- 22 Eylül 2019
- 9
- 3
- 1
Kime oldunuz peki simdi durumunuz nasilEvet canım hatta bu hafta kontrolüm var
Canım WC ye gitmende hiç bir sıkıntı yok hatta idrarın asidik özelliği olduğu için yararlı öyle mikrop falan kapacağını düşünmeKızlar ben vazgeçtim kalıcı dikimden çünkü lityum(psikolojik hap) kullanıyorum ve içeriği tuz olduğundan 20 dkda bir wcye çıkartıyor o kuruluk sağlanamaz. kendi şehrimden biri olursa geçici yaptırırım kendi şehrim dışından biri olursa geçici yaptıramam iki düğün olduğundan böyle bitsin istemezdim seven böyle sevecek artık....
GökçennnKim yaptı
Canım teşekkürler seninki tuttu muCanım WC ye gitmende hiç bir sıkıntı yok hatta idrarın asidik özelliği olduğu için yararlı öyle mikrop falan kapacağını düşünme
Canım WC ye gitmende hiç bir sıkıntı yok hatta idrarın asidik özelliği olduğu için yararlı öyle mikrop falan kapacağını düşünme
Peki sonucu aldinizmi evlendinizmi bu arada2016 nın sonuydu kalıcıyı gökçende 2500 demilti öğrenci indirimi yapmıştı. 2000 e oldum ama geçici den haberim yok.
Yok evlenmedim. Tutmamış ki aynadan baktığımda bile belli tutmadığıPeki sonucu aldinizmi evlendinizmi bu arada
Ne kadar a yaptırdın turgaya mı oldun ?Evet tek kat
Kızlar yan oturmak bildiğiniz işkence gibi eğilmek yok bir şey düşüyor alana kadar zorluk çekiyorm kabızlık bende hep vardı bunu çözmek için her gün sıkıntı çekiyorm ha şu da var evlenmek için aday da yok olsa en azından bitti kurtuldu derizKime oldunuz peki simdi durumunuz nasil
Daha erkene almalısın operasyonjkendimi bu halde çok kaygılı ve depresif hissediyorum aklıma geliyor ağlıyorum bir çift görüyorum ya da bir bebek ya da gelinlikli bir bayan içim acıyor şuan yaptırmama çok var bu haldeyken hayatıma birini alamam zaten gelende yok 2020 mayısta kalıcı dikim düşünüyorum halledebilirsen daha çok var bu sürece kadar psikolojimi sağlam tutmam lazım
Kızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
Gözün aydın canın çok şükür kurtuluyorsunKızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
Kızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
Allah yardim etsin canm sen 2 doktorada yaptrdn oyle hatırlıyorm ins skntsz geçerKızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
Dualarımız seninleKızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
ınsallh guzel haberlerle döneceksın canım sende dualarım senınleKızlar merhaba benimde düğünüme az kaldı en geç 20 gün sonra sonuç alacağım bana dua edin lütfen
Amin İnşallah canım dualarınıza çok ihtiyacım var dua edin beni dualarınızdan eksik etmeyinAllah yardımcın olsun canım inşallah mutlu haberlerini duyacağız
İnşallah canım karmaşık duygulara giriyorum bazen böyle heyecan korku sevinç telaş hepsi bir arada yaşayanları daha iyi anlamaya başladım yinede elimden geldiğince sakinliğimi korumaya çalışıyorum banada dua edin bende atlatıp kurtulayım bende hepinize ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahGözün aydın canın çok şükür kurtuluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?