Canım nasıl gittin istanbul'a peki. Günübirlik mi? asistan yardımcı oldu mu?
Yok canım günübirlik gidebilirdim uçakla fakat hiç binmediğim için cesaret edemedim otobüsle gittim gece sabah istanbula indim. İşimi halledip geri geldiöm akşama evde oldum

Slm kızlar , nisan mayıs gibi işlem oldum. Uzun süredir sayfayı takip ediyordum. Kafamı kurcalayan bi sıkıntı oldu . İşlemim tuttu. Kontrole gittiğimde doktorum tuttuğunu söyledi . Ama ben tekrar ekimde 2.kez kontrole gittim sırf içim rahat etsin diye. Doktorum gayet iyi tutmuş falan demişti. Lakin bundan yaklaşık 1 ay önce falan tuvalette peçeteye kırmızı parlak renkli kan geldi. Makattan mı ordan mı geldi anlayamadım . O bölgeyi zorlayacak bisey yapmadım, hemoroidim var ordan mi geldi yoksa işleme zarar mı geldi kafamı kurcalıyor, stres oldum. Moralim cok kötü. Doktoru aradım sekreteri işlemde olduğunu söyledi. Durumu anlattım doktor bakmadan anlayamaz falan dedi. Doktorla bi türlü konuşturmadı .Önceden İstanbuldaydım , şimdi orda yaşamıyorm. Burdan bi doktora kontrole gitmek istiyorum ama doktorunda kötü niyetli olmasından korkuyorum. Bana bi akıl verin kızlar lütfen , iyice paranoyak oldum.

Canım merhaba hemoroidde ileri aşamadaysan kan gelebilir bu normal bi durum diye biliyorum hic bise yapmadan kendi kendine bozulması pek mümkün değil bence hemen kötü düşünme hemoroiddendir muhtemelen

Yok canım günübirlik gidebilirdim uçakla fakat hiç binmediğim için cesaret edemedim otobüsle gittim gece sabah istanbula indim. İşimi halledip geri geldiöm akşama evde oldum
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım da korkuyorum biraz. indikten sonra asistan mı yardımcı oldu orayı bulmana.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım da korkuyorum biraz. indikten sonra asistan mı yardımcı oldu orayı bulmana.
Asistan detaylı adresi atıyor watsaptan ama öyle bulunmayacak bir yer değil gözünde büyütme metronun servisiyle zaten tam önünde iniyorsun Kliniğin

Canım merhaba hemoroidde ileri aşamadaysan kan gelebilir bu normal bi durum diye biliyorum hic bise yapmadan kendi kendine bozulması pek mümkün değil bence hemen kötü düşünme hemoroiddendir muhtemelen
İnşallah öyledir canım ya , doktor araştırıyorum. İllaki bir doktora kontrol ettirmem gerekiyor. Değilse içim rahat etmeyecek . Teşekkür ederim

İnşallah öyledir canım ya , doktor araştırıyorum. İllaki bir doktora kontrol ettirmem gerekiyor. Değilse içim rahat etmeyecek . Teşekkür ederim
Rica ederim canım içinin rahat etmesi için dediğin gibi bi doktora kontrol ettirebilirsin aklında soru işareti kalmaz en azından ❤

Kızlar selam benim doktorum da tutmuş dedi hatırlayanlar vardır mikro cerrahi yöntemle olmuştum 41 gün filan oldu doktorum tutmuş harikasın dedi kesin kanaman olur dedi düğünden önce gelmene de gerek yok rahat ol dedi ama aklımı kurcalayan bir şey var sizce tahminen bu delik ne kadar büyüklükte olmalı. Ben bakıyorum öyle küçücük bir delik değil yani orta parmagim rahat sığar

Başka doktora kontrole git istersen

Rica ederim canım içinin rahat etmesi için dediğin gibi bi doktora kontrol ettirebilirsin aklında soru işareti kalmaz en azından ❤
Canım o bende de oldu benimde hemeroitim var bende muallakta kaldım ama sonuçta ilişki de bile zor kanıyor durduk yere niye bozulsun benim doktor kontrolüm var pazartesi inşallah ona sorar Bilgi veririm

Bu bölge icin lazer olanınız var mi aranızda ? Sanirim işlem sonrasi agda hic mi yapilamiyor evlenene kadar? Bilgisi olan var mi aranizda bir de bu lazer olayi da sanirim baya zahmetli maddi acidan da bilmiyorum tam fiyat falan almadim onda da dogru yere gitmek onemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…