onun yaptığoda mı tutmadı ya yokmu ankarada düzgün bi doktor
Ben sadece ona oldum Başka doktor denemedim. Kendi olduğunu ama düğünden önce gitmem gerektiğini söylemişti Başkan bir doktora gösterdiğimde olmadığını söyledi. Ben 3 Sene önce yaptırmıştım şimdi Ankara’da var mı bilmiyorum Sanmıyorum bu işi kalıcı olarak yapabilen yok orada. Geçici düşünüyorsanız hepsi yapar.

Canım gecıcıde daraltma yaparlarmı

Canım gecıcıde daraltma yaptımı

DOktorun kimdi canım hangi yöntem oldu

HAngi doktora gittin lütfrn söyle sonuç noldu evlendn kanadımı

Hey Allahım sen ne arıyorsun tam olarak mesela geciciyle kalıcı arasındaki fark hakkında bilgin var mı ? Ya da ne bileyim işte şöyle istersen faydam olur belki
KuZum benm riske atma şansımı yok o yüzden kalıcı yada gecıcı hangısı daha garanti dugunde oynancak falan hangısı daha az riskli daraltma hangisinde yapılıyor bunlar

KuZum benm riske atma şansımı yok o yüzden kalıcı yada gecıcı hangısı daha garanti dugunde oynancak falan hangısı daha az riskli daraltma hangisinde yapılıyor bunlar
Canım şimdi gecicide bildiğin gibi bozulmuş olan kızlık zarının arkasından buzulerek bir iki dikiş atılıyor. Kalicida doku kaldirilarak yeni bir kızlık zarı yapiliyor. Ve benim bildiğim vajina daraltma işlemi kalıcı kızlık zarında yapılıyor gecicide olmaz benim bildiğim bu ama yanlışsa diğer arkadaşlar düzeltsin

Ayrıca her kalıcı kızlık zarı işleminde de daraltma yapılmaz, vajina daraltmayi doktor hasta isterse yapar, hem kalıcı hem daraltma yaptirirsand arada bin TL lik ek bir fiyat daha cikiyor.

Birkaç arkadaş da öyle demiş ama bazıları da dikerken dar dikiliyor Zaten demiş ve kımse ankaradan bir hoca önermems

Birkaç arkadaş da öyle demiş ama bazıları da dikerken dar dikiliyor Zaten demiş ve kımse ankaradan bir hoca önermems
Daraltma işlemini genelde doktorlar ve bazı sitelerdeki jineklloglarin yazdıklarını söylüyorum, demişler ki daraltma işlemi yüzlerce kez ilişkiye girmiş ya da normal dogjm yapmış bir kisi için yapılabilir, ha istersen gene yapılır, ama doktorların görüşü bu normalde tek kat flep Turgay hocanın hastalarında gayet yeterli görünüyor, çift kat flep içinde daha zor ilişkiye girilmesi için ideal diyorlar fakat tek katta yeterli mesela benim tek kat doktor dediki biraz kalın tutmus ilk ilişkide ağrı ve zorluk yaşanabilir dedi

İnsallah olur nikahla düğün arası yaşansa gecıcı sen yapılabilir aslında . Ben kürtaj yaptırdım o yüzden benım daraltma olması lazm ama gecıcı istiyorum bı sayfayı okuduktan sonra

İnsallah olur nikahla düğün arası yaşansa gecıcı sen yapılabilir aslında . Ben kürtaj yaptırdım o yüzden benım daraltma olması lazm ama gecıcı istiyorum bı sayfayı okuduktan sonra
Kaç sene önce yaptırdın çok bir zaman olduysa toparlamış da olabilir. Ayrıca bu darlık genişlik mevzusu yapıyla alakalı ilk ilişkisinde dar olmayan da var çok takılmayın buna biraz kendinizi kasarsanız zaten giriş kolay olmayacaktır.

Arkadaşlar daraltma dediğiniz şey kanalı boydan boya daraltmak demek içte kanal boyunca da dikiş atmak demek. Kalıcı ile birlikte daraltma da yaptım diyenlere inanmayın lütfen. O bölgenizin kanal boyu daraltılmamış olması da şuankinden farksız ve gereksiz olduğunun kanıtı. Kalıcı yapana daraltma yaptım diyorlar çünkü geçici ile olmayacağının herkes farkında dikişlerin iyileşme süreci vs. Gerçek bi daraltma işlemini de geçiciyi 2000 tl den aşağı yapmıyorlar biliyorsunuz ki minik bir kaç dikiş sonuçta kanal boyu 7-8 cm bi alanı kesip biçip dikmeyi 1000 tl farkla yapmazlar. Zar kalıcı da dikilse geçici de girişi zorlayacak olduğu için daraltma talebinizi bu şekilde karşılıyorlar

Evet anan daha sondakı ilişkide anlasılmıcakmı eşin demekkı ıkıncı ılıskıye bu ne diye

Ayrıca o gerçek anlamdaki daraltma da çok sayıda Doğum veya iri bebek Doğumu sonrası yapılıyor genel olarak. İstisnalar hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…