- 11 Aralık 2019
- 116
- 36
- 98
- 30
Ben inanmıyorum öyle bişey yok işlem olan arkadaşları gördük daraltma yapanları gördük sonuç alanları gördük bizden önce Turgay hoca madem öyle tutana neden tuttu tutmayana da tutmadı desin ki bu işi sadece para için yaptığını düşünmüyorumKızlar günaydın ya bu kızlar soruyor diye bi site varya orda çoğu kişi kalıcı dikim diye bise yok sizi kandırıyolar para tuzağı yazıyo korktum biraz açıkcası tek çözüm düğünden iki önce yapılan dikim yazıyolar kafam çok karıştı ya
10 günden sonra rahatlıyor insan ya o yanmalar ağırlar hafifliyorBu sayfayı gec buldum ama yaklask 4 5 gundür takip ediyorum kzlar bende bi cesaret gidip ameliyat oldum kalicı dikim 8. Günüm bu gün insallah hersey yolunda gider ilk 3 4 gun bayag zorlandm calstgm icin ama bu günlerde iyiyim
Ne biim canım ya orayı okudukça psikolojm bozuldu valla sacma sapan şeyler yazmışlarBen inanmıyorum öyle bişey yok işlem olan arkadaşları gördük daraltma yapanları gördük sonuç alanları gördük bizden önce Turgay hoca madem öyle tutana neden tuttu tutmayana da tutmadı desin ki bu işi sadece para için yaptığını düşünmüyorum
Bence endişelenme Turgay beye işlem olup sonuç alan çok kişi gördük. Sadece her doktor yaptığını söyleyip kalıcıyı beceremediği için böyle bir yargı varNe biim canım ya orayı okudukça psikolojm bozuldu valla sacma sapan şeyler yazmışlar
Ama benim turgay beye olma gibi şansın yok ki kuzum yaBence endişelenme Turgay beye işlem olup sonuç alan çok kişi gördük. Sadece her doktor yaptığını söyleyip kalıcıyı beceremediği için böyle bir yargı var
Orası öyle tabi ama benim durumum daha ćok yeni olduğu için kurtulamıyorum bir türlü etkisinden sürekli düşünüyorum yani sanırım kafayı emek üzereyimIslem olup sonuc alan bircok arkadas oldugu icin her yorumu da ciddiye almamak gerek diye dusunuyorum. Bende onceden bu konuda supheliydim ama gercekten islem olan arkadaslarla konusunca oyle olmadigi asikar. Tabi bide islem olduktan sonraki surece dikkat etmek de cok onemlidir. Kalici konusunda da gecici konusunda da zaten herkes birsey soyluyor onemli olan kendi sartlarimiz dogrultusunda en iyisi secebilmek her soylenene bakmamak gerek ya yoksa bu kadar arkadas islem olup sonuc alamazdi sanirim
Allah en doğru seçimi nasip etsin hakkında hakkımızda canım. Ben de gidemiyorum ama nasipse bir şekilde oluyor kalıcı da. Kaç kişi gidemem diye düşünüp gidip yaptırabildi, gidemeyen de geçici oldu. Yeter ki nasip olsun en doğrusu. Bir şekilde oluyor kuzum. Üzme kendini daha fazla. Olan oldu, kurtuluş için dua et sadece. Allah ona sığınanı yalnız bırakmazAma benim turgay beye olma gibi şansın yok ki kuzum ya
Amin kuzum amin allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin insallahAllah en doğru seçimi nasip etsin hakkında hakkımızda canım. Ben de gidemiyorum ama nasipse bir şekilde oluyor kalıcı da. Kaç kişi gidemem diye düşünüp gidip yaptırabildi, gidemeyen de geçici oldu. Yeter ki nasip olsun en doğrusu. Bir şekilde oluyor kuzum. Üzme kendini daha fazla. Olan oldu, kurtuluş için dua et sadece. Allah ona sığınanı yalnız bırakmaz
Hadi bakalm kuzum insallah bi sıkıntı yoktur aynı şeyi duyarsın tekrarKızlar adet oldum haftaya pazartesi başka doktora gidip onay alırsam size doktoru rahatça önerebilirim
Amin Canım inşallahHadi bakalm kuzum insallah bi sıkıntı yoktur aynı şeyi duyarsın tekrar❤
Canım nasıl gittin istanbul'a peki. Günübirlik mi? asistan yardımcı oldu mu?Anlamazlar ya dikkat li incelemez kimse. Ayrıca geçiyor o izler benimki daha yeni o yüzden hafif var. Geçer inşallah zamanla. Ya yok ben de kabız oldum 17. 21. Günlerde kabızlık yaşadım ama sorun olmadı sende de sıkıntı olmaz merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?