Ay bide ben kanamam oldu diye mesaj attim ters hareket yapmissindir üzülme diyor birde akil veriyorZaten ankaradaysan geçiciyi denersin canım ilişkiden önce mutlaka gel diyecektir sana. Yine de için rahat etmesini istersen bir iki ay sonra başka bir doktora daha teyit ettir o şekilde gökçen hanıma git kontrol ol bence. Hatta olmadığını da söylersin rezil olsun artık şunlar ben de Ebru zülfikaroğluna olmuştum Ankara’da yığınla para almıştı zehir zıkkım olsun.
Sonra ne yaptin? Baska doktora gittin mi canim?Zaten ankaradaysan geçiciyi denersin canım ilişkiden önce mutlaka gel diyecektir sana. Yine de için rahat etmesini istersen bir iki ay sonra başka bir doktora daha teyit ettir o şekilde gökçen hanıma git kontrol ol bence. Hatta olmadığını da söylersin rezil olsun artık şunlar ben de Ebru zülfikaroğluna olmuştum Ankara’da yığınla para almıştı zehir zıkkım olsun.
Gitmedim canım erkek arkadaşıma durumu anlattım. Merak etme su akıyor yolunu buluyor bir şekilde halledersin. Buraya kim yazdıysa geçici ya da kalıcı hepsi evlendi kurtuldu. Allah yardımcın olsun.Sonra ne yaptin? Baska doktora gittin mi canim?
Ben size ne yapmanız gerektiğini söylemiyorum. Sadece o doktor kötü bu doktor kötü demeniz hoş değil. Ben de Ankara'da yaptırdım tonla para vermedim ve geçici de yaptırmadım. Yani dediğiniz hiçbir iddia bende gerçekleşmedi. Gene de siz bilirsiniz. Geçmiş olsunNe demem gerekiyordu yalandan normaldir merak etmeyin mi deseydim o zaman çok güzel mi olacaktı yazdığım ?
Ne güzel ya insallah kurtulurum ben de bu psikolojiden biran önce teşekkür ederimGitmedim canım erkek arkadaşıma durumu anlattım. Merak etme su akıyor yolunu buluyor bir şekilde halledersin. Buraya kim yazdıysa geçici ya da kalıcı hepsi evlendi kurtuldu. Allah yardımcın olsun.
Nereye yaptirdiniz? Söyleyin bizde aydınlanalım? Doktorlara iyi kötü diyoruz cunku bizi kandiriyorlar ben o kadina guvenip gittim ama gecici yapmis bu durumda doktoru nasil övelim güvenelimBen size ne yapmanız gerektiğini söylemiyorum. Sadece o doktor kötü bu doktor kötü demeniz hoş değil. Ben de Ankara'da yaptırdım tonla para vermedim ve geçici de yaptırmadım. Yani dediğiniz hiçbir iddia bende gerçekleşmedi. Gene de siz bilirsiniz. Geçmiş olsun
Sürecimi yazdim ben gectigimiz cuma gunu islem oldum ve detaylarini da anlatiyorum açtığım başlıkta. O kötü bu iyi diyerek algı oluşturma peşinde değilimNereye yaptirdiniz? Söyleyin bizde aydınlanalım? Doktorlara iyi kötü diyoruz cunku bizi kandiriyorlar ben o kadina guvenip gittim ama gecici yapmis bu durumda doktoru nasil övelim güvenelim
Yanlış anlaşılıyoruz sanırım biz burda birbirimize yardımcı olmak için burdayız sonuçta. Ben gittiğim doktora kötü demiyorum başarılarına güvenip gittim fakat 3.günde kanamam oldu ve geçici işlem yapmış kandırmıs size böyle yapılsa ne hissederdiniz. Bizim verdiğimiz para onlara para bile değil bir günlük harcamaları ama ben onu biriktirmek için günlerce uğraştım sonuçta. İşi baştan söyleseydi doğru zamanda giderdim en azından. Sizin sürecinizi okuyup bilgilenmek isterim gerekiyorsa ayni yere gitmek isterim memnun kaldiysaniz başlığa nerden ulaşabilirim yeni üyeyim çok iyi bilmiyorum kullanmayı burayı.Sürecimi yazdim ben gectigimiz cuma gunu islem oldum ve detaylarini da anlatiyorum açtığım başlıkta. O kötü bu iyi diyerek algı oluşturma peşinde değilim
Aman diyim doktorunu iyi araştır sonra benim gibi başın ağrımasınYakın zamanda diktirip ilişkisi olan kanaması olan var mı acaba ?
Ben işlem oldum tuttu dedi ama henüz ilişki yaşamadım asıl sonucu ozaman görücemAman diyim doktorunu iyi araştır sonra benim gibi başın ağrımasın
Nereye oldunuz? Ankarada mi yaptirdiniz?Ben işlem oldum tuttu dedi ama henüz ilişki yaşamadım asıl sonucu ozaman görücem
İst Turgay beyNereye oldunuz? Ankarada mi yaptirdiniz?
Keşke bende istanbulda olsaydim bende yaptirdim tutmadi tekrar yaptircam mecburenİst Turgay bey
Sen yüzde yüz doğrusun. Ben senden önce bir doktor hakkında atıp tutan kişiye yazdım, ona tepkimi gösterdim. Kendin daha iyi bilirsin ama bence aynı doktora durumunu anlat, yardımcı olacaktır.Yanlış anlaşılıyoruz sanırım biz burda birbirimize yardımcı olmak için burdayız sonuçta. Ben gittiğim doktora kötü demiyorum başarılarına güvenip gittim fakat 3.günde kanamam oldu ve geçici işlem yapmış kandırmıs size böyle yapılsa ne hissederdiniz. Bizim verdiğimiz para onlara para bile değil bir günlük harcamaları ama ben onu biriktirmek için günlerce uğraştım sonuçta. İşi baştan söyleseydi doğru zamanda giderdim en azından. Sizin sürecinizi okuyup bilgilenmek isterim gerekiyorsa ayni yere gitmek isterim memnun kaldiysaniz başlığa nerden ulaşabilirim yeni üyeyim çok iyi bilmiyorum kullanmayı burayı.
Öncelikle bu yolu deneyeceğim teşekkürlerSen yüzde yüz doğrusun. Ben senden önce bir doktor hakkında atıp tutan kişiye yazdım, ona tepkimi gösterdim. Kendin daha iyi bilirsin ama bence aynı doktora durumunu anlat, yardımcı olacaktır.
Atıp tutan kişi ben oluyorum sanırım. Bakın burayı yaklaşık 3 senedir takip ediyorum üyelik tarihinize bakılırsa sizden daha eskiyim. Ankara’daki çoğu doktor hakkında da yorumları okudum. Burda kendisine işlem yaptırıp daha sonra başka bir doktora işlem olan çok insan gördüm. Buna atıp tutmak demeyelim de yaşantıdan yola çıkarak bir sonuca ulaşma diyelim. Ayrıca herkesin bir ikinci işlemi yaptıracak maddi ya da manevi gücü olmayabilir. Ben buradakileri tanımam etmem bana ne derim ama insanların çaresizliğini anlayabiliyorum bu yüzden de bir birikim varsa bunu kandırmayacak doktorlardan yana kullanmalarını isterim. Hala söylüyorum Ankara’da bu işlemi kalıcı anlamda bakın kalıcı diyorum yapabilen doktor yok !Sen yüzde yüz doğrusun. Ben senden önce bir doktor hakkında atıp tutan kişiye yazdım, ona tepkimi gösterdim. Kendin daha iyi bilirsin ama bence aynı doktora durumunu anlat, yardımcı olacaktır.
Kuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalımAtıp tutan kişi ben oluyorum sanırım. Bakın burayı yaklaşık 3 senedir takip ediyorum üyelik tarihinize bakılırsa sizden daha eskiyim. Ankara’daki çoğu doktor hakkında da yorumları okudum. Burda kendisine işlem yaptırıp daha sonra başka bir doktora işlem olan çok insan gördüm. Buna atıp tutmak demeyelim de yaşantıdan yola çıkarak bir sonuca ulaşma diyelim. Ayrıca herkesin bir ikinci işlemi yaptıracak maddi ya da manevi gücü olmayabilir. Ben buradakileri tanımam etmem bana ne derim ama insanların çaresizliğini anlayabiliyorum bu yüzden de bir birikim varsa bunu kandırmayacak doktorlardan yana kullanmalarını isterim. Hala söylüyorum Ankara’da bu işlemi kalıcı anlamda bakın kalıcı diyorum yapabilen doktor yok !
Hatırladım canım, anlaşıldı şimdi hadi inşallah umarım tutmuşturKuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalımAnkara’da kalıcı işlem yapabilen doktor yok, bu konuda da bence (bence diyorum bu benim fikrim katılmayanların linç girişimine gerek yok) çok haklısın.
Hatırladım canım, anlaşıldı şimdi hadi inşallah umarım tutmuşturKuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalımAnkara’da kalıcı işlem yapabilen doktor yok, bu konuda da bence (bence diyorum bu benim fikrim katılmayanların linç girişimine gerek yok) çok haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?