- 16 Aralık 2019
- 45
- 7
- 6
- 27
Bende bunu cok merak ediyorum burcunur demirelin sayfasinda okudum burda bazi kişiler doktora gitmiş farkli bir doktora ameliyattan bahsetmemisler normal kontrol için gitmişler bakiresin demis doktor yapilan islemi anlamamisBaşka bi doktora gözüküp işlem yaptırdığını söylemeden muayne olmayı düşünüyor musub
Ben de böyle bir şey okumuştum. Sanırım muayene amacına göre kontrol ediliyor.Bende bunu cok merak ediyorum burcunur demirelin sayfasinda okudum burda bazi kişiler doktora gitmiş farkli bir doktora ameliyattan bahsetmemisler normal kontrol için gitmişler bakiresin demis doktor yapilan islemi anlamamis
Turgay beyin hastaları bunlarBen de böyle bir şey okumuştum. Sanırım muayene amacına göre kontrol ediliyor.
Ben izlemistim islemi olmadan once bence izlemeyim yani hassas olanlar kötü olabilirYaaa kizlar resim istycem de cok mu urkutucu merakta ediyrm . Internettn dikimi izliyim dedm yapamadmizleyeniniz varmi
Ben izlemistim islemi olmadan once bence izlemeyim yani hassas olanlar kötü olabilir
Nasi izledin valla iyi cesaret
Sağol canım Allah herkese hayırlı haber aldırsınHilal hadi gozun aydin cok sevindim senin adini . Nasi bi duygu zorlu bi surecten sonra . Sen kime olmuştun ne kadara olmuştun.
Mersinde kim var kuzumMersin’e gidersen doktor önerebilirim
Necla Gültekin canım ama bekleyin bakın bana mesaj atanlara da diyorum hemen gidip bana yakın diyip yaptırmayın ben adet olacam 2 3 gün içerisinde adetim bitsin burada ki başka doktora gidip teyit alıcam tamam derse rahatlıkla tavsiye ederim şimdilik beklemede kalın senin için demiyorum kuzum yanlış anlama genel bileği verdimMersinde kim var kuzum
Henüz yakında bir tarihim yok canım. Ama olursa mutlaka yazacağım bende burayaSenin yakında düğünün yok mu nolur evlenin benim daha bi adayım bile yok sonuçları çok merak ediyorum☺
Ya evlenin lütfenHenüz yakında bir tarihim yok canım. Ama olursa mutlaka yazacağım bende buraya ☺
Sen onamı yaptırmıstın kuzuum ben seni turgay beye yaptırdın sanmıştımNecla Gültekin canım ama bekleyin bakın bana mesaj atanlara da diyorum hemen gidip bana yakın diyip yaptırmayın ben adet olacam 2 3 gün içerisinde adetim bitsin burada ki başka doktora gidip teyit alıcam tamam derse rahatlıkla tavsiye ederim şimdilik beklemede kalın senin için demiyorum kuzum yanlış anlama genel bileği verdim
Selam öncelikle hepinize allah akıl fikir versin bu yazdıklarımı okursanız sevinirim.Ben evlenmiş ve ayrılmış bir insan olarak size başımdan geçenleri anlatayım ve her bir harfini dikkatli okuyun hiç bir yalan gizli kalmaz ve hayatınızın en büyük yalanı ile yaşamayın.Yaptığınız yanlış her kızın başına gelebilir bu doğal ama bunu dolandırıcılık yaparak gizlemeye çalışmanız kadar kötü ve aşağılık bir düşünce yok.Ben evlendim severek ve geçmişini iyi gizlemiş bir insanla evlendim.Evlendiğimizde eşimin kanaması olmadı bende kendisine böyle birşeyi daha önceden yapıp yapmadığını sordum kendisi de böyle birşey yapsam evlenemezdim dedi doğal olarak bende tabiki inandım yada inanmak istedim.Ama hep bir şüphe vardı eşiminde şüphesi vardı birşeyler duyulurmu diye korkuyordu.Evlendiğiniz kişi çok salak değilse bunu kesinlikle anlayacaktır.Bilgisayar mühendisi olduğum için bazı yöntemlerle geçmişte yapmış olduğu aramaları ve gittiği yerleri bir şekilde öğrendim ve kendisinin sizler gibi hymenoplasty yapmaya gittiğiğini buldum ve çıkardım.Ayrıldık çok şükür ben kurtuldum böyle dolandırıcı ve düzenbaz bir insandan .Şimdi gelelim sizlere evlendiğiniz insan sizin daha önce biriyle ilişkiye girmenizden çok aldatıldığına kızar ve gururlu bir insansa size zarar verebilir hatta hayatınıza mal olabilir.Evlendiniz o geceyi bir şekilde atlattınız ve çocuğunuz oldu çocuk 5 yaşına geldi ilişkiye girdiğiniz kişi karşınıza çıktı yada eşiniz bir şekilde bu olayı açığa çıkardı olan mahsum günahsız çocuğa olacak ve aldatılmış kandırılmış eşinize olacak.Benim sizlere tavsiyem bunları kabul edebilecek insanları bulun ve birşekilde anlatın daha önceden böyle şeyler yaşadığınızı bunun bir hata olduğu ve çok pişman olduğunuzu anlatın inanın kabul eden insanlar olur ve hayatınızın en büyük yalanıyla yaşamak zorunda kalmazsınız çocuklarınız yüzüne gururla bakabilin.Aksi takdirde üzdüğünüz kırdığınız insanların ahını kaldıramazsınız ne bu tarafta inancınızı varsa ne öteki tarafta,siz şunuda diye bilirsiniz erkeklerde yapıyor kadınlar yapınca ne oluyor diye oda erkeklerin vicdanıyla alakalı onlarda kızlarının yüzlerine dürüst bir şekilde bakabilmesi için yapmaması yada söylemesi gerekli.yani özetle kimse kimseyi kandırmasın.Allah yardımcınız olsun ama ben gibi mahsum ve temiz insanlarda rabbim herkesi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?