açıklık olması erkeği şüphelendirir. Dar olması girememesi durumunda kanamasa bile erkek şüphelenmez işte o zaman esnek vs der. Öyle rahatça girerse erkek esneksin demez ki. Genel mantık bu. Darlık varsa ilişki yaşanmamış diye düşünür erkek.Benim kanamam olmadi ve bu konuda doktorlara hic guvenemiyorum bazen cunku kimi kanaman olabilir derken kimi esnek diyebiliyor cok sacma ya ama baktigimda da bi aciklik var gibi cok da genis degil bilmiyorum ya bazi doktorlar icin ticaret durumuna donunce artik kafam bi dunya oldu napacagimi sasirdimhayatimda biri yok hadi desem ki olmayayim bu kadar maddi manevi yuku tasimayayim e basta inanip sonra yine ayni seyleri yasasam..bazen unutuyorum her seyi hatta hic yasamamis gibi hissediyorum cunku ne alaka denebilir ama oyle tam yasanmis bisey de yok ortada
İyi düşünmüşsün kız demek ki anlaşılmıyorKızlar ben Kızlar soruyorda bir iki erkeğe özellikle yaşı 40 ve 35 olanlara resmimi attım dikildiğini bile anlamadılar. Şu şekilde attım yardım istedim parmak soktuğumu bozulduğundan korktuğumu söyledim eğer tecrübe sahibiyse bilir birisi bana dediki sanırım
açıklık olması erkeği şüphelendirir. Dar olması girememesi durumunda kanamasa bile erkek şüphelenmez işte o zaman esnek vs der. Öyle rahatça girerse erkek esneksin demez ki. Genel mantık bu. Darlık varsa ilişki yaşanmamış diye düşünür erkek.
Evet birisi bana dediki yalan söyleme kesin sevgilinle denediniz o yüzden korkuyosun dimi dedi vallahi ileri gitmedik dedim. Neyse sağlam duruyor ama alt kısmını biraz tahriş etmişsiniz zamanla düzeliir ama baya uğraştırır zaten seninki dar duruyor baya dediİyi düşünmüşsün kız demek ki anlaşılmıyor
Dikiş yeri gözüküyormu kızEvet birisi bana dediki yalan söyleme kesin sevgilinle denediniz o yüzden korkuyosun dimi dedi vallahi ileri gitmedik dedim. Neyse sağlam duruyor ama alt kısmını biraz tahriş etmişsiniz zamanla düzeliir ama baya uğraştırır zaten seninki dar duruyor baya dedidikiş yerini tahriş olmuş sandı
Yok ya korkma bişey olsaydı bana olmuştuDikiş yeri gözüküyormu kıziyiymiş anlaşılmaması çok iyi düşünmüşsün kız gerçekten hem anlaşılamayacağını öğrenmiş oldun Benimde bir tutsa dünkü kabızlıktan sonra olan ümidimde gitti korkuyorum
Sen kabız olmadın ki hiç kızYok ya korkma bişey olsaydı bana olmuştudidkiş yeri görünmüyor işte o şekilde attım tahriş sandı adam
Anlamazlar ya dikkat li incelemez kimse. Ayrıca geçiyor o izler benimki daha yeni o yüzden hafif var. Geçer inşallah zamanla. Ya yok ben de kabız oldum 17. 21. Günlerde kabızlık yaşadım ama sorun olmadı sende de sıkıntı olmaz merak etme.Sen kabız olmadın ki hiç kızbişey sorucam peki şimdi evleneceğimiz zaman sevişme istese eşimiz anlar mı o esnada acaba ya ben ondan çok korkuyorum ya bakalım eşlerimiz ne dicek
Umarım olmaz sıkıntı bakalım zamanı gelince tutmuş mu evet zamanla orasıda iyileşecek senin çok güzel olmuş gerçektenAnlamazlar ya dikkat li incelemez kimse. Ayrıca geçiyor o izler benimki daha yeni o yüzden hafif var. Geçer inşallah zamanla. Ya yok ben de kabız oldum 17. 21. Günlerde kabızlık yaşadım ama sorun olmadı sende de sıkıntı olmaz merak etme.
Canım o kadın ilişkiden önce çağırmıyor mu ben öyle hatırlıyorum15. Günüm içinde birşey batıyor sanki düğüm ucu gibi ve yine kanama oldu. Sanırım benim işlem tutmadı yahiç anlamadım niye böyle oldu Trabzon özgür hanima gitmiştim ama kontrol için adeti bekliyorum kopkoyu bir kanama oluyor adet böyle olur mu bilemedim
Bence öyle işlemden birkaç ay sonra teyit edilir kalıcı işlem için diyorum. Tutan bir şey geri nasıl bozulacak ki. Ayrıca düğün öncesi gidebileceksek neden kalıcının zahmetiyle uğraşıyoruz. Bence düğün öncesi çağıran doktorlar yapamıyor bunu. Kendine güvenen çağırmaz. Adam yapıyor kontrolünü daha gelmene gerek yok diyor.Dügün öncesi kalıcı icin son kontrol icin cagiran her doktorun basarisiz oldugunu mu dusunuyorsunuz tecrubeli arkadaslar.. istanbul disi icin soruyorum
Benim bu ikinci işlemim ilki ankarada yaptırdım param boşuna gitti tutmadı o da Düğün öncesi çağranlardanDügün öncesi kalıcı icin son kontrol icin cagiran her doktorun basarisiz oldugunu mu dusunuyorsunuz tecrubeli arkadaslar.. istanbul disi icin soruyorum
Benim bu ikinci işlemim ilki ankarada yaptırdım param boşuna gitti tutmadı o da Düğün öncesi çağranlardan
Mersin’e gidersen doktor önerebilirimKızlar Fatih Adanacıoğlu diye bir doktor var bu konuda baya özgüvenli ne düşünüyorsunuz hakkında ona bu işlemi yaptıran varmı yada hakkında iyi kötü birşey duyan varmı İstanbul Ankaraya gitme durumum yok adanaya gidebilirim ancak
Canım bence sorun olmuycaktır zaten kalıcının özelliği zamanlamada sıkıntı olmaması değil miKızlar selam birşey sorcam aklıma takılıyor benim gerdek gecem işlemden tam 2 sene sonra olmuş olacak sizce bi sorun olur mu? Doktorum tuttu dedi kalıcı işlem benimki biliyorsunuz
10 ay sonra kontrole gittim halay çeke çeke git dediler tutmuş dediler bi asistanı arayıp sorsam mikiCanım bence sorun olmuycaktır zaten kalıcının özelliği zamanlamada sıkıntı olmaması değil mi
İçin rahat etmiyosa bi ara sor canım ama ben sorun olduğunu düşnmüyorum10 ay sonra kontrole gittim halay çeke çeke git dediler tutmuş dediler bi asistanı arayıp sorsam miki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?