- 27 Ağustos 2019
- 76
- 66
- 3
Çok teşekkür ediyorum. Dikimi yaptırdıktan sonra hep zamanında adet oldum 3 gün sürüyordu yine öyle oldu hatta 4 gün de lekeler oldu. Yalniz dikimdenden bilmiyorum gelen kan iğrenç kokuyordu her seferinde yeni ameliyat oldum belki ondangeçer diye bekliyorum dikim sonrası adet kokusu yaşayan var mı acababaya bir yalan.Hamile kalındığında çok az bi leke gibi kan gelebiliyor adet dedikleri bu onun haricinde ilerleyen aylarda kan görülmesi düşüğe işaret
Haklısın yine de panik oluyor insan ya bisey olursa diye cok teşekkür ediyorum tekrarOlmuş olsa bile idrar tahlilinde çıkardı kuzum yok sakin ol. Açken iniyorsa zaten değil açken bebek yok mu oluyo öyle olsa o zaman da şiş olurdu değil mi saçma sapan doldurma kendini ❤
zaten adet kanı her zaman bence iğrenç kokuyorÇok teşekkür ediyorum. Dikimi yaptırdıktan sonra hep zamanında adet oldum 3 gün sürüyordu yine öyle oldu hatta 4 gün de lekeler oldu. Yalniz dikimdenden bilmiyorum gelen kan iğrenç kokuyordu her seferinde yeni ameliyat oldum belki ondangeçer diye bekliyorum dikim sonrası adet kokusu yaşayan var mı acaba
İlk zamanlar içte operasyon zamanı kalan kalıntılar sızıyormuş canım. Eğer kabız olmadıysan yanlış hareket yapmadıysan korkma
O dikimden dolayıdır ama dikkat et hareket etme. İmkanın varsa sürekli yat hasta numarası yap. Kalkma yerinden.Yok canım kabız olmadim ama leklenme tarzinda degil baya geliyor yogun bide adet gibi oysaki adetim bitti ertesi gun islem oldum
Adet kesiciyi 2 ay kullanman sakıncalı olur diye düşünüyorumKızlar dikimden sonra adet kesici içen var mıdır acaba iki ay hiç olmak istemiyorum artık ikinci ameliyatım olacağı için riske atmamam gerek. Geçici düşünüyorum ama turgay hocaya olanlar memnun olunca ben de olmak istiyorum nedense. Muhtemelen o an doktora adet kesici de yazdırır iki ay boyunca içerim
O dikimden dolayıdır ama dikkat et hareket etme. İmkanın varsa sürekli yat hasta numarası yap. Kalkma yerinden.
Valla ne olursa olsun bu sefer orayı tıkamam gerekiyor bir ay olsa da yeter o fazla değillAdet kesiciyi 2 ay kullanman sakıncalı olur diye düşünüyorum
Lise mi üniversite mi ünivse ailenin yanında mı kalıyosun anlamadımCanım basur var dedim kac gündür okulada gitmiyorum ama hep yatamiyorum tabi insallah dedigin gibidir
Evet canım kullanılan meteryalleri araştırdım bayağı ben, öyle oluyor geç eriyor 1 haftada değil kuzum ama bünyeden bünyeye de değişiyormuş
Aynen canım doğrudur herkesin bünyesi farklı sonuçta
Tuttu canım ben garanti olsun die yaptırcam evetCanım senle konuşmuştuk kalıcı tutmamış mıydı senin şimdi neden geçici oluyorsun garanti olsun diye mi?
Tamam canım bunları sorarım gidince yazarım burayaCanım sana yalvarıyorum herşeyi sorup anlatsana. Geçici de elle dokunma olur mu üst taraflara hisseder mi ? Sürtünme olur mu. Psikolojik olarak dipteyim. Ne olur sizden başka kimsem yok
Banada geçici her şartta yapılabilir dedi ama neye bağlı olarak dedi belki benim şekil nedeniyle demişte olabilir bilmiyorum tam olarak ben farklı bir kendi şehrime yakın bir doktora gittiğimde bana olurmu dediğimde gecçici yukardan dikiş atılabilir dedi birazda bant gibi olan et parçasını yukarıya doğru gerginleştiririz demiştiBana turgay bey kalıcı tutarsa geçici olamaz demişti.
Tamam canım gidince onuda sorayımYa kuzum özellikle sorar mısın geçicide yan oturmak mı gerekiyor çok merak ettim öyle duyumlar aldım da işlem olmamış arkadaşlardan Aslı astarı var mı merak ediyoruz
Aklım karışıktı resmen ☹Banada geçici her şartta yapılabilir dedi ama neye bağlı olarak dedi belki benim şekil nedeniyle demişte olabilir bilmiyorum tam olarak ben farklı bir kendi şehrime yakın bir doktora gittiğimde bana olurmu dediğimde gecçici yukardan dikiş atılabilir dedi birazda bant gibi olan et parçasını yukarıya doğru gerginleştiririz demişti
Üniversite canim ailemle kaliyorum evetLise mi üniversite mi ünivse ailenin yanında mı kalıyosun anlamadım
Canm bende korkuyorum bazen sonra da dönüp diyorum kendime saçmalama herkes sonuç alıyor sende alacaksın diye. 2 ay sonra nişanım olacak sırf korktuğum ve en kötü ihtimali düşündüğüm icin ve de bu ağır yükü üstümden atmak istediğim icin nisandan bir süre sonra geçici yaptırıp sonuca doğru gidicem. En azından diyorum az ihtimal de olsa kötü olursa sonuç evlenmeden önce olsun yoksa kimseye açıklama yapamam. Ve de benim doktorum hakkında hic yorum yok operasyon olan var 2 kişi ama onlarda ilişki yaşamadı. En azından bir kisi dese ben oldum ve sonuç aldm diye o zaman kesin gözüyle bakcaktm.Izmirde özlem gültekin diye tv lere de sürekli çıkan bir doktor. Isim şansıma kaldı sanırım ve de geçici olduğu icin umuyorum sorun çıkmaz insallahİnşallah canım çıkmaması için çabalıyorum ve şuna inanınki Allah gerçekten yardım ediyor banada yardım ettğini hissediyorum nedense bazı şeyler çıkıyor ve biranda korkmama sebep oluyor sonra sakince bakınca aslında bana bir sıkıntı olmadığını görüyorum önemli olan sakinliğini korumaya çalışmak ve tevekkül etmekmiş gerçekten. Biletlerimi aldım ben canım kendi şehrime yakın bi doktor daha var ama hem fiyat olarak çok pahalı söyledi ve benim durumum artık ona yetmeyecek ve turgay beye güveniyorum ve ondan bir sürü kişi sonuç aldı bende alabileceğime inanıyorum o yüzden bu riske girmek zorundayım
Geçicide sorun çıkmaz canım sakin ol daha vaktin var hemCanm bende korkuyorum bazen sonra da dönüp diyorum kendime saçmalama herkes sonuç alıyor sende alacaksın diye. 2 ay sonra nişanım olacak sırf korktuğum ve en kötü ihtimali düşündüğüm icin ve de bu ağır yükü üstümden atmak istediğim icin nisandan bir süre sonra geçici yaptırıp sonuca doğru gidicem. En azından diyorum az ihtimal de olsa kötü olursa sonuç evlenmeden önce olsun yoksa kimseye açıklama yapamam. Ve de benim doktorum hakkında hic yorum yok operasyon olan var 2 kişi ama onlarda ilişki yaşamadı. En azından bir kisi dese ben oldum ve sonuç aldm diye o zaman kesin gözüyle bakcaktm.Izmirde özlem gültekin diye tv lere de sürekli çıkan bir doktor. Isim şansıma kaldı sanırım ve de geçici olduğu icin umuyorum sorun çıkmaz insallah
Benimde doğrusu ama bunuda gidince turgay beye soracağım benim şeklinden dolayımı yapılıyor yoksa her şartta yapılabilir mi yapılamaz mı çünkü bana daha önceden yapılabilir demişti bende esra hanımla görüştüğmde yapılamaz dedi sonra tekrar en sonki görüşmemde turgay bey geçici her şartta yapılabilir dedi yineAklım karışıktı resmen ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?