Ya senin de yeniydi galiba ben 10. Günümdeyim ben de de ara ara batmalar var neden oluyo ben de merak ediyorumYa bende hiç bakamadım korkuyorum bişey olur diye normal de iyi sorun yok acımıyor ama ara ara kaşınıyor batma oluyor acaba geçiyor diye mi
16. Gün benimde oluyor batma kaşıntı gibi geçerler iyileşirken olur dedi doktor ama herhalde ondan bilemedimYa senin de yeniydi galiba ben 10. Günümdeyim ben de de ara ara batmalar var neden oluyo ben de merak ediyorum
Anladım canımBilmem kendi istemedi. Bi kaç kez o konuyu konuştuk düğünde yapmak istiyor anladığım kadarıyla.
İpler eriycek mi yoksa düşecek mi16. Gün benimde oluyor batma kaşıntı gibi geçerler iyileşirken olur dedi doktor ama herhalde ondan bilemedim
Ericek dedi bana ama bilmem korkudan hiç bakamadım bir ay dolsun bakcam ozaman zaten şehirler arası seyahatte sanırım durduruldu şu korona yüzünden kontrole gidemicez gibi duruyorİpler eriycek mi yoksa düşecek mi
Ben bunu şimdi fark ettim herhangi bisey olmadıysa korkma içind e kalan kan çıkmıştır korkacak bisey yok bence efam yapmaKızlar 9. Günde bi damla şeklinde kırmızı kan geldi neden olabilir ne kabızlık ne zorlanma lavAbodayken oldu hiç anlamadım dikiş mi yırtıldı acaba offf
Bencede ya ters bi hareket yapmadığın sürece bişey olmaz bencede ama bilmiyorum kanama illa olur orda işlem oldu içerde hareket ettikçe kan akabılırBen bunu şimdi fark ettim herhangi bisey olmadıysa korkma içind e kalan kan çıkmıştır korkacak bisey yok bence efam yapma
Kesinlikle gerçekten ben bile kontrole gidemem diye korkmuştum açıkçasıDüğünleri ertelenenlerden çok , bu islemi bu tarihler de yapmayı planlayıp gidemeyenlere üzülüyorum.. şehirler arası da yasak oldu tüm içtenliğimle allah zor da kalan herkese yardım etsin
Evet bakarken nazikçe bak düşmeyen ip varsa Zaten ağrılı oluyor baya orası . 4 haftan dolunca bak sıkıntı olmaz o zamanVay canına ben bazen araladım siprey sıkarken ama hiç iyice açamadım zarar veririrm diye ve anlamam da nasıl bilcem arkada düşmeyen bir ipim daha varmış ona zarar veririrm diyede korkuyorum ama deniyecegim
Benim de aynen canım hele ben tam zamanında yaptırdım senden de sonra inşallah iyi de sonuç alırız şu 7 günü de bi atlatsam hayırlısıyla, zorda kalan herkese yardım etsin AllahBende iyiki gitmişim diyorum zamanlamam iyi oldu yoksa kalacaktı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte
AminBende iyiki gitmişim diyorum zamanlamam iyi oldu yoksa kalacaktı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte
Bir buçuk ay oldu benim de cesaret edip ayıramıyorum kontrolde oldum ben tuttu dedi ama anlayamıyorum ben doktor baya gerdirip kaldirip bakıyo da bende o cesaret yokEvet bakarken nazikçe bak düşmeyen ip varsa Zaten ağrılı oluyor baya orası . 4 haftan dolunca bak sıkıntı olmaz o zaman
Daha önce burda okudum akıntı oluyor diye beyaz bence panik yapmaKızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz galiba ben mantar oldum beyaz akıntım var kaşıntım hiç yok temizleme spreyi sordum 5 eczane de köpük şeklinde vardı almadım köpük olduğu icin ne yapmalıyım nasıl önüne geçebilirim
benim hiçbi bilgim yok internetten araştırdım mantar olduğu kesinse ilaç tedavisi oluyomuş diğer türlü jeller kremler var ama şu süreçte o bölgeye krem falan sürmen dikişlere zarar verir bence doktorunu ara sor, ya da bukunduğun yerde bi doktora görünKızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz galiba ben mantar oldum beyaz akıntım var kaşıntım hiç yok temizleme spreyi sordum 5 eczane de köpük şeklinde vardı almadım köpük olduğu icin ne yapmalıyım nasıl önüne geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?