Kızlar bir şey sorucam size benim 2. Hafta oldu ilk 5. Günde pansuman yaparken pamuğa küçük ip geldiğini gördüm bugün de pansuman yaparken yine pamuğa küçük ip geldi bunlar normal mi

Dr a msj atıyorum genellikle asistanı yanıt veriyor kontrole gelince anlaşılır diye tutmazsa geçici için ücret istiyormusunuz diye sordum onu da kontrole gelince aramaya musait degilim bugun yarin aricam dr ile konusturmasını isticem de merakimdan bir size sorayim dedim

Bi zahmet istemesin para falan

Kalıcıyı hangi şehirde kime olmuştun? Birde tutmazsa geçici yapma sözü alsaydin keşke bida masraf etmezdin
Ankarada meral sönmezer e olmustum da o anki gerginlikle tutmazsa ücretsiz yaparmisiniz diye sormamışım sorsaymistim yok derdi ise yaptırmazdım şuan durumum ne bilmiyorum hiç

Kızlar yüzde 80 tutar ne demek ya benim doktorum işlemden sonra bunu söyledi bana yani yüzde 20 tutmaz biraz açıklık kalacak mı demek ben düşünmekten kafayı yedim ya

Bende destekledim banada laf ettiler bi arkadaşa bakıp çıkan tayfa onlar

Kızlar yüzde 80 tutar ne demek ya benim doktorum işlemden sonra bunu söyledi bana yani yüzde 20 tutmaz biraz açıklık kalacak mı demek ben düşünmekten kafayı yedim ya
Canım birçok dikiş atılıyor ya belki birkaçı tutmamıştır

Aynen bende pişmanım şansımı zorlamadıydım icin istanbul için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…