Ya bende hiç bakamadım korkuyorum bişey olur diye normal de iyi sorun yok acımıyor ama ara ara kaşınıyor batma oluyor acaba geçiyor diye mi

Ya bende hiç bakamadım korkuyorum bişey olur diye normal de iyi sorun yok acımıyor ama ara ara kaşınıyor batma oluyor acaba geçiyor diye mi
Ya senin de yeniydi galiba ben 10. Günümdeyim ben de de ara ara batmalar var neden oluyo ben de merak ediyorum

Kızlar 9. Günde bi damla şeklinde kırmızı kan geldi neden olabilir ne kabızlık ne zorlanma lavAbodayken oldu hiç anlamadım dikiş mi yırtıldı acaba offf
Ben bunu şimdi fark ettim herhangi bisey olmadıysa korkma içind e kalan kan çıkmıştır korkacak bisey yok bence efam yapma

Ben bunu şimdi fark ettim herhangi bisey olmadıysa korkma içind e kalan kan çıkmıştır korkacak bisey yok bence efam yapma
Bencede ya ters bi hareket yapmadığın sürece bişey olmaz bencede ama bilmiyorum kanama illa olur orda işlem oldu içerde hareket ettikçe kan akabılır

Düğünleri ertelenenlerden çok , bu islemi bu tarihler de yapmayı planlayıp gidemeyenlere üzülüyorum.. şehirler arası da yasak oldu tüm içtenliğimle allah zor da kalan herkese yardım etsin

Düğünleri ertelenenlerden çok , bu islemi bu tarihler de yapmayı planlayıp gidemeyenlere üzülüyorum.. şehirler arası da yasak oldu tüm içtenliğimle allah zor da kalan herkese yardım etsin
Kesinlikle gerçekten ben bile kontrole gidemem diye korkmuştum açıkçası

Bende iyiki gitmişim diyorum zamanlamam iyi oldu yoksa kalacaktı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte

Vay canına ben bazen araladım siprey sıkarken ama hiç iyice açamadım zarar veririrm diye ve anlamam da nasıl bilcem arkada düşmeyen bir ipim daha varmış ona zarar veririrm diyede korkuyorum ama deniyecegim
Evet bakarken nazikçe bak düşmeyen ip varsa Zaten ağrılı oluyor baya orası . 4 haftan dolunca bak sıkıntı olmaz o zaman

Bende iyiki gitmişim diyorum zamanlamam iyi oldu yoksa kalacaktı Allah herkesin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte
Benim de aynen canım hele ben tam zamanında yaptırdım senden de sonra inşallah iyi de sonuç alırız şu 7 günü de bi atlatsam hayırlısıyla, zorda kalan herkese yardım etsin Allah

Evet bakarken nazikçe bak düşmeyen ip varsa Zaten ağrılı oluyor baya orası . 4 haftan dolunca bak sıkıntı olmaz o zaman
Bir buçuk ay oldu benim de cesaret edip ayıramıyorum kontrolde oldum ben tuttu dedi ama anlayamıyorum ben doktor baya gerdirip kaldirip bakıyo da bende o cesaret yok

Kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz galiba ben mantar oldum beyaz akıntım var kaşıntım hiç yok temizleme spreyi sordum 5 eczane de köpük şeklinde vardı almadım köpük olduğu icin ne yapmalıyım nasıl önüne geçebilirim

Daha önce burda okudum akıntı oluyor diye beyaz bence panik yapma

Kızlar bi
benim hiçbi bilgim yok internetten araştırdım mantar olduğu kesinse ilaç tedavisi oluyomuş diğer türlü jeller kremler var ama şu süreçte o bölgeye krem falan sürmen dikişlere zarar verir bence doktorunu ara sor, ya da bukunduğun yerde bi doktora görün
Bilen varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…