Bin TL farkla yapmazlar demişsin canım ama ben çok okudum forumda biri kaliciya 2500 vermiş diğeri 3500 aynı doktor kıza sormuşlar seninki niye daha fazla diye ayrıca daraltmada olduğu için fazla verdim yaziyor

Bin TL farkla yapmazlar demişsin canım ama ben çok okudum forumda biri kaliciya 2500 vermiş diğeri 3500 aynı doktor kıza sormuşlar seninki niye daha fazla diye ayrıca daraltmada olduğu için fazla verdim yaziyor
Canım kız da daraltmanın var olduğunu düşünüyo ama böyle bi işlem yapmıyorlar yani doktor girişi daha dar diktiğini söylüyor genel olarak kimsenin kanal boyu daraltması falan yapılmıyor. Gerçek daraltma kanal boyu olan. Bu doktorların daraltma yaptım dediği şey giriş. Sizce kanal boyu daraltılsa bu insanların işlemi 25-30 dkda biter mi?

Aynen

Evet anan daha sondakı ilişkide anlasılmıcakmı eşin demekkı ıkıncı ılıskıye bu ne diye
Dediğim gibi canım bu yapıyla alakalı bir şey ben 1 hafta ilişkiye girmesem ilki gibi zorlanıyordu. Bazısında da bu yok çok ince düşünmeyin ilk günü atlatın bir şekilde yeter erkeğin onu da sorgulayacağını sanmıyorum

Aynen bende aynı fikirdeyim Birde dediğin gibi benimde öyle olurdu o yüzden o kısmı bosverdim ben ilk günü atlatayimda gerisi kolay

Bana bi doktorun asistanı bu şekilde göndermişti fiyat listesini

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-27-20-52-34-268_com.android.chrome.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 102
Bana bi doktorun asistanı bu şekilde göndermişti fiyat listesini
Ya bu iki haftalık geçici çok iyi keşke herkes yapsa bazen 1 hafta yeterli olmayabilir çünkü hem düğün öncesi ortadan kaybolma konusunda hem de düğünü başka yerde olacak olanlar için daha iyi bence

Kızlar merhaba bugün benim 33. Günüm ama çok akıntım var sürekli çamaşırımı değiştiriyorum ama doktor zararsız çamaşırını değiştir sıklıkla dedi ama bilemedim böyle bir şey başına gelen var mı hiç

Canım Hangıl doktorda oldum kalıcı mı gecıcımı

Benim bu dönemde ilk 1 hafta içinde idrarımı tutamama gibi bir akıntı oldu. Bunun dışında diğer haftalarda olmadı canım bilgim pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…