Bir buçuk ay oldu benim de cesaret edip ayıramıyorum kontrolde oldum ben tuttu dedi ama anlayamıyorum ben doktor baya gerdirip kaldirip bakıyo da bende o cesaret yok
Cesaret edecek bişey yok ki ben 28 .günümde gittiğimde doktor baya ayırdı bişyler soktu çıkardı o anda bozulmadıysa hayatta bozulmaz. Korkacak bişey yok ayır bak fotoğrafını flaşla çek sonra bakakarsın

Flucan isimli bi ilaç varmış bi araştırsana süslü sözlükte okudum

Kızlar az önce duşa girdim ip düştü çık kötüyüm ne anlama geliyor bu Allah için bilenler bana özelden yazsın çok kötüyüm

duşta üst dudağı biraz aralayıp çok hafif su degidiryordm bi baktım elime geldi fotosunu da cektim isteyenlere atabilirim

Ben fotodan anlamam ama @yrncrn inde ipi düşmüştü onda bi sıkıntı olmamıştı hatta yazdı buraya o da ip düşünce bak tutmuş sıkıntınyok yani için rahat olsun zaten benim doktorumda en az 7 günden sonra dikişler eririyip düşer dedi

24. Gününde düşmüş onun sordum ben benim 13. Günde düşmüştü onun için korkmasına gerek yok 15 günden sonra iplerin dökülmesi normal çünkü ya ericek ya düşecek başka altarnatif yok

24. Gününde düşmüş onun sordum ben benim 13. Günde düşmüştü onun için korkmasına gerek yok 15 günden sonra iplerin dökülmesi normal çünkü ya ericek ya düşecek başka altarnatif yok
Evet ben de rahatladım şimdi , ipi göründe ben de panik olmayayım

duşta direk elime gelince tedirgin oldum ama kenara çıkmış yani ben elimle bisey yapmadım tabi ki dış dudakları açtım hemen kenarında duruyordu doktora da attım resimi cevap verince haber edicem benim ilk işlemimde düştü ve tutmadı sanki aynı anı tekrar yaşadım evhamımı hoş görün hala içim rahat degil

Doktor cevap vermiş “dokular eriyince iplikler ya düşer ya erir. “ kitap gibi konuşuyor bu adam da sinir oluyorum sana foto atmışım çürümüş ip görüyorsan de çürümüş ya de böle söyle bi kere daha böle oldu bana işlemden sonra su değdirme duşta bile bacağını açma demişti haliyle bende su değdirmedim sonra akıntı için yazdığımda temizliği nasıl yapayım diye bana diyor sen beni yanlış anlamışsın ipliklere su degmicek demiştim bir hafta sonra normal kızlar gbi temizleyebilirsin yazmış yarabbim sabır ver bana aynı doktora işlem yaptırmış biri yazmıştı zaten bu doktora işlem olunca 45 gün soru işaretleriyle yaşıyorsunuz asla iletişime geçilmiyor ....

Şu an güzel gidiyosun hiçbi sıkıntı yok sonucu olumlu olsun da tavrı cevabı hiç önemli değil, için rahat olsun ip görmen normal hiç dert edeceğin bişey değil normal süreç yaşıyosun ben de hep öyle okudum önceki sayfalarda da yazmış kızlar...
mantara da bi çözüm bul yukarda bi ilaç ismi yazdım deneyebilirsin

Neler olmuş burada bişey soracağım normalde kaç günde eriyor dikisler. Bende hiç dikis düşmesi olmadı eridi mi acaba.23. gundeyim

Canım bencede bulunduğun yerdeki bir doktora gorunebilsen daha iyi gibi sanki çünkü orada işlem oldu en azından ona göre bir ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…