Cesaret edecek bişey yok ki ben 28 .günümde gittiğimde doktor baya ayırdı bişyler soktu çıkardı o anda bozulmadıysa hayatta bozulmaz. Korkacak bişey yok ayır bak fotoğrafını flaşla çek sonra bakakarsınBir buçuk ay oldu benim de cesaret edip ayıramıyorum kontrolde oldum ben tuttu dedi ama anlayamıyorum ben doktor baya gerdirip kaldirip bakıyo da bende o cesaret yok
Evet bir de kaşıntı yok diyodun belki normal vajinal akıntısır bazı dönemler artabiliyo, koku var mıDaha önce burda okudum akıntı oluyor diye beyaz bence panik yapma
Flucan isimli bi ilaç varmış bi araştırsana süslü sözlükte okudumKızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz galiba ben mantar oldum beyaz akıntım var kaşıntım hiç yok temizleme spreyi sordum 5 eczane de köpük şeklinde vardı almadım köpük olduğu icin ne yapmalıyım nasıl önüne geçebilirim
Sakin olur musun zaten 2 haftasonra dikişler eriyerek düşer dediler normal bi süreç yaşıyosunKızlar az önce duşa girdim ip düştü çık kötüyüm ne anlama geliyor bu Allah için bilenler bana özelden yazsın çok kötüyüm
Tamam maden oyle yapayımCesaret edecek bişey yok ki ben 28 .günümde gittiğimde doktor baya ayırdı bişyler soktu çıkardı o anda bozulmadıysa hayatta bozulmaz. Korkacak bişey yok ayır bak fotoğrafını flaşla çek sonra bakakarsın
24. Gününde düşmüş onun sordum ben benim 13. Günde düşmüştü onun için korkmasına gerek yok 15 günden sonra iplerin dökülmesi normal çünkü ya ericek ya düşecek başka altarnatif yokBen fotodan anlamam ama @yrncrn inde ipi düşmüştü onda bi sıkıntı olmamıştı hatta yazdı buraya o da ip düşünce bak tutmuş sıkıntınyok yani için rahat olsun zaten benim doktorumda en az 7 günden sonra dikişler eririyip düşer dedi
Evet ben de rahatladım şimdi , ipi göründe ben de panik olmayayım24. Gününde düşmüş onun sordum ben benim 13. Günde düşmüştü onun için korkmasına gerek yok 15 günden sonra iplerin dökülmesi normal çünkü ya ericek ya düşecek başka altarnatif yok
Canım bencede gidebiliyorsan bulunduğun yerde bir doktora gorunursen sanki daha iyi olur gibi çünkü orada bir işlem oldu doktor ona göre bir ilaç verirDaha önce burda okudum akıntı oluyor diye beyaz bence panik yapma
Canım bencede bulunduğun yerdeki bir doktora gorunebilsen daha iyi gibi sanki çünkü orada işlem oldu en azından ona göre bir ilaç verirKızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz galiba ben mantar oldum beyaz akıntım var kaşıntım hiç yok temizleme spreyi sordum 5 eczane de köpük şeklinde vardı almadım köpük olduğu icin ne yapmalıyım nasıl önüne geçebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?