Çok çok normal canım telaş yapma hızlı hareket etme nazik davran o bölgeneKızlar birşey soracam 9. Günümdeyim kahverengi lekelenmelerim var normal mi yanma da oluyo çok korkuyorum
Turgayda oldun dimi ? Nasıl ilk iğneler seni de acıttı mıOldum canım şuan dinleniyorum tuhafım biraz
Acımadı ya son dikişlerde hissetmeye başladım o zaman canım yandıTurgayda oldun dimi ? Nasıl ilk iğneler seni de acıttı mı
Turgay hocaya oldum canım 3000 e Allah hepimizin yardımcısı olsunAy hadi inşallah kuzum vallahi dualarım hepimizle kime oldun fiyat ne kadar bi de
Benim canımı kalçadan yapılan iğne acıtmadı dikişte acıtmadı sadece hızlı hızlı vajinaya yapılan iğneler acıttı ya. Aynen son dikişlerdeki acıyı ben de çok hissetmiştim ama geçti gitti çok şükür. Şimdi çok iyi bakma zamanı çok iyi bak ki bir daha o masaya yatmaAcımadı ya son dikişlerde hissetmeye başladım o zaman canım yandı
Sen neden 3000 daraltma da mı vardı yoksa çift kat mıTurgay hocaya oldum canım 3000 e Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kalçaya yapılan iğne derken ben orayı anlamadımBenim canımı kalçadan yapılan iğne acıtmadı dikişte acıtmadı sadece hızlı hızlı vajinaya yapılan iğneler acıttı ya. Aynen son dikişlerdeki acıyı ben de çok hissetmiştim ama geçti gitti çok şükür. Şimdi çok iyi bakma zamanı çok iyi bak ki bir daha o masaya yatma
Of ameliyat değilde ondan sonraki süreç insanı kahrediyorÇok çok normal canım telaş yapma hızlı hareket etme nazik davran o bölgene
Kalçaya iğne yapılır önce kalçadan yapılıyor sonra genitale vuruyluyoKalçaya yapılan iğne derken ben orayı anlamadım
Ben bunu ilk sizde duydum benim hiç öyle olmadıKalçaya iğne yapılır önce kalçadan yapılıyor sonra genitale vuruyluyo
Canım her doktorun yöntemi farklı oluyorBen bunu ilk sizde duydum benim hiç öyle olmadı
Ya canım işe yarasında nasıl yaptıkları inan umrumda değil merakımdan soruyorumCanım her doktorun yöntemi farklı oluyor
Daraltma vardı canımSen neden 3000 daraltma da mı vardı yoksa çift kat mı
Ben oturamıyorum yanlış şuan yaCanım her doktorun yöntemi farklı oluyor
Yan otur ve her oturduğunda bacak bacak üstüne at mutlaka kuzumBen oturamıyorum yanlış şuan ya
Vurulan ilaçların yan etkisidir karnın aç mıydı ?Sanki şuan başım dönüyor tuhaf oldum kendime geleyim biraz kafam sakinlesin cevap vericem kızlar ama kötüyüm sanki biraz
Çok sevindim senin adına canım dualarımız seninleOldum canım şuan dinleniyorum tuhafım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?