- 5 Mart 2020
- 141
- 37
- 18
Tuttu allaha şükür oldum kontrolYemek olayına ben de hiç dikkat edemedim çünkü moral bozukluğundan saçma sapan şeylere verdim kendimi...
Bi arkadaşın kontrolü olacaktınmerak ediyorum buraya yazar umarım doktoru ne dedi @yrncrn
Ya çok sevindimm geçmiş olsun getçekten kendi kontrolüm gibi sevindimTuttu allaha şükür oldum kontrol
Peki o yaşadığın kanaman neymişTuttu allaha şükür oldum kontrol
Bende icim rahatladı gercektenYa ço
Ya çok sevindimm geçmiş olsun getçekten kendi kontrolüm gibi sevindim
Dış dikişlerden biri yırtılmış içe bisey olmamışPeki o yaşadığın kanaman neymiş
Sana nasıl bi işlem yapıldı canım çift kat flep mi tek çift ayrı işlemler varmış doktorun bilgilendirdi mi o konudaDış dikişlerden biri yırtılmış içe bisey olmamış
Tek kat flep uygunaldi bana çift e bazen bozulma zorluğu oluyomuş sanırım onuda yaşamak istemediğim için tek katSana nasıl bi işlem yapıldı canım çift kat flep mi tek çift ayrı işlemler varmış doktorun bilgilendirdi mi o konuda
Gözün aydın olsun tebrik ederim, sizler güzel sonuç aldıkça bize umut oluyorTek kat flep uygunaldi bana çift e bazen bozulma zorluğu oluyomuş sanırım onuda yaşamak istemediğim için tek kat
Canım sonuçta dikislerden biride yırtılmış olabilir. Ama onu nasıl bileceğiz kontrole gitmeden. Panik yapmamaya calis. Herhangi bir zorlama olmadı dedin o zaman ilk bir hafta filan kanama olabiliyor bildiğim kadarıyla, normal bir kanamadir belki,Kızlar 9. Günde bi damla şeklinde kırmızı kan geldi neden olabilir ne kabızlık ne zorlanma lavAbodayken oldu hiç anlamadım dikiş mi yırtıldı acaba offf
Aklına kötü birşey getirmemeye Çalis.Kızlar 9. Günde bi damla şeklinde kırmızı kan geldi neden olabilir ne kabızlık ne zorlanma lavAbodayken oldu hiç anlamadım dikiş mi yırtıldı acaba offf
Sağol walla aşırı rahatladimGözün aydın olsun tebrik ederim, sizler güzel sonuç aldıkça bize umut oluyor
Gözün aydın sorunsuz atlattığına sevindim inşallah bizede nasip olurTek kat flep uygunaldi bana çift e bazen bozulma zorluğu oluyomuş sanırım onuda yaşamak istemediğim için tek kat
Âmin inşallah herkes iyi olsun kimse böyle olmak istemez yapmak zorunda kalıyoruz bunu allah hayırlısını versinGözün aydın sorunsuz atlattığına sevindim inşallah bizede nasip olur
Doktor gelebilirsen gel göreyim dedi ama gidemem malesef, inşallah bir şey olmamıştır sağol canım o şekilde rahatlatıyorum kendimi umarım normal bi kanamadır ya da olabilecek birşeydir sonuçta bir tane dikiş yoktur heralde yapcak bişeyim yok kontrole kadarCanım sonuçta dikislerden biride yırtılmış olabilir. Ama onu nasıl bileceğiz kontrole gitmeden. Panik yapmamaya calis. Herhangi bir zorlama olmadı dedin o zaman ilk bir hafta filan kanama olabiliyor bildiğim kadarıyla, normal bir kanamadir belki,
Anlayan var mıymış bizi de haberdar etKızlar fotoğraftan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi lütfennnnn özelden yazsın
Aynı şeyleri yaşadım kanamam oldu kabız oldum birsuru dikiş var orda diğer dikişlerini korumaya devam et dediler bana güvenlik dikisim düşmüş benimde ama tuttuğunu söyledi düğün öncesi gel de demedi ben sordum gerek yok dedi inşallah da bisey olmazKızlar çok zor bi süreç özellkle şu ilk hafta bana sanki 1 yıl gibi geldi hiç geçmedi günler, o kadar dikkat etmeme rağmen tam güzel gidiyorum derken bugün kan geldi oturup ağladım, nikahım yakın nolacak bilmiyoum sıkıldım bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?