Turgay beyden başkasını kalıcı içim düşünmeyin benceCanım aradım bugun gökçeni başka bi doktora gittim onada gidiyim dedim yerinde yokmuş asistanı çıktı telefona dedim ki Gökçrn mı giriyor amelıyat a arkadaşı oldu orda o girmemiş dedim biz özel olarak yurt dışından bunun için doktor getiriyoruz Gökçrn olmayınca o bakıyor dedi dedm tutmayınca ücretsiz gecıcı yaparmsnz dedim tutmazsa sizin mantar olmanızdan falan diyor
Danmıyorum ya herkese aynı şeyi söylüyorlar Bak bana yaptılar ben sana resimlerimş ayarlayıp atayım gör bakalım flep mi yoksa geçici mi diye. Hadi deseler biz kalıcı beceremiyoruz geçici yapıyıruz daha dürüst olacak . Geçiciyi iyi yapıyor yani o kadarını söyliyim. Çünkü fotoda benim eski zarlar dikili gökçende, turgayda ise yeni etler kesilip yeni zar yapılmış. :)Canım aradım bugun gökçeni başka bi doktora gittim onada gidiyim dedim yerinde yokmuş asistanı çıktı telefona dedim ki Gökçrn mı giriyor amelıyat a arkadaşı oldu orda o girmemiş dedim biz özel olarak yurt dışından bunun için doktor getiriyoruz Gökçrn olmayınca o bakıyor dedi dedm tutmayınca ücretsiz gecıcı yaparmsnz dedim tutmazsa sizin mantar olmanızdan falan diyor
Canim gecici dikimde kanama oluyormu ben gecici dusnuyorum suan korktum bi yardımci olurmusunuzBana şahsen geçici dikim yapıldı kalıcı diye Gökçen erdoğan yaptı. Önceki sonraki resmi de var. Bariz belli geçici dikim olduğu. Tamamen iç kısımdaki eski zarlar birleştirilip minik bir yuvarlak bırakılmış canım sana atarım resmi hala yanımda duruyor önceki ve sonraki hali diye. Zaten tutmayınca 3 yıl sonra turgay karakayaya oldum ameliyat ı gerçek flep i o yaptı ve tuttu. Gökçenin tamamen geçici zaten rasim attığımda anlayacaksın flep ve geçici arasındaki farkı.
olur tabii ki geçicide de dikim oluyor sonuçta canım. Korkma bence o da güvenilir zamanlamasını iyi yaparsan.Canim gecici dikimde kanama oluyormu ben gecici dusnuyorum suan korktum bi yardımci olurmusunuz
canim banada atarmisin bnde gecici düşünüyorumDanmıyorum ya herkese aynı şeyi söylüyorlar Bak bana yaptılar ben sana resimlerimş ayarlayıp atayım gör bakalım flep mi yoksa geçici mi diye. Hadi deseler biz kalıcı beceremiyoruz geçici yapıyıruz daha dürüst olacak . Geçiciyi iyi yapıyor yani o kadarını söyliyim. Çünkü fotoda benim eski zarlar dikili gökçende, turgayda ise yeni etler kesilip yeni zar yapılmış. :)
Senin yaptırdıktan sonrabiliski olmasa bile bi kanaman oldumu yani nasıl anladin gecici olduğunuolur tabii ki geçicide de dikim oluyor sonuçta canım. Korkma bence o da güvenilir zamanlamasını iyi yaparsan.
Bende Zaten seni okuyunca içime sinmedi sadce sormak istedim her doktoraDanmıyorum ya herkese aynı şeyi söylüyorlar Bak bana yaptılar ben sana resimlerimş ayarlayıp atayım gör bakalım flep mi yoksa geçici mi diye. Hadi deseler biz kalıcı beceremiyoruz geçici yapıyıruz daha dürüst olacak . Geçiciyi iyi yapıyor yani o kadarını söyliyim. Çünkü fotoda benim eski zarlar dikili gökçende, turgayda ise yeni etler kesilip yeni zar yapılmış. :)
sakıncası olmaz ise bana da atarmisin canımBana şahsen geçici dikim yapıldı kalıcı diye Gökçen erdoğan yaptı. Önceki sonraki resmi de var. Bariz belli geçici dikim olduğu. Tamamen iç kısımdaki eski zarlar birleştirilip minik bir yuvarlak bırakılmış canım sana atarım resmi hala yanımda duruyor önceki ve sonraki hali diye. Zaten tutmayınca 3 yıl sonra turgay karakayaya oldum ameliyat ı gerçek flep i o yaptı ve tuttu. Gökçenin tamamen geçici zaten rasim attığımda anlayacaksın flep ve geçici arasındaki farkı.
Ablacıgım çok sagol destegın için burda tanıdım seni defalarca bıkmadan usanmadan sorduğum her soruya cevap verdın destegını burdan hissedebiliyorum insallah hepımız tek basımıza bişeyler yapmaya çalışıyoruz emeğimizi boş çıkmaz insalalh çok mutlu oluruz hepimizKendini çok yormadan bunaltmadan sakin sakin araştır arada birde uyu canımHalledersin sen bak hepimiz aynı durumdayız tek değilsin O olurhersey iyi geceler herkese
Iyide benim bir tane ipim düştü başta korumaya devam et dış dikişlerden biri düştüyse sıkıntı yok demişti ne bilim insan kafam takıldı hem dışa atılan dikiş mavi içe atılan şeffaf bi ip değil miİç dikiş dış dikiş konusunda pek fikrim yok canım. Ama Dıştan gördüğün neyse o bence.
Canım demek istediğim dıştaki açıklık için iç ya da dış dikiş birinin tutması lazım ki ipler eridiktn sonra kapalı olsun, açıksa ikisi de tutmadı demekIyide benim bir tane ipim düştü başta korumaya devam et dış dikişlerden biri düştüyse sıkıntı yok demişti ne bilim insan kafam takıldı hem dışa atılan dikiş mavi içe atılan şeffaf bi ip değil mi
Hangi doktor oynamak yasak hangisi horon da tepsen sorun olmaz dedi peki? Bir de geçici için mi 2500 tl dedi gökçen hanımKızlar ıyı akşamlar yazıcam dedim anca yazabiliyorum görüştüğüm 3 doktor var birinin bugun muayenesine gittim biri yerinde yoktu diğerini telden aradım . Yaptırcaklar kesin tutması için akıntı mantar olmaması gerektiğini söyledi yoksa hata bizde sayılıyormuş daraltma konusunda da buradaki arkadasın yazdığı gibi sadce kanama olması için bi daraltma oluyormus yoksa bizim aklımzdakı gbi bi daraltma degıl yanı 2 3 ilişkide normal genıslemeni tekrar alıyormuş fiyat konusunda gökçen 2500 dedi biri 3000 tl dedi iP gelme konusunda gecıcıde ip olmıcanı söyledi ama yinede mesela duşa girip ilişkiye girceksn 3.gundesin ona dikkat etmen gerektiğini söyledi düğünde oynama konusunda da birtanesi kesinlikle oynamamak gerekir sakin kalmak gerekır derken diğeri bacağını ayırmazsan horon bile tepersin dedi yani egerki kalıcı olcaksa bi antibiyotikle öncelikle o akıntıyı durdurmak gerekıyor özetle anladığım
Bir de duşa girip ilişkiye gireceksin ama 3. Günündesin ona dikkat edeceksin olayını anlamadım canımKızlar ıyı akşamlar yazıcam dedim anca yazabiliyorum görüştüğüm 3 doktor var birinin bugun muayenesine gittim biri yerinde yoktu diğerini telden aradım . Yaptırcaklar kesin tutması için akıntı mantar olmaması gerektiğini söyledi yoksa hata bizde sayılıyormuş daraltma konusunda da buradaki arkadasın yazdığı gibi sadce kanama olması için bi daraltma oluyormus yoksa bizim aklımzdakı gbi bi daraltma degıl yanı 2 3 ilişkide normal genıslemeni tekrar alıyormuş fiyat konusunda gökçen 2500 dedi biri 3000 tl dedi iP gelme konusunda gecıcıde ip olmıcanı söyledi ama yinede mesela duşa girip ilişkiye girceksn 3.gundesin ona dikkat etmen gerektiğini söyledi düğünde oynama konusunda da birtanesi kesinlikle oynamamak gerekir sakin kalmak gerekır derken diğeri bacağını ayırmazsan horon bile tepersin dedi yani egerki kalıcı olcaksa bi antibiyotikle öncelikle o akıntıyı durdurmak gerekıyor özetle anladığım
İplerin yumusayabiliyormus ilk parça küçük küçük kesimler gelebilir temizlemeden yatağa girme anlamndaBir de duşa girip ilişkiye gireceksin ama 3. Günündesin ona dikkat edeceksin olayını anlamadım canım
Nasıl yani kuzum duş almamak mı gerekiyormuş? Bu bahsettiğin işlemden sonra ilik ilişki sonrası değil mi ? E ipler yumuşarsa nasıl kanama olacakmışİplerin yumusayabiliyormus ilk parça küçük küçük kesimler gelebilir temizlemeden yatağa girme anlamnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?