- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
- 23
KuZum gidebilirim ama riske atmak istemıyorum ya tuttar ama kanamazsaKalıcı için gidebilseydin keşke Turgay a canım
yanı kalıcı da bu kargaşa da koruyamamda sansa da bırakamamİkinci kere geçici olan vardı geçmişte kathy123 ve adını hatırlamadığım bir arkadaş daha sonuç aldılar ikinciden de.
Amin canım benm insallah kurtulalım bu sekılde senelerce tek basıma atlattıysam bunu da yaparızHaklısın canım tabi ki geçici den de kalıcıdanda sonuç alınır ama 2. Kez bu işlem için o masada olmak gerer insanı Amin inşallah Allah yardım ederde bu durumdan kurtuluş nasip olur hepimize
Aynen öyle canım bugünlerde geçecek hayırlısıyla olumlu sonuçlarımızı alıcaz elbetAmin canım benm insallah kurtulalım bu sekılde senelerce tek basıma atlattıysam bunu da yaparız
Sanırım geçici de başarılı gökçen yalnız iki sefer yaptırmaktansa istanbula gidebilme şansını denesenKızlar ben ilk gecıcı şansımı Ankara da gökçene deneyim diyorum ne dersiniz olursa ikinciyi yine gökçene olurum da o kadında bilemedim burda sonuç alamamısta var .
Kim atıyor canım garanti dikişiIyi bari canm çağırması ıyi bsey. Sknti olmasin diye garanti dikisi atiyolar yani geçici gbi bsey
Sanırım geçici de başarılı gökçen yalnız iki sefer yaptırmaktansa istanbula gidebilme şansını denesen
[/QUOTE canm benm amacım ilk yaptırıp sonucu kendım görüp emın olmak İstanbul’da olsa ya tutar ama kanamazsa kendı gözümle görmek istiyorum
Kimlik bilgisi alıyor canimDoktor Turgay beye gidenlere sormak istiyorum kayıt yaparken kimlik istiyorlar mı yoksa bilgileri kendiniz mi söylüyor sunuz
KEndimiz kimliği vermiyoruz ama dimiKimlik bilgisi alıyor canim
Sadece söylüyoruz kayıt yapıyorlarKEndimiz kimliği vermiyoruz ama dimi
Geçicide sonuç alamamış var mı gökçen de canım ? Kalıcıda var diye biliyorum ama geçici görmedim. Gökçeni hanımı düşünüyordum benKızlar ben ilk gecıcı şansımı Ankara da gökçene deneyim diyorum ne dersiniz olursa ikinciyi yine gökçene olurum da o kadında bilemedim burda sonuç alamamısta var .
Kimliği veriyorsun kenidisi yapıyor canım sormuştum ben bir sorun olur mu yok demişti kayıt ediyorum die sadeceSadece söylüyoruz kayıt yapıyorlar
Benm izmirdeki doktorum yapıyor.Kim atıyor canım garanti dikişi
Ben iyiyim canım 38. Gündeyim öncekine göre biraz daha rahat hareket ediyorum kontrole gidip sonucu öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorumKızlar nasılsınızKimsenin sesi çıkmıyor bu aralar. İşlem olan kızlar ne durumdalar, psikolojiler ne durumda
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah tutmuşturBen iyiyim canım 38. Gündeyim öncekine göre biraz daha rahat hareket ediyorum kontrole gidip sonucu öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Sen nasılsın ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?