- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
Ayy kızlar kusura bakmayın birde 400 sayfa oldu tek tek okuyorum beynım dondu kimler kimler dertli gelip başardık diyerek gitmişler onların yerıne yenı ınsanlar gelmiş insan bi tuhaf oluyorAynen sana sormuş yakın zamanda düğün falan var mı diye
ilk sayfadan okursan işin var demektir okumakla bitiremezsin kiAyy kızlar kusura bakmayın birde 400 sayfa oldu tek tek okuyorum beynım dondu kimler kimler dertli gelip başardık diyerek gitmişler onların yerıne yenı ınsanlar gelmiş insan bi tuhaf oluyorkuzum az önce konstk nişan 1 aya olsın diye tutturdu erteleyenıyorum artk sıkıştım
Mümkün degıl ılıskı dugune kdar kuzum . Okudum valla suan kim nasıl bi süreçten gecmıs dikimde ezberledim o gözüme giren doktoru hemen takıpten bile çıktımilk sayfadan okursan işin var demektir okumakla bitiremezsin kibak eğer nişanlıyken ilişki düşünüyorsanız geçiçi yaptır sonuçta bi gün belirleyeceksiniz ona göre halledersin
gördün sende genel olarak başarılı işlemler olmuş çok nadir olumsuz vaka varAyy kızlar kusura bakmayın birde 400 sayfa oldu tek tek okuyorum beynım dondu kimler kimler dertli gelip başardık diyerek gitmişler onların yerıne yenı ınsanlar gelmiş insan bi tuhaf oluyorkuzum az önce konstk nişan 1 aya olsın diye tutturdu erteleyenıyorum artk sıkıştım
Kalıcı düşünüyorsan eğer İstanbul dışındakileri at kafandan yakın tarihte iki kişinin işlemi olumsuz oldu o kadar da dikkat etmelerine rağmenMümkün degıl ılıskı dugune kdar kuzum . Okudum valla suan kim nasıl bi süreçten gecmıs dikimde ezberledim o gözüme giren doktoru hemen takıpten bile çıktım
Haklısın zaten kalıcı İstanbul tek çarem kımseden olumlu yanıt yok allahtan ki okudum herseyı aptal gbi araştırmadan gidicektmKalıcı düşünüyorsan eğer İstanbul dışındakileri at kafandan yakın tarihte iki kişinin işlemi olumsuz oldu o kadar da dikkat etmelerine rağmen
Seni de bekliyorum biliyorsunKizlar kalici da herkes turgay hocadan sonuç aldı. Bende kalıcı adi altında oldum neredeyse 9 ay oldu nişanlıyım. Doktor evlenmeden gel dikiş atalım garanti olsun demişti yani geçici yapacaklar . Eskiden çok takardım bu forumda ne gözyaşları döktüm ne umutlar aradım hatta burada varsa arkadaşlar beni tanır uzun süredir yoktum. Çok kişi geldi gtti evlendi sonuçlarını yazdı bize umut oldu. En fazla sonuç alan ve stressiz atlatan kişiler geçici yaptıranlar oldu. Geçiciyi her doktor yapabilir ama kalıcıyı pek başarabilen yok. Benim nişanlım uzakta olduğu icin ben nişanlıyken olmasi kararını aldm düğüne yakın bir zamanda. 2 aya belli olacak bakalm bende güzelce atlatacakmıyim geçiciyi. Sonucumu muhakkak burada paylaşacağım..
Şükür canım sen iyi misin peki ?
Canım naptın doktor buldun mu bi sonuca vardın mıEvet canım sürem çok az kaldı şu 2 3 güne kaliciyi yaptırdım yaptırdım yoksa kalır kalıcı geçicice de genişlik durumu aynı kalır diye korkuyorum napcam bilmiyorum
Bende tüm detayları ile anlatacağım emin olabilirsin:)) bu korona belası olmasaydı daha önce olabilirdi ama olsun önemli olan netice canm. Tekrar doktora gitmek o kötü dakikaları yaşamak benm icin zor olsa da yapmaktan başka çare yok malesef.. Inşallah bu skntimiz biter en tez zamandaSeni de bekliyorum biliyorsunkesin dön bir çok geçicinin sonuç aldığını gördüm ama insan yenileri oldukça cesaretleniyor. Senden birkaç ay sonra da ben sonuç paylaşacağım inşallah tüm detayları ile
Sağol canm çok iyiyim. Sonra yine yazarım şimdi uyuma vaktim. Opuyorum cokŞükür canım sen iyi misin peki ?
Hayatının bundan sonrasının güzel olacağını düşünerek git o işlemi olmaya ben öyle yapacağım yoksa ben hiç işlem olmamama rağmen gitmeye korkuyorum bakma böyle yüreklendirdiğimeBende tüm detayları ile anlatacağım emin olabilirsin:)) bu korona belası olmasaydı daha önce olabilirdi ama olsun önemli olan netice canm. Tekrar doktora gitmek o kötü dakikaları yaşamak benm icin zor olsa da yapmaktan başka çare yok malesef.. Inşallah bu skntimiz biter en tez zamanda
Kendine iyi bak görüşürüz canımSağol canm çok iyiyim. Sonra yine yazarım şimdi uyuma vaktim. Opuyorum cok
Canım ıkısınde de kalıcı mı yaptırdın aynı doktora mı rezil bu insanlarGittiğim doktor da tutmayan çok azdı tüm imkanlarımı zorladım maddi manevi tükendim öyle zor seyler yaşadım ki ve sonuç bu .. ikinci kez denedim şansımı nedennnn nedennnn kızlar ben tekrar ne geçici ne kalıcı yapamam lütfen bana özelden veya burdan bi öneri verin nisanlımla sürtünerek iliski yasıyorduk zorla içime girmesini mi sağlasam bi şekilde jiletle kesip lavaboda kan mı geldi desem napsam lütfen hiç iyi değilim ( not : ben hiç bi zaman iliskiye girmedim kızlar bir kere bile girmedim neden bunu yasıyorum bunu bilmiyorum gerçekten)
Canım dün konusmustuk 2 hafta oldu yaptirali sonucu bilmiyorum şuanCanım naptın doktor buldun mu bi sonuca vardın mı
Canım naptın doktor buldun mu bi sonuca vardın mı
Şahsen bende pek anlayamadımBana o sordun canım dinç üye oldum pek anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?