Bak canım bende 5. Haftamda bakıcam korkarakta olsaKızlar selam bugün 5.haftamdan herkese merhaba artık bi bakıyım ne durumda diyorum ne diyorsunuz zaten herhangi bi şikayetim hiç bi zaman olmadı sadece ip için endişelenmiştim bi baksam mı artık ne dersiniz
Aynen ya ben bi bakıp resim çekeyimBak canım bende 5. Haftamda bakıcam korkarakta olsa
Çek canım at bakalım mümkünse eğer benimde senin gibi şikayetleri olmadı hiç merak ediyorumAynen ya ben bi bakıp resim çekeyim
Atarım canım sen akşam bana özelden yaz sana da atayım bi de benim hiç dikiş izim filan yok ya çatlayacam meraktanÇek canım at bakalım mümkünse eğer benimde senin gibi şikayetleri olmadı hiç merak ediyorum
Nasıl dikiş izi yok canımAtarım canım sen akşam bana özelden yaz sana da atayım bi de benim hiç dikiş izim filan yok ya çatlayacam meraktan
Normal canım Turgay beyin yöntemi farklı benim doktorumun farklı kızlar resim attılar dikiş izleri varNasıl dikiş izi yok canım
Hangi doktordu canım? Bi de özelden fotoğraf atman mümkün mü?Normal canım Turgay beyin yöntemi farklı benim doktorumun farklı kızlar resim attılar dikiş izleri var
Atayım sana zahmet mesaj atar mısınHangi doktordu canım? Bi de özelden fotoğraf atman mümkün mü?
Aynen ya geçer herşey tutsun yeter yaMerhaba kızlar ben Turgay bey için konuşuyorum şu an. Dikiş izi olan arkadaşlar endişelenmesin zamanla tamamen yok oluyor iz.
Senin yakında düğünün yok mu nolur evlenin benim daha bi adayım bile yok sonuçları çok merak ediyorumMerhaba kızlar ben Turgay bey için konuşuyorum şu an. Dikiş izi olan arkadaşlar endişelenmesin zamanla tamamen yok oluyor iz.
Canım araştırdığıma göre dikis izi olmuyo iç taraftan kanama için bi kaç dikiş atılıyo sonrasındada etkisi geçince iz kalmaz diye düşünüyorumGeçicide dikiş izi olurmu kızlar
Kuzum hayırlı haberle insallah cevap geldi mi sonuç neKızlar şuan doktora resim attım heyecandan geberiyorum ellerim titriyor
Haber ver canımKızlar şuan doktora resim attım heyecandan geberiyorum ellerim titriyor
Yok daha gelmedi kuzum görmedi bile doğuma girdi dedi sekreteriKuzum hayırlı haberle insallah cevap geldi mi sonuç ne
Hayırlı haberi alıyım hemenHaber ver canım
İnşallah canımHayırlı haberi alıyım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?