Nasıl bu kadar şerefsiz olabiliyolar ya bende senin gibiyim yıllardır süren bi ilişkim var halada birlikteyiz biz birlikte olmak istemeden bi an yanlışlıkla olmuştu ama o an ki korkumu sana anlatamam bi anda kan gelmeye başladı ama baya geldi benden bacaklarımdan süzüldü bayılacaktın korkudan o kadar ağladım ki ama tek başıma değil erkek arkadaşımda ben ağlıyorum diye benimle birljkte ağladı o anki desteğini anlatamam benin kanamam 3 gün devam etti bu yüzden çok korktuk birlikte doktora gittik acaba baska bi yerine mi zarar verdim dedi korkuyorum gidelim diye ısrar etti bu süreçte bana o kadar destek oldu ki anlatamam kızlar tavırlarnda bana olan konuşmasında hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi askere gitcek ama ben çok korkuyorum ona sevgisine çok güveniyorum ama burda yazılanları okudukça acaba diyorum oda mı böyle yapcak beni yarı yolda bırakır mı diye düşünmeden edemiyorum ne yapcam bilemiyorum ben gerçekten böyle bişeti kaldıramam diye düşünüyorum o kadar güçlü değilim
Ölümden baska herseyin bi caresi var . Sakin once senin beyninde guclu olduguna inanmam lazm . Kimse seni yuzune bakınca hic bsy anlamiyo . Eskiden nasilsan oyle olmaya calis . Beynini bu yonde dusuncelerle doldur .
Bu konuda hicbir sey diyemiyorum canim onlarin ic dunyalari kafalari o kadar baska ki saniyorlar ki yasadik her an birine kosma potansiyelimiz var isin tuhafi benimde oyle bile bile inan belki de her sey tam yasanarak olmadi o kadar uzuluyorum ki.. dua et umarimm oyle olmaz ve mutlu olursunnNasıl bu kadar şerefsiz olabiliyolar ya bende senin gibiyim yıllardır süren bi ilişkim var halada birlikteyiz biz birlikte olmak istemeden bi an yanlışlıkla olmuştu ama o an ki korkumu sana anlatamam bi anda kan gelmeye başladı ama baya geldi benden bacaklarımdan süzüldü bayılacaktın korkudan o kadar ağladım ki ama tek başıma değil erkek arkadaşımda ben ağlıyorum diye benimle birljkte ağladı o anki desteğini anlatamam benin kanamam 3 gün devam etti bu yüzden çok korktuk birlikte doktora gittik acaba baska bi yerine mi zarar verdim dedi korkuyorum gidelim diye ısrar etti bu süreçte bana o kadar destek oldu ki anlatamam kızlar tavırlarnda bana olan konuşmasında hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi askere gitcek ama ben çok korkuyorum ona sevgisine çok güveniyorum ama burda yazılanları okudukça acaba diyorum oda mı böyle yapcak beni yarı yolda bırakır mı diye düşünmeden edemiyorum ne yapcam bilemiyorum ben gerçekten böyle bişeti kaldıramam diye düşünüyorum o kadar güçlü değilim
O kadar kotu inciti soz duydum ki anlatamam hicbirini de hak etmedim o yuzden diyorum bende senin gibi Allah bi yerden sorar. Bagli olmasam her seyi onunla yasamasam derim ki hakli ama bana inanmamasi beni mahvetti o yuzden allaha siginiyorum. Guclu olmayi secin her sey guzel olacak ne olursa olsun o huzur bi yerde bizi bekliyorYa biz naptiysak kendimize yaptik cokn sukur kimsenin hayatini karartip gitmedik . Kimseden helallik beklemiyrz . Fakat onlar ah aldilar . Kizlar Allahn bunu karsiliksz cikaricagini sakin dusunmeyin . Bizi bu yasta yanlis anlamayn bu sitelerde iki yorum okumaya mecbur edip biraktilar . Hic bi hakkimi helal etmiyrm . Keske basimiza boyle bisey gelmeseydi ve bu siteyi hc bilmeseydik . Birak eger bizimle olmadiysa onlarn kimseyle olmaz . Genc bi kizin gunahina girmenin vebalii tabikide buyuk olur . Insan kalb kirinca bile kotu oluyo . Hepimiz ıyii olucaz . Sadece biraz daha guclu ve dik durmaliyiz . Yorulduk ama bigun guzel seyler olucak bu inanin ❤
Amin canım benim amin sağol güzel dileklirin için askerdn sonra nişan düşünüyoruz işte bütün ailesi hepsi biliyo ama işte insanın içi bi türlü rahat etmiyo böyle bi konudaBu konuda hicbir sey diyemiyorum canim onlarin ic dunyalari kafalari o kadar baska ki saniyorlar ki yasadik her an birine kosma potansiyelimiz var isin tuhafi benimde oyle bile bile inan belki de her sey tam yasanarak olmadi o kadar uzuluyorum ki.. dua et umarimm oyle olmaz ve mutlu olursunn
Bu olaydan sonra ayrildik tabi tek ayrilik sebebi o degildi ben sonra yillarca bu olayi kendi icimde yasadim atlatmaya calistim o bana tekrar donunce dedim ki iste gerek kalmadi zaten severek de ayrilmistim bi daha denedim ama bu sefer cok kotu laflarla beni yerin dibine soktu. O yuzden bende o gittikten sonra hep para atmistim kenara artik dedim mecburum o bunu yaparsa ben kendim kime guvenip icimi acayim..simdi hala net kararim yok hayatimda da biri yok para vs denklesirse olmaktan yanayimBazen hiç bişe olmamış gibi unutuyorum bazende içimi öyle bi şüphe korku kaplıyo ki kendime gelmekte güçlük çekiyorum işlem falanda yaptırmadım yaptırsam mı onuda bilmiyorum ve işin maddi boyutuda var tabi para bulmak lazım tutacakmı tutmuycakmı düşündükçe kafayı yiyiyorum çıkamıyorum işin içinden
Canım o kızda grur olsa onun başka bi kıza bunu yaptığını bile bile ona destek olmaz oda kız sonuçta ne mağlum onuda böyle bi duruma sokmuyacağıHic tanimadigim birinin bni tanimadan namusuma dil uzatmasi okadar zoruma gittiki .
Bide diyelim ki böyle bi işlem yaptırdık kesin sonuç alabilecekmiyiz ondan da çok korkuyorum canım yaBu olaydan sonra ayrildik tabi tek ayrilik sebebi o degildi ben sonra yillarca bu olayi kendi icimde yasadim atlatmaya calistim o bana tekrar donunce dedim ki iste gerek kalmadi zaten severek de ayrilmistim bi daha denedim ama bu sefer cok kotu laflarla beni yerin dibine soktu. O yuzden bende o gittikten sonra hep para atmistim kenara artik dedim mecburum o bunu yaparsa ben kendim kime guvenip icimi acayim..simdi hala net kararim yok hayatimda da biri yok para vs denklesirse olmaktan yanayim
Canım benden buyuk musun kucuk musun bilmiyorum ama bak oncelikle o kizi zerre takma zaten sen neyin ne oldugunu biliyorsun o kiz sana ne derse desin sen yoluna bak kimseye egilme o kiz senin hicbir seyin bunu unutma ona ne aciklama ne bisey anlatmak zorunda degilsin bak bana sozleri sevdigim adam dedi dusun artik sevdigim guvendigim adam otesi mi var kimsenin yasattigi yanina kalmaz sen allaha sigin kendini biliyorsun allah da biliyor biliyorum ki canin cok yaniyor cunku benim de hala oyle hala agliyorum ama tek yapacagimiz sey guclu durmak bir daha ayni hataya dusmemek hakkimizda konusan ya da konusanlara en guzel cevabi hayatimiza yeniden tutanarak verecegiz ve gun gelecek sen ben biz gulerken onlar kendi ahlarinda bogulacak zaten unutma ahiret var her seyi yaradan biliyor gonlunu ferah tut ve ayrica gunu gelip belki de senin yasadigin her seyi birr bir yasayacak cekecek o yuzden sen yoluna bak dik dur!Hic tanimadigim birinin bni tanimadan namusuma dil uzatmasi okadar zoruma gittiki .
Bende ayni sekildeyim. Zaten su an istanbula gidemem kalici oraya guveniyorum.Bide diyelim ki böyle bi işlem yaptırdık kesin sonuç alabilecekmiyiz ondan da çok korkuyorum canım ya
Benimde gitmem pek mümkün değil malesefBende ayni sekildeyim. Zaten su an istanbula gidemem kalici oraya guveniyorum.
Evet tabı tuttu canım benım 9 kasımda ıslem yaptırmıştımSenin tutmuştu değil mi canım
Gözün Aydın canımEvet tabı tuttu canım benım 9 kasımda ıslem yaptırmıştım
İnşallah herşey çok güzel olur senin içinEvet canım benim düğünüm 2 ay sonra mutlaka bilgi vericem :)
Sana o davranista bulunan merak etme bir sekilde o kiza da oyle davranacaktir davranmasa bile bir sekilde cekecektir . Belki de bir gun kurtulduguna sükredersin ve genelde de oyle oluyor zaten.@tlyaaa1 okadar güzel yazmissinki iki kere okudum . Ben 22 yasindaym olay basima gecen sene geldi . Evet gercekten cok guvenip beni asla birakmaz dedigim insandan hayatimin golunu yedim . Zaten bu zorlu surecte bide bu kiz bizim mesajlari goruyo beni arayip sen benm sevgilimi kandirmaya calisiyosn yok adet kani seni kim bozduysa ona git falan . Daha cok yiprandm. Sayfalarca gezdm iste en son bu siteyi buldum ve yanlz olmadigima sevindm . Diger sayfalar hep reklam mesela bn burdaki insalara guveniyrm cunku burda herkes magdur . Aynen canim hep dik durmaya calistm. Hep kendimi motive ediyrm su en guzel yaslarimi harap etmeye degmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?