İnşallah olmaz kurtuldun artık yine de dikkat et hareketlerine ve bence mutlaka düğünden önce kontrole git nolur nolmaz

Sizlerin çok yakınmış kızlar düğünler hep iptal oldu millet nikah yaptı direk ama bende haber bekliyorum sizlerden bizleri unutmayın ne oldu ne olmadi merak ediyoruz

Bizim sadece nikahtı zaten, ben haber veririm kanama olursa ama diğer türlü veremezsem anlayınki olmadı kanama yani çok kolay giremeyebilirim

Bizim sadece nikahtı zaten, ben haber veririm kanama olursa ama diğer türlü veremezsem anlayınki olmadı kanama yani çok kolay giremeyebilirim
Bizde nikah yaptık düğün ağustos ta güya ama inşallah ertelenmez ayrıca sürrünme yaşadım kıyafet üstünden leke leke kanama gibi bişeyim oldu aynadan baktım hala aynı bozulma yok henüz

Bizde nikah yaptık düğün ağustos ta güya ama inşallah ertelenmez ayrıca sürrünme yaşadım kıyafet üstünden leke leke kanama gibi bişeyim oldu aynadan baktım hala aynı bozulma yok henüz
Bu aynadan nasıl anlıyorsunuz banada söyler mısınız ben hiçbişey anlamıyorum

Bu aynadan nasıl anlıyorsunuz banada söyler mısınız ben hiçbişey anlamıyorum
Aralayıp boyutuna bakabilirsiniz bide ıkınınca boyut ne kadar oluyor. Bir parmak boyutunda mı bir kalem boyutunda mı ya da daha mı Küçük vs

Aralayıp boyutuna bakabilirsiniz bide ıkınınca boyut ne kadar oluyor. Bir parmak boyutunda mı bir kalem boyutunda mı ya da daha mı Küçük vs
Vay canına ben bazen araladım siprey sıkarken ama hiç iyice açamadım zarar veririrm diye ve anlamam da nasıl bilcem arkada düşmeyen bir ipim daha varmış ona zarar veririrm diyede korkuyorum ama deniyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…