- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
onun yaptığoda mı tutmadı ya yokmu ankarada düzgün bi doktorHayır canım Ebru zülfikaroğluna olmuştum ben
Ben sadece ona oldum Başka doktor denemedim. Kendi olduğunu ama düğünden önce gitmem gerektiğini söylemişti Başkan bir doktora gösterdiğimde olmadığını söyledi. Ben 3 Sene önce yaptırmıştım şimdi Ankara’da var mı bilmiyorum Sanmıyorum bu işi kalıcı olarak yapabilen yok orada. Geçici düşünüyorsanız hepsi yapar.onun yaptığoda mı tutmadı ya yokmu ankarada düzgün bi doktor
Canım gecıcıde daraltma yaparlarmıBEn de geçici düşünüyorum Turgay beye gidemeyeceksen başka doktorlara kalıcı işlem için gitmemeni tavsiye ederim. Aynı senin gibi düşünüyorum kalıcıyı koruyamam ve tutmazsa 2. İşlem için maddi durumum el vermez o yüzden geçiciden yana kullanacağım tercihimi. Geçici olup bir problem yaşayan da olmadı şimdiye kadar çok şükür. Ama kalıcı diyorsan da benim araştırmalarım ve tanık olduklarım nedeni ile o hakkını Turgay beyden yana kullanmalısın. O doktorun tutmadı dediği 2-3 kişiden başka görmedim. Onların da tutmama sebepleri maalesef kendilerinin koruyamamış olmaları idi. Kendileri de o şekilde açıklama yaptı burada. Korkma ip falan yakalatan da olmadı geçicide. @oraletimm
Canım gecıcıde daraltma yaptımıKızlar birde son olarak iki şeyi unutmuşum söylemeyi turgay bey bana demiştiki üzerine pat diye oturma demişti hatta kalıcıda oturduğun gibi yan otur demişti ayak ayak üstünde oturmamız gerekiyor bişey olacağından değildir elbette ama yinede bi kaç gün öyle oturarak işinizi sağlama almakta fayda var ayrıca gelinlik kınalık ağırlığı falan bişey yapmıyo arabaya binerken oturunca yan oturmaya çalışın önce poponuzum bir tarafını yavaşca koymaya çalışın sonra diğer tarafını sonra gelinliğin altında yan oturarak ayak ayak üstüne atın farkedilmiyor benim geliniliğim aşırı ağırdı ben atlattıysam sizde atlatırsınız içinizi ferah tutun en güzel günlerinizin tadını çıkarım ben tam anlamıyla çıkaramadım içim hep buruktu siz öyle olmayın sakın elinizden geleni yapın Allaha bırakın gerisi gelicektir...
DOktorun kimdi canım hangi yöntem olduKızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu @Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yanihatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤
HAngi doktora gittin lütfrn söyle sonuç noldu evlendn kanadımıkızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
bir baska doktora kontrol ettirdim dikişleri bile anlamadı,kızlık zarın sağlam dedi.
nasıl gececek ilk gece?
Canım kızın profiline girip baktın mi, geçici olarak hesap pasif ve yanindada sahte hesap yazıyor. Cevap bekleme istersen bu arkadastanHAngi doktora gittin lütfrn söyle sonuç noldu evlendn kanadımı
Hala baştan asagı sayfa okuyotum 302 sayfa olduCanım kızın profiline girip baktın mi, geçici olarak hesap pasif ve yanindada sahte hesap yazıyor. Cevap bekleme istersen bu arkadastan
Hey AllahımHala baştan asagı sayfa okuyotum 302 sayfa oldu
KuZum benm riske atma şansımı yok o yüzden kalıcı yada gecıcı hangısı daha garanti dugunde oynancak falan hangısı daha az riskli daraltma hangisinde yapılıyor bunlarHey Allahımsen ne arıyorsun tam olarak mesela geciciyle kalıcı arasındaki fark hakkında bilgin var mı ? Ya da ne bileyim işte şöyle istersen faydam olur belki
Canım şimdi gecicide bildiğin gibi bozulmuş olan kızlık zarının arkasından buzulerek bir iki dikiş atılıyor. Kalicida doku kaldirilarak yeni bir kızlık zarı yapiliyor. Ve benim bildiğim vajina daraltma işlemi kalıcı kızlık zarında yapılıyor gecicide olmaz benim bildiğim bu ama yanlışsa diğer arkadaşlar düzeltsinKuZum benm riske atma şansımı yok o yüzden kalıcı yada gecıcı hangısı daha garanti dugunde oynancak falan hangısı daha az riskli daraltma hangisinde yapılıyor bunlar
Ayrıca her kalıcı kızlık zarı işleminde de daraltma yapılmaz, vajina daraltmayi doktor hasta isterse yapar, hem kalıcı hem daraltma yaptirirsand arada bin TL lik ek bir fiyat daha cikiyor.KuZum benm riske atma şansımı yok o yüzden kalıcı yada gecıcı hangısı daha garanti dugunde oynancak falan hangısı daha az riskli daraltma hangisinde yapılıyor bunlar
Birkaç arkadaş da öyle demiş ama bazıları da dikerken dar dikiliyor Zaten demiş ve kımse ankaradan bir hoca önermemsCanım şimdi gecicide bildiğin gibi bozulmuş olan kızlık zarının arkasından buzulerek bir iki dikiş atılıyor. Kalicida doku kaldirilarak yeni bir kızlık zarı yapiliyor. Ve benim bildiğim vajina daraltma işlemi kalıcı kızlık zarında yapılıyor gecicide olmaz benim bildiğim bu ama yanlışsa diğer arkadaşlar düzeltsin
Anladım Bitanem smdı cok sağolAyrıca her kalıcı kızlık zarı işleminde de daraltma yapılmaz, vajina daraltmayi doktor hasta isterse yapar, hem kalıcı hem daraltma yaptirirsand arada bin TL lik ek bir fiyat daha cikiyor.
Daraltma işlemini genelde doktorlar ve bazı sitelerdeki jineklloglarin yazdıklarını söylüyorum, demişler ki daraltma işlemi yüzlerce kez ilişkiye girmiş ya da normal dogjm yapmış bir kisi için yapılabilir, ha istersen gene yapılır, ama doktorların görüşü bu normalde tek kat flep Turgay hocanın hastalarında gayet yeterli görünüyor, çift kat flep içinde daha zor ilişkiye girilmesi için ideal diyorlar fakat tek katta yeterli mesela benim tek kat doktor dediki biraz kalın tutmus ilk ilişkide ağrı ve zorluk yaşanabilir dediBirkaç arkadaş da öyle demiş ama bazıları da dikerken dar dikiliyor Zaten demiş ve kımse ankaradan bir hoca önermems
İnsallah olur nikahla düğün arası yaşansa gecıcı sen yapılabilir aslında . Ben kürtaj yaptırdım o yüzden benım daraltma olması lazm ama gecıcı istiyorum bı sayfayı okuduktan sonraDaraltma işlemini genelde doktorlar ve bazı sitelerdeki jineklloglarin yazdıklarını söylüyorum, demişler ki daraltma işlemi yüzlerce kez ilişkiye girmiş ya da normal dogjm yapmış bir kisi için yapılabilir, ha istersen gene yapılır, ama doktorların görüşü bu normalde tek kat flep Turgay hocanın hastalarında gayet yeterli görünüyor, çift kat flep içinde daha zor ilişkiye girilmesi için ideal diyorlar fakat tek katta yeterli mesela benim tek kat doktor dediki biraz kalın tutmus ilk ilişkide ağrı ve zorluk yaşanabilir dedi
Kaç sene önce yaptırdın çok bir zaman olduysa toparlamış da olabilir. Ayrıca bu darlık genişlik mevzusu yapıyla alakalı ilk ilişkisinde dar olmayan da var çok takılmayın buna biraz kendinizi kasarsanız zaten giriş kolay olmayacaktır.İnsallah olur nikahla düğün arası yaşansa gecıcı sen yapılabilir aslında . Ben kürtaj yaptırdım o yüzden benım daraltma olması lazm ama gecıcı istiyorum bı sayfayı okuduktan sonra
Evet anan daha sondakı ilişkide anlasılmıcakmı eşin demekkı ıkıncı ılıskıye bu ne diyeKaç sene önce yaptırdın çok bir zaman olduysa toparlamış da olabilir. Ayrıca bu darlık genişlik mevzusu yapıyla alakalı ilk ilişkisinde dar olmayan da var çok takılmayın buna biraz kendinizi kasarsanız zaten giriş kolay olmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?