Boş konuşmalar içi boş cümleler. Bir kerede kadınları anlamayı seçin ya emin ol hiç bir kadın bile isteye bu duruma düşmez ve bizimde kimseye bişey ispatlamaya ihtiyacımız yok burada herkes aile gibi herkesin farklı bir hikayesi var biz kendi aramızda konuşup dertleşip akıl alıyoruz buna bari karışmayın bir kadın nasıl burnunu dudağını yüzünü estetik yaptırıyorsa bunuda yaptırmaya gayet tabi hakkı vardır kimsede buna karışamaz neden bizim para bizim hayat bizim günah bizim. Erkekler önce kendilerine baksın cidden ya milli olmak için can atıp milli oldum diye göğüs gererek yürürler ona buna övünürler burda gelip namus bekçisi kesilirler pes

Attığım linki okuyun arkadaşlar ve günahlardan dönelim bu adamın dediklerini dikkate almayın.Artık kadınlarda erkeklerde çok fazla kötüleşti kadın da aldatıyor erkekde sadece aldatıyor derken baikasıyla ilişkiye giriyoe bundan dolayı eşini boşamasaydın keşke.
Ve buraya gelip bunu yazarak kendini bişey sanman gerçekten çok kötü

Ve bu olayı anlatıp ilişki kurmayı denedim hepsi kötü amaçlı oldu.Allah ın kulları azdı çünkü Allahla kul arasında kalmalı bu olay

Buraya gelip kendini bişey sandığını ve masum olduğunu idda ediyor halbuki birinin bir kusurunu örterek iyi kalpli olunur.

Ve birisi senin geçmişini çok zorluyorsa araştırıyorsa onunda mutlaka sakladığı şeyler vardır

Siz sadece iki damla kana kanan zavallısınız tamam mı ben bunu yaşarken rızam bile yoktu orospu olsaydık ki olsak bile şu kanın derdine düşmezdik ki bu sizin fetva vermenizi gerektirecek hiçbir şey yok dinimiz müslümanın açığını kapat diyor müslümanın götünü açın demiyor ama karaktersizler yüzünden şuan bu haldeyiz bana bunu yapan şerefsiz evlendi karışı hamile benim gelinlik hayalim yok muydu benim çocuk hayalim yok muydu sizin ki namus bizim ki orospuluk demi affedersiniz ama Rabbim bile merhamet sahibiyken affedersen sizin ne haddinize

Yazılanı yeni gördüm. Buraya gelip gelip bu tarz şeyler neden yazıyorlar anlam veremiyorum. Bir kere erkek üyesin burası kadınlar kulübü. Bize sahtekarlıktan bahsedene de bakın yani :) kaç insan seni kadın sandı kim bilir . Bilgisayar mühendisliği bitirmiş olmak eşine bu iğrençliği yapmayı gerektirdi demek ki. Ya hiç düşündün mü acaba belki o güveni verseydin söyleyecekti. Asırlardır erkeğe güven olmazı yaşayan bir toplumu yaşarken sessizdiniz, şimdi kadına güven duymama fikri bile sizi delirtiyor maalesef. Adli vaka olmadıkça eşiyle gelen kadının bekaretine bakan doktorcukları da anlamıyorum hani insan hakları, hani eşitlik, hani kanun?

Bencede ya doktorların onu bakması çok yanlış esnek zar dediğinde bile bir sürü sorun çıkıyor

Kızlar bişey sorucam bugün 25. Gün kabız olmak ıkınmak sorun olur mu olan arkadaşlar

Yazılanları yeni okudum pardon ama kimsenin ne yaşadığı sizi ilgilendirmiyor bizim kendi vicdanımız kendi yalandınız hesap vereceğimiz kişi Siz değilsiniz . Bütün erkekler herşeyi yaşıyor sevgili olunca bile herşeyi yapmak istiyor Erkeklere namus kavramı basit biz bayanlara lanet olası insanlar yüzünden yaşadığım şeyleri düzeltmek istememiz yalan dolan oluyor . Kınamadan önce biraz düşünün kendisi bozan var zorla olan var ve karşısındaki erkeğe güvendiği için yapan var insanların yaşantılarını bilmeden oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin artık. Birgün çocuğum olursa inşallah onu böyle bir kavrama bu kadar önem vermekle yetiştirmeyeceğim namus beyinde biter önüne gelenle olmadı yaşadıklarımız. Yaşadığımız toplum buna mecbur bırakıyor bizi

Burda lutfen bizi taslicak insan hic hata yapmamis insan olursa sevinirim . Sanki anlatsak kabul edicekler . Bizde merakli deglz 1 ay boyunca bu islem skntisini cekmeye . Kimse dusmedigi dam hakkinda yorum yapmasn . Kizlar burda karisini dinlemems bi adama biz laf anlatamayz cevap vermek bile insani yorar

Kızlar bişey sorucam bugün 25. Gün kabız olmak ıkınmak sorun olur mu olan arkadaşlar
Bu sayfayı gec buldum ama yaklask 4 5 gundür takip ediyorum kzlar bende bi cesaret gidip ameliyat oldum kalicı dikim 8. Günüm bu gün insallah hersey yolunda gider ilk 3 4 gun bayag zorlandm calstgm icin ama bu günlerde iyiyim

Bu sayfayı gec buldum ama yaklask 4 5 gundür takip ediyorum kzlar bende bi cesaret gidip ameliyat oldum kalicı dikim 8. Günüm bu gün insallah hersey yolunda gider ilk 3 4 gun bayag zorlandm calstgm icin ama bu günlerde iyiyim
Geçmiş olsun canım insallah bi sıkıntı cıkmaz sen nerde kime islem oldun

@Durutzehra11 yazdıklarınızı okudum.Aynısını ben yaşıyorum şu anda geçen yıl farkına vardım.Ben de yaptırmak istiyorum siz de Ankara'da yaptırmışsınız ilk başta.Gökçen Erdoğan'ı düşünüyordum kalıcı için ama yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim.Zaten öğrenciyim bide param boşa gitsin istemiyorum.Ankara'da kalıcı yapan kadın doktor var mı bildiğiniz?

Evet canım çok sıkıntılı bir süreç geçirdim ama çok şükür bitti ama henüz evlenmedim sonucu bilmiyorum inşallah sonucu da görürüm . Ankara da inan ben de çok araştırdım göz gezdirdim fakat güvenemedim burayı takip ettim olmuş tutmuş ve sonuç almış kızları görünce konuşunca ankarada araştır akran dahi vazgeçtim istanbula gidemezdim gidemem diye düşünürken çok güzel fırsat yaratıp gittim şükür sonuç aldım. İkinci kez yattım o masaya çok zor.

Yazık yazık bir zar yüzünden eşini boşadın?
Neyse senin gibi iğrenç r adamdan kurtulmuş
Düzgün bir erkek olsaydın empati yapmayı denerdin önemli olan zar değil kişilik sana sadık ise daha ne ?
bakire evlenip eşini aldatan dünya kadar insan vaR Allah bile tövbeyi kabul ediyor sen kimsin ?
Kadınları yatağa atmak için bin türlü numara cevıyor erkekler ? Sonrada bakire kız istiyoruz?
nasıl olacak bu iş ?

kadınlar evlendikten sonra eşine hesap vermekle yükümlü öncesinde değil erkekleride ilgilendirmez
Benim kızlara tavsiyem kesinlikle erkeklere bu durumu söylememek huzur icin
Kadın yada erkek evlenmeden öncesi kimseyi ilgilendirmez
Bu arada bakire kız cok nadir çünkü bir çok erkek kızları eve atmak için bintürlü şey yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…