Canım WC ye gitmende hiç bir sıkıntı yok hatta idrarın asidik özelliği olduğu için yararlı öyle mikrop falan kapacağını düşünme

kendimi bu halde çok kaygılı ve depresif hissediyorum aklıma geliyor ağlıyorum bir çift görüyorum ya da bir bebek ya da gelinlikli bir bayan içim acıyor şuan yaptırmama çok var bu haldeyken hayatıma birini alamam zaten gelende yok 2020 mayısta kalıcı dikim düşünüyorum halledebilirsen daha çok var bu sürece kadar psikolojimi sağlam tutmam lazım

Kime oldunuz peki simdi durumunuz nasil
Kızlar yan oturmak bildiğiniz işkence gibi eğilmek yok bir şey düşüyor alana kadar zorluk çekiyorm kabızlık bende hep vardı bunu çözmek için her gün sıkıntı çekiyorm ha şu da var evlenmek için aday da yok olsa en azından bitti kurtuldu deriz

Daha erkene almalısın operasyonj

Gözün aydın canın çok şükür kurtuluyorsun
İnşallah canım karmaşık duygulara giriyorum bazen böyle heyecan korku sevinç telaş hepsi bir arada yaşayanları daha iyi anlamaya başladım yinede elimden geldiğince sakinliğimi korumaya çalışıyorum banada dua edin bende atlatıp kurtulayım bende hepinize ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…