Yüzde seksende kanama ihtimali yine var ama.
Bir de doktor tam tutmadıysa dikmiyor mu tekrar acaba. 6 bin tl almayı biliyor ama...
Hatta doktor demiş ki ikinci kez gel yüzde 95 garanti veriyorum gibi birşey demiş. Bende sinirlenmistim o zaman. İlkinde doğru düzgün tutturamamis mi diye.

6 bin TL mi ciddi misin. Aynen hem o kadar para al hemde tekrar dikme. O da güzel. Bilmiyorum ama galiba ikinciyi ücretsiz dikmiyor.
Evet altı bin vermişti malesef ama ikinciyi yapmalı bence yazık. Ben de turgayda 2300 tye olmuştum kasım ayında. Burda sakarya vardı. İlkinde delik biraz geniş kalmıştı adam geri açtı tekrar dikti şuan minik deliği. Benimki orta işte

Küçük bırakılan o delik zamanla kendiliğinden genişleme yapma ihtimali var mı ?

Olaylar bittikten sonra bende yaptırmayı düşünüyorum dikişler tamamen ne zaman kayboluyor bide tutup tutmadığı nasıl anlaşılıyor
Tutup tutmadigini belki anlayan arkadaşlar vardır bilemiyorum ama ben en iyi doktora kontrole gittiginde doktorun anlayabileceğini düşünüyorum. Son dikişi 6. haftada eriyen arkadaşta var 30 günde bütün dikişleri erimis olanda var. Benim bugün 46. Günüm kapalılık hissediyorum ama sonucu henüz bilemiyorum. Kontrole gidince öğreneceğim.

Resim çekip doktora atsam yine olmuş olmamış birşey soyler belkide, ben açıp orayı resimde cekemiyorum. Birde telefondan mıdır nedir net olmuyor goruntu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…