baya bir yalan.Hamile kalındığında çok az bi leke gibi kan gelebiliyor adet dedikleri bu onun haricinde ilerleyen aylarda kan görülmesi düşüğe işaret
Çok teşekkür ediyorum. Dikimi yaptırdıktan sonra hep zamanında adet oldum 3 gün sürüyordu yine öyle oldu hatta 4 gün de lekeler oldu. Yalniz dikimdenden bilmiyorum gelen kan iğrenç kokuyordu her seferinde yeni ameliyat oldum belki ondangeçer diye bekliyorum dikim sonrası adet kokusu yaşayan var mı acaba

Olmuş olsa bile idrar tahlilinde çıkardı kuzum yok sakin ol. Açken iniyorsa zaten değil açken bebek yok mu oluyo öyle olsa o zaman da şiş olurdu değil mi saçma sapan doldurma kendini ❤
Haklısın yine de panik oluyor insan ya bisey olursa diye cok teşekkür ediyorum tekrar

d
zaten adet kanı her zaman bence iğrenç kokuyor bence dikim yaptırdığın için kan akışı daha zor olduğu için olabilir yoksa hamile olsan ohooo şimdiye belli olurdu ki yemek yedikten sonra göbek çıkması da cok normal canım

İlk zamanlar içte operasyon zamanı kalan kalıntılar sızıyormuş canım. Eğer kabız olmadıysan yanlış hareket yapmadıysan korkma

Yok canım kabız olmadim ama leklenme tarzinda degil baya geliyor yogun bide adet gibi oysaki adetim bitti ertesi gun islem oldum

Kızlar dikimden sonra adet kesici içen var mıdır acaba iki ay hiç olmak istemiyorum artık ikinci ameliyatım olacağı için riske atmamam gerek. Geçici düşünüyorum ama turgay hocaya olanlar memnun olunca ben de olmak istiyorum nedense. Muhtemelen o an doktora adet kesici de yazdırır iki ay boyunca içerim

Yok canım kabız olmadim ama leklenme tarzinda degil baya geliyor yogun bide adet gibi oysaki adetim bitti ertesi gun islem oldum
O dikimden dolayıdır ama dikkat et hareket etme. İmkanın varsa sürekli yat hasta numarası yap. Kalkma yerinden.

Adet kesiciyi 2 ay kullanman sakıncalı olur diye düşünüyorum

Bana turgay bey kalıcı tutarsa geçici olamaz demişti.
Banada geçici her şartta yapılabilir dedi ama neye bağlı olarak dedi belki benim şekil nedeniyle demişte olabilir bilmiyorum tam olarak ben farklı bir kendi şehrime yakın bir doktora gittiğimde bana olurmu dediğimde gecçici yukardan dikiş atılabilir dedi birazda bant gibi olan et parçasını yukarıya doğru gerginleştiririz demişti

Aklım karışıktı resmen ☹

Canm bende korkuyorum bazen sonra da dönüp diyorum kendime saçmalama herkes sonuç alıyor sende alacaksın diye. 2 ay sonra nişanım olacak sırf korktuğum ve en kötü ihtimali düşündüğüm icin ve de bu ağır yükü üstümden atmak istediğim icin nisandan bir süre sonra geçici yaptırıp sonuca doğru gidicem. En azından diyorum az ihtimal de olsa kötü olursa sonuç evlenmeden önce olsun yoksa kimseye açıklama yapamam. Ve de benim doktorum hakkında hic yorum yok operasyon olan var 2 kişi ama onlarda ilişki yaşamadı. En azından bir kisi dese ben oldum ve sonuç aldm diye o zaman kesin gözüyle bakcaktm.Izmirde özlem gültekin diye tv lere de sürekli çıkan bir doktor. Isim şansıma kaldı sanırım ve de geçici olduğu icin umuyorum sorun çıkmaz insallah

Geçicide sorun çıkmaz canım sakin ol daha vaktin var hem

Aklım karışıktı resmen ☹
Benimde doğrusu ama bunuda gidince turgay beye soracağım benim şeklinden dolayımı yapılıyor yoksa her şartta yapılabilir mi yapılamaz mı çünkü bana daha önceden yapılabilir demişti bende esra hanımla görüştüğmde yapılamaz dedi sonra tekrar en sonki görüşmemde turgay bey geçici her şartta yapılabilir dedi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…