Ay bide ben kanamam oldu diye mesaj attim ters hareket yapmissindir üzülme diyor birde akil veriyor birde geleyim muayene olayim dedim 40 gun gecmeden muayene edemem dikislerin acilir dedi bunu okumus kulturlu bir jinekolog bir insan soyluyor su an sinirim tepeme cikti. Ben evet Ankaradayim ama kalici yaptirip kafam rahat etsin istiyordum cunku su karisikliklardan dolayi hicbir seyim net degil neyi ne zaman yapagim agustos gibi nikah yapacagimda acaba iliskiye ne zaman gireriz kafamda deli sorular

Sonra ne yaptin? Baska doktora gittin mi canim?

Ne demem gerekiyordu yalandan normaldir merak etmeyin mi deseydim o zaman çok güzel mi olacaktı yazdığım ?
Ben size ne yapmanız gerektiğini söylemiyorum. Sadece o doktor kötü bu doktor kötü demeniz hoş değil. Ben de Ankara'da yaptırdım tonla para vermedim ve geçici de yaptırmadım. Yani dediğiniz hiçbir iddia bende gerçekleşmedi. Gene de siz bilirsiniz. Geçmiş olsun

Gitmedim canım erkek arkadaşıma durumu anlattım. Merak etme su akıyor yolunu buluyor bir şekilde halledersin. Buraya kim yazdıysa geçici ya da kalıcı hepsi evlendi kurtuldu. Allah yardımcın olsun.
Ne güzel ya insallah kurtulurum ben de bu psikolojiden biran önce teşekkür ederim

Nereye yaptirdiniz? Söyleyin bizde aydınlanalım? Doktorlara iyi kötü diyoruz cunku bizi kandiriyorlar ben o kadina guvenip gittim ama gecici yapmis bu durumda doktoru nasil övelim güvenelim

Nereye yaptirdiniz? Söyleyin bizde aydınlanalım? Doktorlara iyi kötü diyoruz cunku bizi kandiriyorlar ben o kadina guvenip gittim ama gecici yapmis bu durumda doktoru nasil övelim güvenelim
Sürecimi yazdim ben gectigimiz cuma gunu islem oldum ve detaylarini da anlatiyorum açtığım başlıkta. O kötü bu iyi diyerek algı oluşturma peşinde değilim

Sürecimi yazdim ben gectigimiz cuma gunu islem oldum ve detaylarini da anlatiyorum açtığım başlıkta. O kötü bu iyi diyerek algı oluşturma peşinde değilim
Yanlış anlaşılıyoruz sanırım biz burda birbirimize yardımcı olmak için burdayız sonuçta. Ben gittiğim doktora kötü demiyorum başarılarına güvenip gittim fakat 3.günde kanamam oldu ve geçici işlem yapmış kandırmıs size böyle yapılsa ne hissederdiniz. Bizim verdiğimiz para onlara para bile değil bir günlük harcamaları ama ben onu biriktirmek için günlerce uğraştım sonuçta. İşi baştan söyleseydi doğru zamanda giderdim en azından. Sizin sürecinizi okuyup bilgilenmek isterim gerekiyorsa ayni yere gitmek isterim memnun kaldiysaniz başlığa nerden ulaşabilirim yeni üyeyim çok iyi bilmiyorum kullanmayı burayı.

Sen yüzde yüz doğrusun. Ben senden önce bir doktor hakkında atıp tutan kişiye yazdım, ona tepkimi gösterdim. Kendin daha iyi bilirsin ama bence aynı doktora durumunu anlat, yardımcı olacaktır.

Sen yüzde yüz doğrusun. Ben senden önce bir doktor hakkında atıp tutan kişiye yazdım, ona tepkimi gösterdim. Kendin daha iyi bilirsin ama bence aynı doktora durumunu anlat, yardımcı olacaktır.
Atıp tutan kişi ben oluyorum sanırım. Bakın burayı yaklaşık 3 senedir takip ediyorum üyelik tarihinize bakılırsa sizden daha eskiyim. Ankara’daki çoğu doktor hakkında da yorumları okudum. Burda kendisine işlem yaptırıp daha sonra başka bir doktora işlem olan çok insan gördüm. Buna atıp tutmak demeyelim de yaşantıdan yola çıkarak bir sonuca ulaşma diyelim. Ayrıca herkesin bir ikinci işlemi yaptıracak maddi ya da manevi gücü olmayabilir. Ben buradakileri tanımam etmem bana ne derim ama insanların çaresizliğini anlayabiliyorum bu yüzden de bir birikim varsa bunu kandırmayacak doktorlardan yana kullanmalarını isterim. Hala söylüyorum Ankara’da bu işlemi kalıcı anlamda bakın kalıcı diyorum yapabilen doktor yok !

Kuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalım Ankara’da kalıcı işlem yapabilen doktor yok, bu konuda da bence (bence diyorum bu benim fikrim katılmayanların linç girişimine gerek yok) çok haklısın.

Hatırladım canım, anlaşıldı şimdi hadi inşallah umarım tutmuştur

Hatırladım canım, anlaşıldı şimdi hadi inşallah umarım tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…