Allah yardim etsin canm sen 2 doktorada yaptrdn oyle hatırlıyorm ins skntsz geçer
Aminn canım hepimiz sıkıntısız atlatırız inşallah benim dualarım sizinle sizde bana edin sırasıyla hepimiz atlatalım Allahın izniyle evet canım son kez geçici için turgay beye gidicem herşeyim hazır bi mani çıkmaz ise çıkmaması için herşeyi yapıyorum inşallah çıkmaz gider yaptırır bende kurtulurum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Dualarım seninle canm

Sakin olmaya çalış tabii ki korkma her şey yolunda gidecek dualarımız seninle Rabbim mutlu haber vermeyi nasip etsin biran önce kuş gibi hafifle inşallah

Canm bir sknti cikmicak hic merak etme ama geciciyi her doktor yapabiliyor diye biliyorum. Hangi şehirde oturuyorsun bilet alcam falan demissin. Kendi şehrinde neden geçici düşünmedin daha kolay olmaz miydi

Sakin olmaya çalış tabii ki korkma her şey yolunda gidecek dualarımız seninle Rabbim mutlu haber vermeyi nasip etsin biran önce kuş gibi hafifle inşallah
Öyle yapmaya çalışıyorum canım elimden geldiğince Allah razı olsun hepinizden kuzum çok teşekkür ederim aminn hepimize nasip etsin inşallah

Kaç gün önce yaptıracaksın canım geçiciyi
Geçiciyi yaptıracağım ve ilişkiye gireceğim gece ile birlikte 4. Günüm olmuş oluyor bana bir haftalık geçici dikiş ipinin yeterli olacağını söyledi esra hanım inşallah herhangi bir yanlış bir harekette bulunup zarar vermem o yüzdende biraz korkuyorum ama bi sürü insan geçiciyle kurtuldu seninde söyledğin gibi yeri geldi hopladı zıpladı oynadı eğlendi umarım bende yanlış bişey yapmadan atlatırım

Canm bir sknti cikmicak hic merak etme ama geciciyi her doktor yapabiliyor diye biliyorum. Hangi şehirde oturuyorsun bilet alcam falan demissin. Kendi şehrinde neden geçici düşünmedin daha kolay olmaz miydi
İnşallah canım çıkmaması için çabalıyorum ve şuna inanınki Allah gerçekten yardım ediyor banada yardım ettğini hissediyorum nedense bazı şeyler çıkıyor ve biranda korkmama sebep oluyor sonra sakince bakınca aslında bana bir sıkıntı olmadığını görüyorum önemli olan sakinliğini korumaya çalışmak ve tevekkül etmekmiş gerçekten. Biletlerimi aldım ben canım kendi şehrime yakın bi doktor daha var ama hem fiyat olarak çok pahalı söyledi ve benim durumum artık ona yetmeyecek ve turgay beye güveniyorum ve ondan bir sürü kişi sonuç aldı bende alabileceğime inanıyorum o yüzden bu riske girmek zorundayım

Sıkıntı yaşamayacağını zaten asistan da söylemiştir kuzum bir şey olmayacak. Yaptırdıktan sonra özelden nelere dikkat et dediğini söyler misin bana çünkü buradan malum erkekler de okuyor

Sıkıntı yaşamayacağını zaten asistan da söylemiştir kuzum bir şey olmayacak. Yaptırdıktan sonra özelden nelere dikkat et dediğini söyler misin bana çünkü buradan malum erkekler de okuyor
Sıkıntı olmaz dedi bir haftalık ip kullanırız dedi ben iki haftalık geçici diye birşey varmı diye sordum evet var ama sana bir haftalık yeterli sıkıntı olmaz dedi doktor bey muhakakak bna dikkat etmem gerekenleri söyleyecektir bende buraya aynı şekilde iletirim özelden sende diğer kızlara yazarsın banada özelden yazan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Tamam canım ama korkma ben öğrendiklerimi de seninle paylaşmıştım biliyorsun endişelenecek bir şey yok. Sadece farklı bir şey der mi diye merakımdan sordum. Mutluluğa az kaldı bunaldığında yaz ben sakinleştirmek adına elimden geleni yaparım. Kuş gibi hafifleyeceksin gör bak. 2 haftalık ip daha kalın oluyo sanırım onu da bi Turgay hoca yapıyo, o yüzden yapmak istememiştir 4 günde ilişki olacak diye. Onun erimesi de uzun sürer sorun çıkarır diye. Güven bence kuzum

Evet canım paylaşmıştın benimle bende dikkat etcem onlara farklı bişey söylerse söylerim yine canım. Aynen çok şükür ki az kaldı sonunda bi sonuca ulaşacağım banada sonucumu paylaşmak nasip olacak Allahın izniyle aşırı derecede kötü duygular hissetmiyorum eskisi gibi evham yapmıyorum çok şükür umudum var önemli olanda zaten buymuş Tamam kuzum tekrarlarsa evhamlarım yazarım teşekkür ederim şimdiden.. Evet canım bende öyle düiünüyorum 4. Günümde ilişkim olacağı için yapmamıştır zaten arasında ne fark bilmiyorum bir haftalık ve iki haftalık olanda söylediğin banada mantıklı geliyor iki haftalıl dikişin ipleri kalın yapılıyor olabilir oda bir hafta içerisinde ilişkiye girecekler için sorun çıkartabilir bencede ben şöyle birşey okumuştum sanki bir haftalık dikişlerin tamamen kaybolması bile iki haftayı buluyor diye biliyorum kontrole eşiniz götürecek olursa iki haftadan sonra gitmemiz tavsiye ediliyo diye hatırlıyorum sanki bir doktorun yazısında

Evet canım kullanılan meteryalleri araştırdım bayağı ben, öyle oluyor geç eriyor 1 haftada değil kuzum ama bünyeden bünyeye de değişiyormuş

Canım senle konuşmuştuk kalıcı tutmamış mıydı senin şimdi neden geçici oluyorsun garanti olsun diye mi?

Canım sana yalvarıyorum herşeyi sorup anlatsana. Geçici de elle dokunma olur mu üst taraflara hisseder mi ? Sürtünme olur mu. Psikolojik olarak dipteyim. Ne olur sizden başka kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…