Gözün aydın canım çok sevindim

Hadi gözün Aydın canım çoook sevindim ayy darısı başıma inşallhbugün 9. Günüm

İnşallahh ♥ inanıyorum ben senin ki de tutacak olmaması için bi sebep yok şuan çok farklı hissediyorum duygularım karmakarışık bi süre kabullenemiyorsun sonucun iyi olduğunu hala şoktayım
Benimde. Tutsa sanırım mutluluktan habire sırıtırıminşallah tutar benimde duadan başka yapacak bişeyim yok

Canım daraltman tutmuş dimi çok sevindim senin kızlık değildi dimi

Kime olmuştun canım hangi doktora oldun

Harun özkana oldum canım ameliyat resimlerim de var belli tutmuş ama şimdi de acaba bi şey olur mu diye korkuyorum bazen takılıyor aklıma

Kızlar merhaba ben çok arada kaldım napacağımı da bilmiyorum . 2 ay önce diktirdim . Ama sonra 2.5 hafta sonra İp uzadı aşağı doğru . Sonra iyice uzadı 4cm kadar ve o ip elime geldi mor şekilde. Doktora yazdım iyileşmeden düşmez zaten dedi ama bu eriyen iplerden değil mi . Daraltma da yaptırdım . Doktor kontrole gel dedi foto at dedi attm anlaşılmıyor dedi ama gitme imkanım hiç yok . Üstünden 2 ay geçti düşün düşün kafayı yicem . Bu normal mi sizce yardım edin lütfennn

Kime yaptırdın canım ?

Hiç öyle uzun bi ip sarkan ve birkaç gün sonra düşen birisi oldu mu . Doktora da gidemiyorum nişanlımla dipdibeyiz sürekli yoksa yaşadığım şehir de bi doktora gitmek istiyorum ama ona da gidemedim

Hiç öyle uzun bi ip sarkan ve birkaç gün sonra düşen birisi oldu mu . Doktora da gidemiyorum nişanlımla dipdibeyiz sürekli yoksa yaşadığım şehir de bi doktora gitmek istiyorum ama ona da gidemedim
Benim oldu canım ilk önce 2 3 cm birşeydi sonra yaklaşık 6 belki 7 cm ucunda düğüm olmuş mor bi ip geldi 2 hasta içinde düştü zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…