Ya kuzum özellikle sorar mısın geçicide yan oturmak mı gerekiyor çok merak ettim öyle duyumlar aldım da işlem olmamış arkadaşlardan Aslı astarı var mı merak ediyoruz

Kızlar merhaba öncelikle özür dilerim konuyu dağıttığım için ama canım çok sıkkın ne yapacağımı bilemedim. Ilişkinin üstünden 4 ay geçti. Ertesi gün hapı içmiştim. Ilk adet döneminde 1 gün gecikti sonrakinde 1 gün önce oldu sonrakiler hep gününde oldu bu sürede 2 tane gebelik testi yaptım negatif cıktı. Moralimi bozan şey karnım aşırı şiş hamile gibi yemek sonrası şişiyor aç olduğum zamanlar şişkinlik yok içime bi kurt düştü. Tam iliski olmadı boşalma olmadı. Ertesi gün hapı içtim düzenli adet oldum yine de çok korkuyorum. Hamilelik tecrübesi olan bilgisi olan bi akıl versin nolur kan testi de yaptiramiyorum.

bence imkansız ötesi hamile olman

ilişkide sonra adet gördün demi

Birgün gecikmeli oldum. Ilk adet olduğum günden beri 28 gün sayarım zamanında olurum aylardır zamanında adet oluyorum
ertesi gün hapları adet düzenini bozabiliyor bence çok normal pms döneminde karnın şişer zaten adet dönemi belirtileriyle hamilelik çok benzerdir ama seninkiler hamilelik değil içini rahat tut

ilişkide sonra adet gördün demi
Kalıcı dikimi yapan dr son kontrole gittiğimde ultrasondan bakmıştı rahim temiz bisey yok demişti. Ondan sonra farklı aralıklarla 2 tane test yaptım negatif cıktı. Yine de şişkinlik çok korkutuyor beni hamile gibi yemek sonrası oluyor acaba ertesi gun hapının etkisi mi bilmiyorum

ertesi günü hapıda olabilir.Bu kadar çok taktığın için psikolojik olarak vücudun seni öyle hissetmeni sağlıyor olabilir canım

Adet gününden önceki 5 gün ve sonraki 5 gün adet süren için normal kabul ediliyor. Evham yapıyorsun

Adet gününden önceki 5 gün ve sonraki 5 gün adet süren için normal kabul ediliyor. Evham yapıyorsun
Bisey olmadığını düşünüyorum 4 ay oldu ve ben düzenli adet oldum karnım 3 aylık hamile gibi şiş aynadan bakınca korkuyorum ya bisey olursa diye

Bisey olmadığını düşünüyorum 4 ay oldu ve ben düzenli adet oldum karnım 3 aylık hamile gibi şiş aynadan bakınca korkuyorum ya bisey olursa diye
adet olduktan sonra bidaha ilişkiye girip adet olman 5 gün geciktiyse korkman normal ama cinsel ilişki üstüne kaç kere adet olmuşsun neden bu kadar korktun canım

adet olduktan sonra bidaha ilişkiye girip adet olman 5 gün geciktiyse korkman normal ama cinsel ilişki üstüne kaç kere adet olmuşsun neden bu kadar korktun canım
Korkumun nedeni karin şişliği ve internete yazan yalan yanlış şeyler bilgi kirliliği hamile olduğu halde adet görenler varmış bazıları 9 ay gorebiliyormus falan kafamı karıştırıyor

Korkumun nedeni karin şişliği ve internete yazan yalan yanlış şeyler bilgi kirliliği hamile olduğu halde adet görenler varmış bazıları 9 ay gorebiliyormus falan kafamı karıştırıyor
baya bir yalan.Hamile kalındığında çok az bi leke gibi kan gelebiliyor adet dedikleri bu onun haricinde ilerleyen aylarda kan görülmesi düşüğe işaret

Olmuş olsa bile idrar tahlilinde çıkardı kuzum yok sakin ol. Açken iniyorsa zaten değil açken bebek yok mu oluyo öyle olsa o zaman da şiş olurdu değil mi saçma sapan doldurma kendini

Kızlar ben pazartesi günü kalıcı islem oldum ama gün icinde bircok kez kanamam oluyor bu normal mi acaba ?

Kızlar ben pazartesi günü kalıcı islem oldum ama gün icinde bircok kez kanamam oluyor bu normal mi acaba ?
İlk zamanlar içte operasyon zamanı kalan kalıntılar sızıyormuş canım. Eğer kabız olmadıysan yanlış hareket yapmadıysan korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…