Gözün aydın canım çok sevindimKontrolden çıktım şimdi ☺ çok güzel olmuş hiç bir sorun yok dedi 2 hafta daha yan oturacakmışım 2 hafta sonra ilişkiye izin verdi kontrol ederken benden darlığı hissettim zaten canım acıdı baya benden ip gelmişti ve kanamam olmuştu ona rağmen sorun yok inşallah daha sonra bir sorun yaşamam ilişki de olunca yazacam şuan şoktayım kanamanız olunca ip gelince kendinizi salmayın benden içerdeki kesilen ipler çıkmış
Hadi gözün Aydın canım çoook sevindim ayy darısı başıma inşallhKontrolden çıktım şimdi ☺ çok güzel olmuş hiç bir sorun yok dedi 2 hafta daha yan oturacakmışım 2 hafta sonra ilişkiye izin verdi kontrol ederken benden darlığı hissettim zaten canım acıdı baya benden ip gelmişti ve kanamam olmuştu ona rağmen sorun yok inşallah daha sonra bir sorun yaşamam ilişki de olunca yazacam şuan şoktayım kanamanız olunca ip gelince kendinizi salmayın benden içerdeki kesilen ipler çıkmış
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim
İnşallahhHadi gözün Aydın canım çoook sevindim ayy darısı başıma inşallhbugün 9. Günüm
Benimde. Tutsa sanırım mutluluktan habire sırıtırımİnşallahh ♥ inanıyorum ben senin ki de tutacak olmaması için bi sebep yokşuan çok farklı hissediyorum duygularım karmakarışık bi süre kabullenemiyorsun sonucun iyi olduğunu hala şoktayım
Canım daraltman tutmuş dimi çok sevindim senin kızlık değildi dimiKontrolden çıktım şimdi ☺ çok güzel olmuş hiç bir sorun yok dedi 2 hafta daha yan oturacakmışım 2 hafta sonra ilişkiye izin verdi kontrol ederken benden darlığı hissettim zaten canım acıdı baya benden ip gelmişti ve kanamam olmuştu ona rağmen sorun yok inşallah daha sonra bir sorun yaşamam ilişki de olunca yazacam şuan şoktayım kanamanız olunca ip gelince kendinizi salmayın benden içerdeki kesilen ipler çıkmış
Kime olmuştun canım hangi doktora oldunKızlar meraba ben de ameşiyat oldum 13 temmuzda 25 eylülde de kontrole gittim tutmuş fotoğraf çekti doktorum ama bazen içime bi korku geliyor yaacaba bi şey oldu mu bozulur mu bi şey olur da diye bazen uyuyamıyorum bile
Evet daraltmaydı tutmuş canım teşekkür ederimCanım daraltman tutmuş dimi çok sevindim senin kızlık değildi dimi
Kime yaptırdın canım ?Kızlar merhaba ben çok arada kaldım napacağımı da bilmiyorum . 2 ay önce diktirdim . Ama sonra 2.5 hafta sonra İp uzadı aşağı doğru . Sonra iyice uzadı 4cm kadar ve o ip elime geldi mor şekilde. Doktora yazdım iyileşmeden düşmez zaten dedi ama bu eriyen iplerden değil mi . Daraltma da yaptırdım . Doktor kontrole gel dedi foto at dedi attm anlaşılmıyor dedi ama gitme imkanım hiç yok . Üstünden 2 ay geçti düşün düşün kafayı yicem . Bu normal mi sizce yardım edin lütfennn
Antep de çok isim vermek de istemiyorum korkuyorumKime yaptırdın canım ?
Benim oldu canım ilk önce 2 3 cm birşeydi sonra yaklaşık 6 belki 7 cm ucunda düğüm olmuş mor bi ip geldi 2 hasta içinde düştü zatenHiç öyle uzun bi ip sarkan ve birkaç gün sonra düşen birisi oldu mu . Doktora da gidemiyorum nişanlımla dipdibeyiz sürekli yoksa yaşadığım şehir de bi doktora gitmek istiyorum ama ona da gidemedim
Ben de gökçen ile turgay arasında kaldım sen ne yaptın?Gökcen Erdoğan için ne düşünüyorsunuz? Kalıcı olup olumlu sonuç alan var mi?
Canım yaa kaç gün oldu şimdi senin sonradan kontrole gittin mi ne dediler tutmuş muBenim oldu canım ilk önce 2 3 cm birşeydi sonra yaklaşık 6 belki 7 cm ucunda düğüm olmuş mor bi ip geldi 2 hasta içinde düştü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?