Bayağı bilgisiniz doktor musunuz? Ben yaptirdim benim arkadaşım yaptırdı ve olumlu sonuç aldi. Neyin iddiasindasiniz? İstanbul'da hangi doktor için çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığınız hoş değil sn eski profil. Insanları kandırmayın. Tüm diyeceğim bu.Atıp tutan kişi ben oluyorum sanırım. Bakın burayı yaklaşık 3 senedir takip ediyorum üyelik tarihinize bakılırsa sizden daha eskiyim. Ankara’daki çoğu doktor hakkında da yorumları okudum. Burda kendisine işlem yaptırıp daha sonra başka bir doktora işlem olan çok insan gördüm. Buna atıp tutmak demeyelim de yaşantıdan yola çıkarak bir sonuca ulaşma diyelim. Ayrıca herkesin bir ikinci işlemi yaptıracak maddi ya da manevi gücü olmayabilir. Ben buradakileri tanımam etmem bana ne derim ama insanların çaresizliğini anlayabiliyorum bu yüzden de bir birikim varsa bunu kandırmayacak doktorlardan yana kullanmalarını isterim. Hala söylüyorum Ankara’da bu işlemi kalıcı anlamda bakın kalıcı diyorum yapabilen doktor yok !
Tamam biz anladık seniBayağı bilgisiniz doktor musunuz? Ben yaptirdim benim arkadaşım yaptırdı ve olumlu sonuç aldi. Neyin iddiasindasiniz? İstanbul'da hangi doktor için çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığınız hoş değil sn eski profil. Insanları kandırmayın. Tüm diyeceğim bu.
Keyfinizi bozmak istemem ama güzel okumamissiniz yazdiklarimi. Pnr1990 isimli algısı yüksek arkadasin gokcen erdogana atip tutuyordu ve ben onu elestirdim. Sahte hesap vs demis guzide46. Evet kendisi sureci sordu ben de anlattim. Birileri reklam için tutulmussaniz, burada bir iki tane belki ihtiyaci olan insanlari yanlis yonlendirmeyin. Gerci pek korkunuz da yok iki yildir kizlik zari ekraninda millete anlatiyorsunuz :) garip. Neyse gecmis olsun.Kuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalımAnkara’da kalıcı işlem yapabilen doktor yok, bu konuda da bence (bence diyorum bu benim fikrim katılmayanların linç girişimine gerek yok) çok haklısın.
İyi bayramlar dilerim size :) vaktim değerli.Keyfinizi bozmak istemem ama güzel okumamissiniz yazdiklarimi. Pnr1990 isimli algısı yüksek arkadasin gokcen erdogana atip tutuyordu ve ben onu elestirdim. Sahte hesap vs demis guzide46. Evet kendisi sureci sordu ben de anlattim. Birileri reklam için tutulmussaniz, burada bir iki tane belki ihtiyaci olan insanlari yanlis yonlendirmeyin. Gerci pek korkunuz da yok iki yildir kizlik zari ekraninda millete anlatiyorsunuz :) garip. Neyse gecmis olsun.
Kiminle ben anlayamadim ne yazdiginizi?Ben özelden de konuştum, net sahte
Boşver canım uzamasın.Kiminle ben anlayamadim ne yazdiginizi?
Keyfinizi bozmak istemem ama güzel okumamissiniz yazdiklarimi. Pnr1990 isimli algısı yüksek arkadasin gokcen erdogana atip tutuyordu ve ben onu elestirdim. Sahte hesap vs demis guzide46. Evet kendisi sureci sordu ben de anlattim. Birileri reklam için tutulmussaniz, burada bir iki tane belki ihtiyaci olan insanlari yanlis yonlendirmeyin. Gerci pek korkunuz da yok iki yildir kizlik zari ekraninda millete anlatiyorsunuz :) garip. Neyse gecmis olsun.
Aaa aa ne ilginç yahuKuzum daha önce Kübra Z.A. ismindeki doktorun reklamını yapmaktan ban yiyen sahte hesabı hatırlıyorsundur cuma günü o doktora işlem olmuş arkadaş süreci tamamlamamış ama doktorundan çok emin. Hadi inşallah diyelim. O yüzden takılma bırak, er ya da geç gerçekler gün yüzüne çıkar. Doğru çıksın da tek biz yanılıyor olalımAnkara’da kalıcı işlem yapabilen doktor yok, bu konuda da bence (bence diyorum bu benim fikrim katılmayanların linç girişimine gerek yok) çok haklısın.
Aynen seyahat sınırı kalktı bekleyip gitmek konuşunda kararsız kalıyor insan tekrar yasak gelme ihtimali de olabilirKızlar yollar açıldı gözümüz aydın kimler gidiyor işlem yaptırmayasizce yollarda sorun çıkar mı yine ne olur ne olmaz beklesek mi bi süre gitmek için
Kime işlem yaptıracaksın ki aynen kararlı olup yaptırmak lazımEvet toplantı sonrası tekrar gelebileceği söylendi ben o yüzden direk aldım biletimi hemen olup geleyim tekrar yasak gelirse ne yaparım diye düşündüm
Bende ona gitmeyi düşünüyorum ama bakalım gidebilecek miyim korkuyorum benTurgay hocaya canım bi cesaret edip aldım randevuyu inşallah kısa sürede gidip gelmek nasip olur sen kimi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?