Ayrıca çok üzüldüm gerçekten yeğeninize Keşke hadım edilse böyle serefsizler. Çok zordur şimdi sizin için Allah sabır versin gerçekten ne diyeceğimi de bilemiyorum

Her şey güzel tamam da canım o boyalar yıkanınca geçmiyor çıkmıyor elden anlamayacak mı boya olduğunu?

Benide araniza alırmısınız kızlar danışmam gereken bir seyler var
Bugun biz yetişkinler olarak bu yaşadığımız olayı travmatik şekilde atlatırken henüz bir çocuğun bu duruma maruz bırakılmasına kimse izin vermez. Zaten yaşadıklarını bile atlatamamış olacağını tahmin ederken bir de bu denli zor bir duruma sokmak ve hem ruhsal hem de bedensel bir yorgunluğa tabi tutmak çok büyük bir yanlış olacaktık. İlerde kendisi bedenine yapılan bir müdaheleye izin verme yada vermeme yetisine sahip olmalı. Lütfen çocuğa dokunmayın. Dokunmak istiyorsanızda lütfen ruhuna dokunun ve yaşadıklarına rağmen iyilikle iyileştirin

Aklım cok karisik biriniz yardimci olsun ne olur
Çok üzücü bir durum ve daha bu durumun travmasında iken şuan kızlık zarı dikimi ile uğraşmayın ileride kendisi kararını verir psikolojik destek olarak yanında olun Allah yardımcınız olsun

CANIm merhaba kontrolden gittiniz mi gökçen hoca ne dedi ben konstum cok garanti veriyo hayat Mema meselesi olduğu için çağırıyoruz dedi ama burda daha önce sonuc akmayan varmı haram garantide

HAngi doktor bu canm

Kızlar merhaba bir kaç haftadır girmedim ama bu sürede tabi hep arastırdım herkese cok tesekkr ederim hep cevap verdınız ben cok telaslı yaklastım sakinleştirdiniz hep artık hazırlıklarım başlıyor bende arastırdım ve düşündüm gecıcı yaptırım önce bi kanamam olur mu olmaZ mı kendım bakcam ona göre evlendıkten sonra yaptırcam evet maddi anlamda sıkıntıya düşürecek ama 5000 tl bi doktora verip kafayı yiceme 2500 2500 verip kafam rahat olcak tek kafamız karıştıran ıkıncı dikim zor olur mu acaba mumkunmu

Kalıcı için gidebilseydin keşke Turgay a canım

İkinci kere geçici olan vardı geçmişte kathy123 ve adını hatırlamadığım bir arkadaş daha sonuç aldılar ikinciden de.

Evet canım da ben iki kere o masaya yatmayı zor bulduğumdan söyledim geçici de sonuç veriyor ama 2 kere o masaya yatmayı göze almak da güç bi durum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Haklısın canım tabi ki geçici den de kalıcıdanda sonuç alınır ama 2. Kez bu işlem için o masada olmak gerer insanı Amin inşallah Allah yardım ederde bu durumdan kurtuluş nasip olur hepimize

Arkadaşlar aranızda resimden anlayan varmı ben yaptım da doktor tuttu diyor ama kafam karşik içim rahat degıl yardımcı olursanız

Kızlar evet ıkı defa zor ama bu o kadar önemli bi durum Kİ o gun kanama olmadığında o valizle baba evine dönmektense 2. Kez yatabiliriz ben psikolojik olarak atlattım psikiyatri eğitimi bile aldım ben bu olayı yaşamasaydım. Suan bu kadar güçlü olamazdım sorun ıkı defa yatmak değil sonuç almak aslında İstanbul’a gidebilirim ama ya kanamazsa tamam tuttu deniliyor ama tuttu denılınce kesin kanadı mı oluyor kesin belkı tutcak ama kanamıcak valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…