Pekala o bolgenin kuru kalmasi gerekiyor galiba adetten sonra falan yikayacakmisiniz yoksa peceteyle falan mi silinicek yani adetten sonra nasil aliyor temizligi

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Geçici kızlık zarında pansuman falan yokmuş ama yan oturma varmış düğün günü makyajını yaparken nasıl yan oturacağızki

Ben geçicinin daha iyi olduğunu düşündüm hep yani hislerim beni hep ona gitti. Kalıcı beni ürkütüyor tabiki aslında tutsa kalıcı çok iyi ama benim psikojim o süreci kaldırmaya hazır değil. Pansuman yan oturma çok uzun ve yorucu geliyor. Zaten o kadar yorgunum ki psikolojik olarak bide tuttu tutmadı beni tamamen yıkar. Ama geçici de iplerden korkuyorum. Sürtünme olur mu olmaz dokunma olur mu olmaz mi bunlar geriyor.bilmiyorum umarım bunlara gerek kalmaz. Hayırlı bir insanla karşılasirim

Aynen benimde kalıcıyı kaldırmaya hazır değil hiç insan kafayı yer ki yedim zaten. Geçicide sadece hafif bir yan oturma varmış o kadar.Geçicide de sonuç alanlar vardı yakın bir zamanda.

Zeytinyagı nasil içtiniz peki. Bide bende şu oldu. Bağırsak metabolızmam bozuldu. Sabahları aç karnına yoğurt yiyorum sonra kahvaltımı yapıyorum yoksa bagırsaklarım çalışmıyor.

Kızlarrr kalıcı flep dikimi yaptırıp sigara kullananlar oldu mu olduysa sonuçlarınız nasıl ben içmemeye çalışıyorum ama kendime engel olamıyorum bugün 11. Günüm ve günlük ortalama 4 tane içiyorum içip sonra ya tutmazsa diye çok korkuyorum ama bırakamıyorum bilgisi olan yazabilir mii :'(

Kime oldun acabaa

Hmm anladim umarim olumlu sonuc alirsin nasil gidiyor surecin bu forumda vakit geciriyorsun galiba arrtik dugunun yakin mi

Peki canım senin muayene oldu mu tuttu mu dikişlerin doktorum günde 2 tane içebilirsin dedi içmeden duramıyorsun aklına sürekli gelip psikolojin bozulacaksa iç dedi ama ben abarttım galiba

Peki canım senin muayene oldu mu tuttu mu dikişlerin doktorum günde 2 tane içebilirsin dedi içmeden duramıyorsun aklına sürekli gelip psikolojin bozulacaksa iç dedi ama ben abarttım galiba

Tuttu canım ben 2.5 ay önce yaptırdım hatta ilişki bile yaşadım bana içebilirsin sigara dikişlere bişi yapmaz demişti Turgay hoca dediği gibi bişi olmadı şükür kanama da oldu ilişkide atlattım doktorun öyle dediyse içme o zaman canım bi bildiği vardır

Ne mutlu sana o zaman canım darısı bizim başımıza diyor mutluluklar diliyorum ☺

Ben de cumartesi günü kalıcı yaptırdım, kanamam devam ediyor normal mi bu? Kaç gün sürer kanama?

Ben de cumartesi günü kalıcı yaptırdım, kanamam devam ediyor normal mi bu? Kaç gün sürer kanama?
Doktorunu aramalısın benim ilk gün harici kanamam olmadı hiç 6.ve 7. Günümde 2 damla kadar peçeteye geldi büyük tuvalette eğer çoksa kanama dikişlerine zarar gelmiş olabilir az ise pembe renkli normal diyecektir vakit geçirmeden doktoruna sormalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…