Kızlar ben Kızlar soruyorda bir iki erkeğe özellikle yaşı 40 ve 35 olanlara resmimi attım dikildiğini bile anlamadılar. Şu şekilde attım yardım istedim parmak soktuğumu bozulduğundan korktuğumu söyledim eğer tecrübe sahibiyse bilir birisi bana dediki sanırım
açıklık olması erkeği şüphelendirir. Dar olması girememesi durumunda kanamasa bile erkek şüphelenmez işte o zaman esnek vs der. Öyle rahatça girerse erkek esneksin demez ki. Genel mantık bu. Darlık varsa ilişki yaşanmamış diye düşünür erkek.

İyi düşünmüşsün kız demek ki anlaşılmıyor

İyi düşünmüşsün kız demek ki anlaşılmıyor
Evet birisi bana dediki yalan söyleme kesin sevgilinle denediniz o yüzden korkuyosun dimi dedi vallahi ileri gitmedik dedim. Neyse sağlam duruyor ama alt kısmını biraz tahriş etmişsiniz zamanla düzeliir ama baya uğraştırır zaten seninki dar duruyor baya dedi dikiş yerini tahriş olmuş sandı

Dikiş yeri gözüküyormu kız iyiymiş anlaşılmaması çok iyi düşünmüşsün kız gerçekten hem anlaşılamayacağını öğrenmiş oldunBenimde bir tutsa dünkü kabızlıktan sonra olan ümidimde gitti korkuyorum

Yok ya korkma bişey olsaydı bana olmuştu didkiş yeri görünmüyor işte o şekilde attım tahriş sandı adam

Yok ya korkma bişey olsaydı bana olmuştu didkiş yeri görünmüyor işte o şekilde attım tahriş sandı adam
Sen kabız olmadın ki hiç kız bişey sorucam peki şimdi evleneceğimiz zaman sevişme istese eşimiz anlar mı o esnada acaba ya ben ondan çok korkuyorum ya bakalım eşlerimiz ne dicek

Sen kabız olmadın ki hiç kız bişey sorucam peki şimdi evleneceğimiz zaman sevişme istese eşimiz anlar mı o esnada acaba ya ben ondan çok korkuyorum ya bakalım eşlerimiz ne dicek
Anlamazlar ya dikkat li incelemez kimse. Ayrıca geçiyor o izler benimki daha yeni o yüzden hafif var. Geçer inşallah zamanla. Ya yok ben de kabız oldum 17. 21. Günlerde kabızlık yaşadım ama sorun olmadı sende de sıkıntı olmaz merak etme.

Umarım olmaz sıkıntı bakalım zamanı gelince tutmuş mu evet zamanla orasıda iyileşecek senin çok güzel olmuş gerçekten

Kızlar Fatih Adanacıoğlu diye bir doktor var bu konuda baya özgüvenli ne düşünüyorsunuz hakkında ona bu işlemi yaptıran varmı yada hakkında iyi kötü birşey duyan varmı İstanbul Ankaraya gitme durumum yok adanaya gidebilirim ancak

Canım o kadın ilişkiden önce çağırmıyor mu ben öyle hatırlıyorum

Dügün öncesi kalıcı icin son kontrol icin cagiran her doktorun basarisiz oldugunu mu dusunuyorsunuz tecrubeli arkadaslar.. istanbul disi icin soruyorum

Kızlar diyarbakır veya çevresinde geçici olan varmı veya olmak isteyen doktor tavsiyeniz varmı

Dügün öncesi kalıcı icin son kontrol icin cagiran her doktorun basarisiz oldugunu mu dusunuyorsunuz tecrubeli arkadaslar.. istanbul disi icin soruyorum
Bence öyle işlemden birkaç ay sonra teyit edilir kalıcı işlem için diyorum. Tutan bir şey geri nasıl bozulacak ki. Ayrıca düğün öncesi gidebileceksek neden kalıcının zahmetiyle uğraşıyoruz. Bence düğün öncesi çağıran doktorlar yapamıyor bunu. Kendine güvenen çağırmaz. Adam yapıyor kontrolünü daha gelmene gerek yok diyor.

Benim bu ikinci işlemim ilki ankarada yaptırdım param boşuna gitti tutmadı o da Düğün öncesi çağranlardan

Mersin’e gidersen doktor önerebilirim

Kızlar selam birşey sorcam aklıma takılıyor benim gerdek gecem işlemden tam 2 sene sonra olmuş olacak sizce bi sorun olur mu? Doktorum tuttu dedi kalıcı işlem benimki biliyorsunuz

Kızlar selam birşey sorcam aklıma takılıyor benim gerdek gecem işlemden tam 2 sene sonra olmuş olacak sizce bi sorun olur mu? Doktorum tuttu dedi kalıcı işlem benimki biliyorsunuz
Canım bence sorun olmuycaktır zaten kalıcının özelliği zamanlamada sıkıntı olmaması değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…