- 19 Ağustos 2019
- 265
- 255
- 23
Her şey güzel tamam da canım o boyalar yıkanınca geçmiyor çıkmıyor elden anlamayacak mı boya olduğunu?Şimdi size arkadaşımın denediği muhteşem bir fikri anlatıyorum, bir çoğunuzu kurtaracak. Öncelikle pasta malzemeleri falan satan bir yerden 2 tane sıvı gıda boyası alıyoruz, pembe ve kırmızı. Ufacık bir suya birer ikişer damla kadar yani kıpkırmızı olmayacak hafif pembemsi kirmizi, sonra bir şırıngaya doldurun ve banyoya saklayın. İlk gece ilişkiye girmeden önce biraz çekingen davranip ışığı kapattirin, rol yapın biraz ama kasın kendinizi giremesin. Giremeyince durdurun tuvaletim geldi diyip banyoya gidin. Şırınganin iğnesini çıkarıp tuvalette yere oturup iyice vajinanin içine doğru biraz püskürtün boylece icinize girince onun şeyine de bulasacak biraz daha gerçekci ama sakın fazla yapmayın, birazda vajina girisine akmayacak sekilde sürün sonra bacaklarinizi ve vajinanizi sıkın öyle gidin odaya gidince yatağa oturuken tam iliskinin olacagi yere doğru girise sürdüğünüz boya carsafa bulacak şekilde oturun konusuyor numarasi yapin o sırada sonra deyin ki bu böyle olmayacak, tek seferde gir, yine sıkıyor gibi yapıp birden bırakın tek seferde girsin aciyor numarasi yapip hemen oturun icinize sıktiginizda biraz akmış olur hemde carsafa ilk oturupta boyayi surdugunuz yeri gosterip bak kanadi ve aciyor diyin sızlanma numarasi yapın sarılın falan filan. Sonrada iyilessin yarın yaparız diye gecistirin. Bu carsafi degistiriyorum mikrop falan diye kaldirin carsafi atinn banyoya. Olduda bitti maşallah. Hadi öptüm hepinizi güllerim, çözüm basit sıkmayin canınızı. Bu arada bunu lavaboya gidemem diyorsaniz yataktan once yapip vajinayi baya sure sıkmanız lazim akmasın hemen koyu kirmizi yada siyah çamaşır giyin iş tamam
Bugun biz yetişkinler olarak bu yaşadığımız olayı travmatik şekilde atlatırken henüz bir çocuğun bu duruma maruz bırakılmasına kimse izin vermez. Zaten yaşadıklarını bile atlatamamış olacağını tahmin ederken bir de bu denli zor bir duruma sokmak ve hem ruhsal hem de bedensel bir yorgunluğa tabi tutmak çok büyük bir yanlış olacaktık. İlerde kendisi bedenine yapılan bir müdaheleye izin verme yada vermeme yetisine sahip olmalı. Lütfen çocuğa dokunmayın. Dokunmak istiyorsanızda lütfen ruhuna dokunun ve yaşadıklarına rağmen iyilikle iyileştirinBenide araniza alırmısınız kızlar danışmam gereken bir seyler var
Çok üzücü bir durum ve daha bu durumun travmasında iken şuan kızlık zarı dikimi ile uğraşmayın ileride kendisi kararını verir psikolojik destek olarak yanında olun Allah yardımcınız olsunAklım cok karisik biriniz yardimci olsun ne olur
9 yaşındaki bi çocuğa hiçbir doktorun yapacağını düşünmüyorum hele ki işin içinde tecavüz var adli bi olay sonuçtaAklım cok karisik biriniz yardimci olsun ne olur
İlerde çocuğa söylemeyecekseniz yaptırın. Söyleyecekseniz hiç yaptırmayın. Tecavüze uğradığını bilmesi bile çok kötü. Bu daha kötüAklım cok karisik biriniz yardimci olsun ne olur
CANIm merhaba kontrolden gittiniz mi gökçen hoca ne dedi ben konstum cok garanti veriyo hayat Mema meselesi olduğu için çağırıyoruz dedi ama burda daha önce sonuc akmayan varmı haram garantideMerhaba bisey sormak istiyorum bundan 1 seene once gökçene islem yaptrdim fakat dugunden once kesin gel diyince gecici yaptığını anladım simdi doktora kontrole gtmek istyrum doktor islem yapildigini anlar mi yoksa eskisi gibimidir
HAngi doktor bu canmKızlar nasılsınız ses çıkmıyor hicbirinizden ben durmadan sayfayı kurcaliyorumbugün 44. Günüm 16 gün kalmış 2 ay olmasina. Ben kafama takılan bazı şeyleri sormak istiyorum sizlere sayfayı karıştırırken farkettim ben doktora gittiğimde senin zarın yok hiç yok birleştirme yapıcaz zar toplicaz dedi bende o zaman bu kadar araştırıp gitmedim tabi acaba bana geçici mi yapacaktı ki anlamadım ben şuan okuyunca öyle geldi normalde kalıcı için yeni bir zar toplaniyor diye okudum hep siz ne düşünüyorsunuz
Kalıcı için gidebilseydin keşke Turgay a canımKızlar merhaba bir kaç haftadır girmedim ama bu sürede tabi hep arastırdım herkese cok tesekkr ederim hep cevap verdınız ben cok telaslı yaklastım sakinleştirdiniz hep artık hazırlıklarım başlıyor bende arastırdım ve düşündüm gecıcı yaptırım önce bi kanamam olur mu olmaZ mı kendım bakcam ona göre evlendıkten sonra yaptırcam evet maddi anlamda sıkıntıya düşürecek ama 5000 tl bi doktora verip kafayı yiceme 2500 2500 verip kafam rahat olcak tek kafamız karıştıran ıkıncı dikim zor olur mu acaba mumkunmu
Aynen ya iyi sonuç alan da çokKalıcı için gidebilseydin keşke Turgay a canım
Evet canım da ben iki kere o masaya yatmayı zor bulduğumdan söyledim geçici de sonuç veriyor ama 2 kere o masaya yatmayı göze almak da güç bi durum Allah yardımcımız olsun hepimizinAynen ya iyi sonuç alan da çok
İkinci kere geçici olan vardı geçmişte kathy123 ve adını hatırlamadığım bir arkadaş daha sonuç aldılar ikinciden de.Kızlar merhaba bir kaç haftadır girmedim ama bu sürede tabi hep arastırdım herkese cok tesekkr ederim hep cevap verdınız ben cok telaslı yaklastım sakinleştirdiniz hep artık hazırlıklarım başlıyor bende arastırdım ve düşündüm gecıcı yaptırım önce bi kanamam olur mu olmaZ mı kendım bakcam ona göre evlendıkten sonra yaptırcam evet maddi anlamda sıkıntıya düşürecek ama 5000 tl bi doktora verip kafayı yiceme 2500 2500 verip kafam rahat olcak tek kafamız karıştıran ıkıncı dikim zor olur mu acaba mumkunmu
Haklısın canım tabi ki geçici den de kalıcıdanda sonuç alınır ama 2. Kez bu işlem için o masada olmak gerer insanı Amin inşallah Allah yardım ederde bu durumdan kurtuluş nasip olur hepimizeEvet canım da ben iki kere o masaya yatmayı zor bulduğumdan söyledim geçici de sonuç veriyor ama 2 kere o masaya yatmayı göze almak da güç bi durum Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benim haziranın ortasında nikah olacak da daha sonucu bilmiyorum kontrole gitmeme biraz daha varYakınlarda düğünü olacak var mı arkadaşlar sonuç alabilecek biri :)
Iyi bari canm çağırması ıyi bsey. Sknti olmasin diye garanti dikisi atiyolar yani geçici gbi bseybende gruptan duymuştum araştırdım aradım öyle gittim de evet canım işlem olduktan sonra dedi
Evet canım umarım tutarda ona da gerek kalmazIyi bari canm çağırması ıyi bsey. Sknti olmasin diye garanti dikisi atiyolar yani geçici gbi bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?