorum ayrı kalıyoruz gün içerisinde.. Bende hep soru soruyordum biri çıksa da bana bişey desin diye benim gibi merak edenler var bende onlara yardımcı olmak istiyorum

yardım etmeye çalışmanız çok güzel ama adamın reklamı da çok fazla yapılıyo gibi hissediyorum . herkes ameliyat oldum yanmam ağrım oldu evlendikten sonra kanamam var yazıyo pansuman konusunda bir soru sorduğumuzda kimse detaylı cevap vermiyor

henüz operasyon geçirmeyenler için sonuç önemli olsada bakımda çok önemli ama bu durumu yaşayanlar net bir cevap yok. dikişlerin tutmasındaki en önmeli etken operasyon sonrası bakım değil mi

Çok doğru ben de pansuman konusunda soru sorduğumda net cevap alamıyorum

Bende merak ediyorum ama cok fazla soru oldugu icin arada kaynamis olabilir

Ben çok eski yorumlarıda okudum bu sitede genelde diktirip evlenenler başarılı sonuç aldıysa buraya artık yazmıyor yada bir sonuç yazıp kaçıyorlar. Bunlardan nadiren yazmaya devam edenler oluyor, mesela boğazmanzarası ve birkaç kız daha yazıyor. Onlarda zaten kocaları ile tam gün beraber olmadıkları için yazıyorlar. Onlar yazmıyor olsa idi biz naapardık bilmiyorum. Bilinmeyen bir yola gözleri bağlı çıkmak gibi olurdu. Onlardan Allah razı olsun. Keşke dahacok kişi yazsa evlilik sonrasını. Ama evlenipte başarılı olmayanlar veya ameliyatı başarısız olanda yazıyor iyi veya kötü bilgi almak çok iyi.

daha önce doktor ismi paylaşmak etik değil diyodun şimdi paylaşıyosun fikrini ne değştirdi ??? burada çok büyük reklam döndürüyosunuz . ama anlamadığım böyle reklam yapıp insanları işini düzgün yapamayan doktorlara yönlendirip nasıl yaşamınıza devam ediyosunuz. herkes bu operasyonu sevdiği kişiyle birlikte olupta yaptırmıyo. insanların kimseye söyleyemediği mecburiyetleri var. size güvenip ameliyat olup olumsuz bir sonuç yüzünden eşinden ayrılıp kendi ailesinden dışlanabilir. bir kadının mutlu olma geçmişte yaşadığı kötü günleri arkasında bırakma şansını alıyorsunuz. özellikle kalıcı yöntem hakkında bunları yazarak. geçici yöntemde düğüne bir kaç gün kala çok büyük risk... zor kararlar verip paramızı denkleştirip en doğru doktora gidip normal bir yaşantımız olsun istiyoruz.

hepsini geçtim yaşadığımız coğrafya da töre namus cinayetleri diye birşey var. bunlarıda göz önünde bulundurarak insanlar gerçek tecrübelerini paylaşmalı

Kusura bakma ama çok şüphecisin insanlar burda bir olup birbirine yardımcı olmaya çalışıyor şayet ben yaptırmadım ama yaptırdığım gün en ince ayrıntısına kadar anlatıcam olumlu ya da olumsuz evet Turgay bey için açılan 2-3 sahte hesap vardı ama onları da site yöneticileri anlıyor ve engelliyor zaten. Tamam zor bir süreçten geçiyorsun ama sana yardım etmek isteyen iyi niyetli insanlara böyle davranman hiç ama hiç hoş değil.

sadece reklam yapanları anlamaya çalışıyorum. böylesi hayati bir durum hakkında. şüpheci olmakta da haklıyım herkes için yaptırdım kanama olmadı boşanır baba evine dönerim durumu olmuyo. elimde olsa hiç evlenmem bekar kalırım ama yaşadığım yerde işler bu şekilde olmuyor. görücü gelen ailemin uygun gördüğü biriyle evlenicem ve ilk gece kanamam olmazsa sabahı bile beklemeden baba evine bırakılırım.

Bendeayni sekilde yaparsam anlatmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…