ALLAH razı olsun canım çok sağolGüzel sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah tutmuşturKime olmuştun işlemi çok kişiyiz unutuluyor doktor isimleri kusura bakma
Valla ben parasız pulsuz nişansız düğünsüz öyle kendi kendime hala ne yapacağımı düşünüyorum. Kalıcı geçici arasında gidip geliyorum daha vaktim var Allah'tan inşallah param da olursa bir karar veririm herhalde dua edin
İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alie burada paylaşırız 22 gün daha bekleyip öyle gidicem kontrole tutmuş ise paylaşırım burada. Evet canım ya geçici de iyileşme sürecini bekleme durumu olmadığı için o yönüyle çok iyi vardır elbet yapan doktor olduğun şehirde de korkunu anlıyorum canım mühim meseleSizler inşallah güzel sonuçlar aldıkça bize bildirin biz de o doktorlara yönelelim Meral hanımı ben de düşünüyorum inşallah sen güzel sonuç alırsan ben de gidebilirim Ankara'ya. Geçici sırf şu iyileşme süreci olmadığı için çok cazip, yaşadığım şehir küçük illa yapan vardır ama kararsızım korkuyorum işte
Senin için hangisi daha mantıklı geliyor ve hangisi içine siniyor ise tercihini o yönde yap canımİnşallah hepimiz iyi sonuçlar alie burada paylaşırız 22 gün daha bekleyip öyle gidicem kontrole tutmuş ise paylaşırım burada. Evet canım ya geçici de iyileşme sürecini bekleme durumu olmadığı için o yönüyle çok iyi vardır elbet yapan doktor olduğun şehirde de korkunu anlıyorum canım mühim mesele
Bugün ilk zamanlarki gibi sızlar oldu canım o yüzden meraklandım umarım iyileşme gösterdiği içindirSızlanma yanma normal demişti bana doktorum dokular iyileştiği için
İçini ferah tut canım bende öyle hissediyordum doktorum öyle dedikten sonra rahatladım inşallah sonuçlarda olumlu olurBugün ilk zamanlarki gibi sızlar oldu canım o yüzden meraklandım umarım iyileşme gösterdiği içindir
Çok sağol canım ya içim rahatladıİçini ferah tut canım bende öyle hissediyordum doktorum öyle dedikten sonra rahatladım inşallah sonuçlarda olumlu olur
Sorununuzu başka bir konuda okudum ama ne olur 9 yaşındaki bir çocuk için kızlık zari diktirme olayını düşündüğünüzü söylemeyin hele ki tecavüze uğrayan bir çocuk için lInanın acısına acı katarsınız onun yerine o şerefsizi şikayet edin ki cezasını bulsun.
Kimlik istiyor ama formalite, gizli kalacağını belirtiyorlarDoktor Turgay beye gidenlere sormak istiyorum kayıt yaparken kimlik istiyorlar mı yoksa bilgileri kendiniz mi söylüyor sunuz
Bende duyunca çok üzülmüştüm ama hiçbir doktor 9 yaşındaki bir kızın zarı dikmeyecegi için rahatim, çünkü herşey olabilir bu olayın altinda. Muhtemelen doktor polise haber verir direk.Yaa bakın biz 30 geldik zar aıcısından korkudan vajinismus olduk yani. Kızcağız u acıyı da yaşamasın keşnlikle.
Ne önemi var bir zarın. Onun değerinin yanında bir zarın değeri var mı?
Acıyla travmasını hatırlatacaksınız. Ve doktora gidip operasyon olursa bu kez suç ond gibi, sanki bozukluk oda gibi düşünecek..
onu seviyorsanız kadın doğumcu yerine psikiyatra yollyın canım
Çok üzüldm
Canım forumu okumadın mı hiç gökçen hoca kalıcı işlemi yapamıyor zaten. Moralin bozulsun istemem ama zaten işlemin tutmadı. Yeni yaptıracak olanlar keşke şurayı okusalar da Ankara’da kimseye güvenip yaptırmasalar.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum siteye bu arada gökçen erdoğana 21 mayista yaptirdim operasyonu ve 3 gun sonra bi kanama oldu sizce bu kanama normal mi? Kendisi ilk 7 gun hafif kanama olabilir diyor dusunmekten kafayi yiyecegim bana bir yol gosterin
Merhaba. Çok ayıp bişey yazdığınız.Canım forumu okumadın mı hiç gökçen hoca kalıcı işlemi yapamıyor zaten. Moralin bozulsun istemem ama zaten işlemin tutmadı. Yeni yaptıracak olanlar keşke şurayı okusalar da Ankara’da kimseye güvenip yaptırmasalar.
Evet o kadına baya guvenip gittim çok araştırmadım moralim çok bozuldu şu anCanım forumu okumadın mı hiç gökçen hoca kalıcı işlemi yapamıyor zaten. Moralin bozulsun istemem ama zaten işlemin tutmadı. Yeni yaptıracak olanlar keşke şurayı okusalar da Ankara’da kimseye güvenip yaptırmasalar.
Ne demem gerekiyordu yalandan normaldir merak etmeyin mi deseydim o zaman çok güzel mi olacaktı yazdığım ?Merhaba. Çok ayıp bişey yazdığınız.
Zaten ankaradaysan geçiciyi denersin canım ilişkiden önce mutlaka gel diyecektir sana. Yine de için rahat etmesini istersen bir iki ay sonra başka bir doktora daha teyit ettir o şekilde gökçen hanıma git kontrol ol bence. Hatta olmadığını da söylersin rezil olsun artık şunlar ben de Ebru zülfikaroğluna olmuştum Ankara’da yığınla para almıştı zehir zıkkım olsun.Evet o kadına baya guvenip gittim çok araştırmadım moralim çok bozuldu şu anben Ankaradayim ve başka yere gitmem gerekecek sanırım İstanbula gidemem malum su anda yasaklar falanda var ben ne yapacagim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?