Haklısın canım tabi ki geçici den de kalıcıdanda sonuç alınır ama 2. Kez bu işlem için o masada olmak gerer insanı Amin inşallah Allah yardım ederde bu durumdan kurtuluş nasip olur hepimize
Amin canım benm insallah kurtulalım bu sekılde senelerce tek basıma atlattıysam bunu da yaparız

Kızlar ben ilk gecıcı şansımı Ankara da gökçene deneyim diyorum ne dersiniz olursa ikinciyi yine gökçene olurum da o kadında bilemedim burda sonuç alamamısta var .

Kızlar ben ilk gecıcı şansımı Ankara da gökçene deneyim diyorum ne dersiniz olursa ikinciyi yine gökçene olurum da o kadında bilemedim burda sonuç alamamısta var .
Sanırım geçici de başarılı gökçen yalnız iki sefer yaptırmaktansa istanbula gidebilme şansını denesen

Dikkat edersin elinden geldiğince tutma durumu olursa kan gelir illaki

Anladım canım sen bilirsin o zaman geçici de hangi doktor içine siniyor ise o doktora yaptır ilk yaptırdın da sonuc olumlu olur ise kafan rahat olur 2. Yi de zamanı geldiğin de yaptirirsin

Geçicide sonuç alamamış var mı gökçen de canım ? Kalıcıda var diye biliyorum ama geçici görmedim. Gökçeni hanımı düşünüyordum ben

Kızlar nasılsınız Kimsenin sesi çıkmıyor bu aralar. İşlem olan kızlar ne durumdalar, psikolojiler ne durumda

Kızlar nasılsınız Kimsenin sesi çıkmıyor bu aralar. İşlem olan kızlar ne durumdalar, psikolojiler ne durumda
Ben iyiyim canım 38. Gündeyim öncekine göre biraz daha rahat hareket ediyorum kontrole gidip sonucu öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Sen nasılsın ne durumdasın

Ben iyiyim canım 38. Gündeyim öncekine göre biraz daha rahat hareket ediyorum kontrole gidip sonucu öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Sen nasılsın ne durumdasın
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah tutmuştur Kime olmuştun işlemi çok kişiyiz unutuluyor doktor isimleri kusura bakma
Valla ben parasız pulsuz nişansız düğünsüz öyle kendi kendime hala ne yapacağımı düşünüyorum. Kalıcı geçici arasında gidip geliyorum daha vaktim var Allah'tan inşallah param da olursa bir karar veririm herhalde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…