HayırCanım gecıcıde daraltma yaparlarmı
Abi ne bu kızın çektiği burda yaYeni hesap açtı bi yerde konu açmış kıza bi ton laf yapmışlar sonra hesabı kapanmış yeni açtı
Bana sana gerek yok ama bir.miktar daraltma yaptım demisti şimdi yalan mi demis oluyoArkadaşlar daraltma dediğiniz şey kanalı boydan boya daraltmak demek içte kanal boyunca da dikiş atmak demek. Kalıcı ile birlikte daraltma da yaptım diyenlere inanmayın lütfen. O bölgenizin kanal boyu daraltılmamış olması da şuankinden farksız ve gereksiz olduğunun kanıtı. Kalıcı yapana daraltma yaptım diyorlar çünkü geçici ile olmayacağının herkes farkında dikişlerin iyileşme süreci vs. Gerçek bi daraltma işlemini de geçiciyi 2000 tl den aşağı yapmıyorlar biliyorsunuz ki minik bir kaç dikiş sonuçta kanal boyu 7-8 cm bi alanı kesip biçip dikmeyi 1000 tl farkla yapmazlar. Zar kalıcı da dikilse geçici de girişi zorlayacak olduğu için daraltma talebinizi bu şekilde karşılıyorlar
Insallah olumlu olur canım allah yardımcın olsunBen ist gittim tek şansım vardı orda kullandım acaba nolcak sonuç bir an önce o gün gelsin gitsin atlatayım stresten ölcem
Bilmiyorum canım haberim yok belki yorumdan filan ban yemiştirAyşe yine pasif gene ne oldu gitmiş gene
Canım aynı şey geçicide de daraltılıyor tabi ki sonuçta minik bir delik kalıyor.Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum kalıcı da daraltma oluyor ve giriş zor oluyor diyorlar yırtılma falan çok eski sayfalarda yaşayıp olumlu olan kızlar söylüyorlar yırtılması zor oldu tam bi ilişki olamadı hep böyle ama gecıcıde de acaba girmek ilişkiyi yasamak zor oluyor mu yırtılması
Gerçek bir vajinal daraltma yapmıyor onu demeye çalışıyorum girişi daraltıyorlar onda da işlem yaparken zaten yakınlaştırarak dikiyorlar. Ben gerçek daraltma yapmadıklarından çok Eminim yani daraltma kanal boyu yapılmadı kimseye burada. Giriş yani zarın bulunduğu yeri dar dikiyorlar ilişki sonrası o kısım da açılıyor bence.Bana sana gerek yok ama bir.miktar daraltma yaptım demisti şimdi yalan mi demis oluyo
2. Hesap açmak da ban sebebi o yüzden sanırım. Tel ile Görüşüp bayan olduğunu kanıtlaması gerekiyor. Ararsa zaten sorun kalmaz geri döner diye biliyorum. Daha önce benzer bir şey olmuştuBilmiyorum canım haberim yok belki yorumdan filan ban yemiştir
Evet zor oluyor fakat kalıcı kadar aylarca sürmüyor canımKalıcı yırtılması zor oluyor bundada o acaba zormu acaba
Steyi yeni çözmeye calısıyorum ondan
Canım vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var. O gerçek olan daraltma onunla karıştırıyoruz. Kanal boyu daraltma o oluyormuş. Kalıcı işlemde sadece girişi daraltıyor.Bana sana gerek yok ama bir.miktar daraltma yaptım demisti şimdi yalan mi demis oluyo
Aynen vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var Kanal boyu daraltilan onunla karıştırıyoruz @yrncrnGerçek bir vajinal daraltma yapmıyor onu demeye çalışıyorum girişi daraltıyorlar onda da işlem yaparken zaten yakınlaştırarak dikiyorlar. Ben gerçek daraltma yapmadıklarından çok Eminim yani daraltma kanal boyu yapılmadı kimseye burada. Giriş yani zarın bulunduğu yeri dar dikiyorlar ilişki sonrası o kısım da açılıyor bence.
Ben gecicide kalicidaki kadar zor bir yırtılma olacağını düşünmüyorum. Kalicida bazen zorluktan bir iki günde tam ilişki anca yaşanıyor. Gecicide hiç o kadar zor olduğunu okumadım.Kalıcı yırtılması zor oluyor bundada o acaba zormu acaba
Benim için sıkıntı yok hani oyle olsun zaten benim ne düzenli bi ilişkim oldu ne daraltılan durumum oldu hemen giriş de yeterli benim içinCanım vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var. O gerçek olan daraltma onunla karıştırıyoruz. Kanal boyu daraltma o oluyormuş. Kalıcı işlemde sadece girişi daraltıyor.
Ben bisey daha yazdım ama görülmedi dikim yaparken iç dikiş dış dikişler var mesela benim bir ipim düştü ama dış dikişler den biri düşmüş dedi iki ay sonra kan geldi benden dıştan gördüğüm alt tarafta açılma olduğu bende diyorum ki tamam dış dikişler tutmadı ama içten tutturulan yerlerde sagla m kalmış olabilir ni yami acaba kanama ihtimali olur mu ki kiGerçek bir vajinal daraltma yapmıyor onu demeye çalışıyorum girişi daraltıyorlar onda da işlem yaparken zaten yakınlaştırarak dikiyorlar. Ben gerçek daraltma yapmadıklarından çok Eminim yani daraltma kanal boyu yapılmadı kimseye burada. Giriş yani zarın bulunduğu yeri dar dikiyorlar ilişki sonrası o kısım da açılıyor bence.
Aslında çok dogru canım benm ya bazı kişiler ücretsiz daraltyım diyorGerçek bir vajinal daraltma yapmıyor onu demeye çalışıyorum girişi daraltıyorlar onda da işlem yaparken zaten yakınlaştırarak dikiyorlar. Ben gerçek daraltma yapmadıklarından çok Eminim yani daraltma kanal boyu yapılmadı kimseye burada. Giriş yani zarın bulunduğu yeri dar dikiyorlar ilişki sonrası o kısım da açılıyor bence.
Bunu iki işlemdede yapıyor kalıcı gecıcıCanım vajinaplasti diye ayrı bir estetik ameliyat var. O gerçek olan daraltma onunla karıştırıyoruz. Kanal boyu daraltma o oluyormuş. Kalıcı işlemde sadece girişi daraltıyor.
İç dikiş dış dikiş konusunda pek fikrim yok canım. Ama Dıştan gördüğün neyse o bence.Ben bisey daha yazdım ama görülmedi dikim yaparken iç dikiş dış dikişler var mesela benim bir ipim düştü ama dış dikişler den biri düşmüş dedi iki ay sonra kan geldi benden dıştan gördüğüm alt tarafta açılma olduğu bende diyorum ki tamam dış dikişler tutmadı ama içten tutturulan yerlerde sagla m kalmış olabilir ni yami acaba kanama ihtimali olur mu ki ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?