Bana sana gerek yok ama bir.miktar daraltma yaptım demisti şimdi yalan mi demis oluyo

Kızlar bide benim kafamı karıştıran su var iç dikişler dış dikişler var tamam benim acikligim oldu bir miktar bir damlada kan geldi içede dikiş atiyolarla sonuçta kanama ihtimali olamaz mi acaba

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum kalıcı da daraltma oluyor ve giriş zor oluyor diyorlar yırtılma falan çok eski sayfalarda yaşayıp olumlu olan kızlar söylüyorlar yırtılması zor oldu tam bi ilişki olamadı hep böyle ama gecıcıde de acaba girmek ilişkiyi yasamak zor oluyor mu yırtılması

Canım aynı şey geçicide de daraltılıyor tabi ki sonuçta minik bir delik kalıyor.

Bana sana gerek yok ama bir.miktar daraltma yaptım demisti şimdi yalan mi demis oluyo
Gerçek bir vajinal daraltma yapmıyor onu demeye çalışıyorum girişi daraltıyorlar onda da işlem yaparken zaten yakınlaştırarak dikiyorlar. Ben gerçek daraltma yapmadıklarından çok Eminim yani daraltma kanal boyu yapılmadı kimseye burada. Giriş yani zarın bulunduğu yeri dar dikiyorlar ilişki sonrası o kısım da açılıyor bence.

Bilmiyorum canım haberim yok belki yorumdan filan ban yemiştir
2. Hesap açmak da ban sebebi o yüzden sanırım. Tel ile Görüşüp bayan olduğunu kanıtlaması gerekiyor. Ararsa zaten sorun kalmaz geri döner diye biliyorum. Daha önce benzer bir şey olmuştu

Aynen vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var Kanal boyu daraltilan onunla karıştırıyoruz @yrncrn

Canım vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var. O gerçek olan daraltma onunla karıştırıyoruz. Kanal boyu daraltma o oluyormuş. Kalıcı işlemde sadece girişi daraltıyor.
Benim için sıkıntı yok hani oyle olsun zaten benim ne düzenli bi ilişkim oldu ne daraltılan durumum oldu hemen giriş de yeterli benim için

Ben bisey daha yazdım ama görülmedi dikim yaparken iç dikiş dış dikişler var mesela benim bir ipim düştü ama dış dikişler den biri düşmüş dedi iki ay sonra kan geldi benden dıştan gördüğüm alt tarafta açılma olduğu bende diyorum ki tamam dış dikişler tutmadı ama içten tutturulan yerlerde sagla m kalmış olabilir ni yami acaba kanama ihtimali olur mu ki ki

Aslında çok dogru canım benm ya bazı kişiler ücretsiz daraltyım diyor

İç dikiş dış dikiş konusunda pek fikrim yok canım. Ama Dıştan gördüğün neyse o bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…