ALLAH razı olsun canım çok sağol yok ne kusuru haklısın unutulabilir Meral sönmezer e olmuştum düşünmemek elde değil ki para durumunu ayarladığında eğer kalıcı düşünüyorsan nişan durumu olmadan önce yaptır kafandan at nişanlılık dönemlerini güzelce geçir canım ama geçici den yana olursanda zamanı gelene kadar doktor arayışında ol içini rahat tutmaya bak umarım atlatırız bu durumu ❤

Sizler inşallah güzel sonuçlar aldıkça bize bildirin biz de o doktorlara yönelelim Meral hanımı ben de düşünüyorum inşallah sen güzel sonuç alırsan ben de gidebilirim Ankara'ya. Geçici sırf şu iyileşme süreci olmadığı için çok cazip, yaşadığım şehir küçük illa yapan vardır ama kararsızım korkuyorum işte

İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alie burada paylaşırız 22 gün daha bekleyip öyle gidicem kontrole tutmuş ise paylaşırım burada. Evet canım ya geçici de iyileşme sürecini bekleme durumu olmadığı için o yönüyle çok iyi vardır elbet yapan doktor olduğun şehirde de korkunu anlıyorum canım mühim mesele

Senin için hangisi daha mantıklı geliyor ve hangisi içine siniyor ise tercihini o yönde yap canım

Kızlar iyi akşamlar bugün benim o bölgede sol tarafta sürekli bir sızlanma var normalmidir acaba

Yaa bakın biz 30 geldik zar aıcısından korkudan vajinismus olduk yani. Kızcağız u acıyı da yaşamasın keşnlikle.

Ne önemi var bir zarın. Onun değerinin yanında bir zarın değeri var mı?

Acıyla travmasını hatırlatacaksınız. Ve doktora gidip operasyon olursa bu kez suç ond gibi, sanki bozukluk oda gibi düşünecek..

onu seviyorsanız kadın doğumcu yerine psikiyatra yollyın canım

Çok üzüldm

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum siteye bu arada gökçen erdoğana 21 mayista yaptirdim operasyonu ve 3 gun sonra bi kanama oldu sizce bu kanama normal mi? Kendisi ilk 7 gun hafif kanama olabilir diyor dusunmekten kafayi yiyecegim bana bir yol gosterin

Bende duyunca çok üzülmüştüm ama hiçbir doktor 9 yaşındaki bir kızın zarı dikmeyecegi için rahatim, çünkü herşey olabilir bu olayın altinda. Muhtemelen doktor polise haber verir direk.

Kızlar günaydın dün yazdım ama cevap veren olmadı operasyon geçirdim 3 gun sonra kanamam oldu doktora sordugumda normal dedi ama icim icimi kemiriyor acaba tutmadi mi diye? Sizde durumlar nedir? Birde doktoruma tekrar bir muayene eder misiniz dedim 40 gun boyunca muayene edemem dikişlerin açılır dedi böyle bir şey mümkün mü yoksa beni başından mı savmak istedi

Canım forumu okumadın mı hiç gökçen hoca kalıcı işlemi yapamıyor zaten. Moralin bozulsun istemem ama zaten işlemin tutmadı. Yeni yaptıracak olanlar keşke şurayı okusalar da Ankara’da kimseye güvenip yaptırmasalar.

Merhaba. Çok ayıp bişey yazdığınız.

Evet o kadına baya guvenip gittim çok araştırmadım moralim çok bozuldu şu an ben Ankaradayim ve başka yere gitmem gerekecek sanırım İstanbula gidemem malum su anda yasaklar falanda var ben ne yapacagim simdi

Evet o kadına baya guvenip gittim çok araştırmadım moralim çok bozuldu şu an ben Ankaradayim ve başka yere gitmem gerekecek sanırım İstanbula gidemem malum su anda yasaklar falanda var ben ne yapacagim simdi
Zaten ankaradaysan geçiciyi denersin canım ilişkiden önce mutlaka gel diyecektir sana. Yine de için rahat etmesini istersen bir iki ay sonra başka bir doktora daha teyit ettir o şekilde gökçen hanıma git kontrol ol bence. Hatta olmadığını da söylersin rezil olsun artık şunlar ben de Ebru zülfikaroğluna olmuştum Ankara’da yığınla para almıştı zehir zıkkım olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…