- 22 Mart 2019
- 70
- 37
- 8
- 31
O kadar uzun zaman var bence bunu düşünmeyi birkaç yıl ertele
Cnm ben çarşambba dikim için dr. Turgay Karakaya'dan randvu aldım . Turgay hocaya diktiren birçok kızın yorumunu okudum bu sitede ameliyattan sonra esneme olana rastlamadım. Garanti olayını turgay beyin asistanı esra hanıma sormuştum whatsapp ta ben 11 yıldır burada çalışıyorum kanaması olmayan hastaya rastlamadım dedi. Dikişlerin tutma ihtimali %98 dedi. Ama tutunca artık sorun olmaz yıllar sonra bile evlenseniz kanama olur dedi. Benim evlilikte seneye yaza olacak inşallah. Şimdiden halledip unutmak kafamdan silmek istiyorum eskileri.Benimde bir kac sorum olacak Turgay bey'e yaptiranlara mesela kesin kanama garantisi veriyor mu bir de ben uzun sure evlilik dusunmuyorum(10 sene belki daha fazla) ameliyati olduktan sonra esnemeler olma ihtimali var mi bir kac kisiye de sordum da olmaz dediler ama genede net bilgi ogrenebilirsem iyi olur
Boğazmanzarasını diyorsan nikahı oldu düğünü daha olmadı yani eşiyle aynı evde yaşamıyor henüz canım.Kızlar benim aklım çok karıştı. Burada bir kaç kişi var turgay beyde operasyon geçirmiş hepsi memnunlar ama işlemi yaptırıp evlenmişler hala buraya yazıyolar bu bana çok saçma geliyo ben olsam sadece sonucu yazarım bir daha karışmam sonuçta eşime yakalanma ihtimalim var ve tekrar tekrar hatırlamak istemem ama bu arkadaşlar sürekli buradalar . Turgay beyin çok fazla reklamı yapılıyor. Harun beyde tutmayıp yazanlarda var çok kafa karıştırıcı şuan iki doktorada güvenemiyorum
Kabızlık bu kadar etkiliyo demek canımBen turgay bey de yaptırdım benım %30 fln tutmus. Benım nazarımda tutmadi tabıkı . Ben kabızlık yasadim. Bu süreçte kapamalarım devam ediyordu . Ben tutmayacagı ihtimalini aklıma getirmiyordum. Dikkatte ediyordum . Nasıp tutmadi... ama yıne yaptırıcam. Tekrar çağırdı pes etmek yok. Sadece korkuyorum...
Hayır turgay beyin reklamını yapmıyoruz ben evleneli 1 ay oldu eşim işe gidiyor ben işe gidiyorum ayrı kalıyoruz gün içerisinde.. Bende hep soru soruyordum biri çıksa da bana bişey desin diye benim gibi merak edenler var bende onlara yardımcı olmak istiyorumKızlar benim aklım çok karıştı. Burada bir kaç kişi var turgay beyde operasyon geçirmiş hepsi memnunlar ama işlemi yaptırıp evlenmişler hala buraya yazıyolar bu bana çok saçma geliyo ben olsam sadece sonucu yazarım bir daha karışmam sonuçta eşime yakalanma ihtimalim var ve tekrar tekrar hatırlamak istemem ama bu arkadaşlar sürekli buradalar . Turgay beyin çok fazla reklamı yapılıyor. Harun beyde tutmayıp yazanlarda var çok kafa karıştırıcı şuan iki doktorada güvenemiyorum
Çok doğru ben de pansuman konusunda soru sorduğumda net cevap alamıyorumyardım etmeye çalışmanız çok güzel ama adamın reklamı da çok fazla yapılıyo gibi hissediyorum . herkes ameliyat oldum yanmam ağrım oldu evlendikten sonra kanamam var yazıyo pansuman konusunda bir soru sorduğumuzda kimse detaylı cevap vermiyor
daha önce doktor ismi paylaşmak etik değil diyodun şimdi paylaşıyosun fikrini ne değştirdi ??? burada çok büyük reklam döndürüyosunuz . ama anlamadığım böyle reklam yapıp insanları işini düzgün yapamayan doktorlara yönlendirip nasıl yaşamınıza devam ediyosunuz. herkes bu operasyonu sevdiği kişiyle birlikte olupta yaptırmıyo. insanların kimseye söyleyemediği mecburiyetleri var. size güvenip ameliyat olup olumsuz bir sonuç yüzünden eşinden ayrılıp kendi ailesinden dışlanabilir. bir kadının mutlu olma geçmişte yaşadığı kötü günleri arkasında bırakma şansını alıyorsunuz. özellikle kalıcı yöntem hakkında bunları yazarak. geçici yöntemde düğüne bir kaç gün kala çok büyük risk... zor kararlar verip paramızı denkleştirip en doğru doktora gidip normal bir yaşantımız olsun istiyoruz.Ben turgay bey de yaptırdım benım %30 fln tutmus. Benım nazarımda tutmadi tabıkı . Ben kabızlık yasadim. Bu süreçte kapamalarım devam ediyordu . Ben tutmayacagı ihtimalini aklıma getirmiyordum. Dikkatte ediyordum . Nasıp tutmadi... ama yıne yaptırıcam. Tekrar çağırdı pes etmek yok. Sadece korkuyorum...
hepsini geçtim yaşadığımız coğrafya da töre namus cinayetleri diye birşey var. bunlarıda göz önünde bulundurarak insanlar gerçek tecrübelerini paylaşmalıdaha önce doktor ismi paylaşmak etik değil diyodun şimdi paylaşıyosun fikrini ne değştirdi ??? burada çok büyük reklam döndürüyosunuz . ama anlamadığım böyle reklam yapıp insanları işini düzgün yapamayan doktorlara yönlendirip nasıl yaşamınıza devam ediyosunuz. herkes bu operasyonu sevdiği kişiyle birlikte olupta yaptırmıyo. insanların kimseye söyleyemediği mecburiyetleri var. size güvenip ameliyat olup olumsuz bir sonuç yüzünden eşinden ayrılıp kendi ailesinden dışlanabilir. bir kadının mutlu olma geçmişte yaşadığı kötü günleri arkasında bırakma şansını alıyorsunuz. özellikle kalıcı yöntem hakkında bunları yazarak. geçici yöntemde düğüne bir kaç gün kala çok büyük risk... zor kararlar verip paramızı denkleştirip en doğru doktora gidip normal bir yaşantımız olsun istiyoruz.
Kusura bakma ama çok şüphecisin insanlar burda bir olup birbirine yardımcı olmaya çalışıyor şayet ben yaptırmadım ama yaptırdığım gün en ince ayrıntısına kadar anlatıcam olumlu ya da olumsuz evet Turgay bey için açılan 2-3 sahte hesap vardı ama onları da site yöneticileri anlıyor ve engelliyor zaten. Tamam zor bir süreçten geçiyorsun ama sana yardım etmek isteyen iyi niyetli insanlara böyle davranman hiç ama hiç hoş değil.daha önce doktor ismi paylaşmak etik değil diyodun şimdi paylaşıyosun fikrini ne değştirdi ??? burada çok büyük reklam döndürüyosunuz . ama anlamadığım böyle reklam yapıp insanları işini düzgün yapamayan doktorlara yönlendirip nasıl yaşamınıza devam ediyosunuz. herkes bu operasyonu sevdiği kişiyle birlikte olupta yaptırmıyo. insanların kimseye söyleyemediği mecburiyetleri var. size güvenip ameliyat olup olumsuz bir sonuç yüzünden eşinden ayrılıp kendi ailesinden dışlanabilir. bir kadının mutlu olma geçmişte yaşadığı kötü günleri arkasında bırakma şansını alıyorsunuz. özellikle kalıcı yöntem hakkında bunları yazarak. geçici yöntemde düğüne bir kaç gün kala çok büyük risk... zor kararlar verip paramızı denkleştirip en doğru doktora gidip normal bir yaşantımız olsun istiyoruz.
Bendeayni sekilde yaparsam anlatmayi dusunuyorumKusura bakma ama çok şüphecisin insanlar burda bir olup birbirine yardımcı olmaya çalışıyor şayet ben yaptırmadım ama yaptırdığım gün en ince ayrıntısına kadar anlatıcam olumlu ya da olumsuz evet Turgay bey için açılan 2-3 sahte hesap vardı ama onları da site yöneticileri anlıyor ve engelliyor zaten. Tamam zor bir süreçten geçiyorsun ama sana yardım etmek isteyen iyi niyetli insanlara böyle davranman hiç ama hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?