Dua edin nolur zaten o kadar karışık rüyalarda gördüm ki kafam çok karışık Allah rızası için dua edinİnşallah canım
Ya varya kızlar o kadar özelden saçma salak mesaj atıyorlar ki yok şöyle yok böyle zaten korkudan geberiyorum yani olumsuz yorum yapmak neden tamam size yalandan iyi birşey de diyin demiyorum ama bu kadar olumsuz eleştiri yapmak neden herkes aynı kaderi paylaşıyor destek olmak yerine kötü yorum yapmak neden inanın ki o kadar kırıcı kötüleyici Mesajlar var ki bunun yanında destek olup dua edende var Allah onlardan da razı olsun (kuzum kusura bakma senden alıntı yaptım senilik bi durum değil hakkını helal et)Güzel haber alirsin insallah
Olumsuz şeyler takma canım hepimiz tutsun nasıl tuttuğu önemli değil kendini üzme tutmadıysa da tutmaz bende işlem yaptım bekliyorum inşalalh tutar ama tutmazsada tekrar yapıcaz Allah mecbur bırakmaz inşallah tutmuş olsun inşallahYa varya kızlar o kadar özelden saçma salak mesaj atıyorlar ki yok şöyle yok böyle zaten korkudan geberiyorum yani olumsuz yorum yapmak neden tamam size yalandan iyi birşey de diyin demiyorum ama bu kadar olumsuz eleştiri yapmak neden herkes aynı kaderi paylaşıyor destek olmak yerine kötü yorum yapmak neden inanın ki o kadar kırıcı kötüleyici Mesajlar var ki bunun yanında destek olup dua edende var Allah onlardan da razı olsun (kuzum kusura bakma senden alıntı yaptım senilik bi durum değil hakkını helal et)
İnşallah canım yani hepimiz kurtulalım da bi rahatlayalımOlumsuz şeyler takma canım hepimiz tutsun nasıl tuttuğu önemli değil kendini üzme tutmadıysa da tutmaz bende işlem yaptım bekliyorum inşalalh tutar ama tutmazsada tekrar yapıcaz Allah mecbur bırakmaz inşallah tutmuş olsun inşallah
Kuzum moralini hiç bozma rabbim yardım eder bir yol gösterir elbet inşallah hepimiz kurtuluruzYa varya kızlar o kadar özelden saçma salak mesaj atıyorlar ki yok şöyle yok böyle zaten korkudan geberiyorum yani olumsuz yorum yapmak neden tamam size yalandan iyi birşey de diyin demiyorum ama bu kadar olumsuz eleştiri yapmak neden herkes aynı kaderi paylaşıyor destek olmak yerine kötü yorum yapmak neden inanın ki o kadar kırıcı kötüleyici Mesajlar var ki bunun yanında destek olup dua edende var Allah onlardan da razı olsun (kuzum kusura bakma senden alıntı yaptım senilik bi durum değil hakkını helal et)
Amin amin zaten kendi doktorum olumlu sonuç desede ben başka doktora gidip kontrole gözükücemKuzum moralini hiç bozma rabbim yardım eder bir yol gösterir elbet inşallah hepimiz kurtuluruz
Aynen canım başka doktorada görük kafan rahat eder içindeki şüphe gider en azındanAmin amin zaten kendi doktorum olumlu sonuç desede ben başka doktora gidip kontrole gözükücem
Ay tutmuş desin nolurAynen canım başka doktorada görük kafan rahat eder içindeki şüphe gider en azından
İnşallah canım güzel haberle bekliyoruz seniAy tutmuş desin nolur
İnşallah kuzumİnşallah canım güzel haberle bekliyoruz seni
bana mı diyorsun saçma salak yazan diye. ?Kuzum moralini hiç bozma rabbim yardım eder bir yol gösterir elbet inşallah hepimiz kurtuluruz
Bana mı diyorsun saçma salak yazan diye ?Ya varya kızlar o kadar özelden saçma salak mesaj atıyorlar ki yok şöyle yok böyle zaten korkudan geberiyorum yani olumsuz yorum yapmak neden tamam size yalandan iyi birşey de diyin demiyorum ama bu kadar olumsuz eleştiri yapmak neden herkes aynı kaderi paylaşıyor destek olmak yerine kötü yorum yapmak neden inanın ki o kadar kırıcı kötüleyici Mesajlar var ki bunun yanında destek olup dua edende var Allah onlardan da razı olsun (kuzum kusura bakma senden alıntı yaptım senilik bi durum değil hakkını helal et)
Ya varya kızlar o kadar özelden saçma salak mesaj atıyorlar ki yok şöyle yok böyle zaten korkudan geberiyorum yani olumsuz yorum yapmak neden tamam size yalandan iyi birşey de diyin demiyorum ama bu kadar olumsuz eleştiri yapmak neden herkes aynı kaderi paylaşıyor destek olmak yerine kötü yorum yapmak neden inanın ki o kadar kırıcı kötüleyici Mesajlar var ki bunun yanında destek olup dua edende var Allah onlardan da razı olsun (kuzum kusura bakma senden alıntı yaptım senilik bi durum değil hakkını helal et)
Kız ne oldu kibana mı diyorsun saçma salak yazan diye. ?
Ben sanademedm ki sen niye üstüne alındınBen sana resim dahi attım. Böyle anlaşılmaz seninki turgay karakayanın dikimi gibi dışarda olsaydı yorum yapılırdı içerde olduğu için ıkın boşluk varsa tutmamıştı r çünkü zarın alt kısımda dağınık duruyordu doktorun yapış şeklini asla bilmiyorum tabiki ve kontrole git dedim bana desinki resim atacam kontrole niye gideyim ki diyorsun doktor gel diyor ama ben Gitmiyorum diyorsun ben de sen bilirsin desim. Ben doktor değilim tavsiye verdim sadece.
Bana demedin miBen sanademedm ki sen niye üstüne alındın
Ya sana niye diyim zehraBana demedin mi
Tamam kuzum kusuruma bakma lütfen ☺Ya sana niye diyim zehrazaten gerginim beni anlayan sensin yapma gözünü seveyim barı sen yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?