Bayağı bilgisiniz doktor musunuz? Ben yaptirdim benim arkadaşım yaptırdı ve olumlu sonuç aldi. Neyin iddiasindasiniz? İstanbul'da hangi doktor için çalışıyorsunuz bilmiyorum ama yaptığınız hoş değil sn eski profil. Insanları kandırmayın. Tüm diyeceğim bu.

Tamam biz anladık seni

Keyfinizi bozmak istemem ama güzel okumamissiniz yazdiklarimi. Pnr1990 isimli algısı yüksek arkadasin gokcen erdogana atip tutuyordu ve ben onu elestirdim. Sahte hesap vs demis guzide46. Evet kendisi sureci sordu ben de anlattim. Birileri reklam için tutulmussaniz, burada bir iki tane belki ihtiyaci olan insanlari yanlis yonlendirmeyin. Gerci pek korkunuz da yok iki yildir kizlik zari ekraninda millete anlatiyorsunuz :) garip. Neyse gecmis olsun.

İyi bayramlar dilerim size :) vaktim değerli.

G Gylmz0635
zeyneplik1
burcusensei
oyku74
saciuzun
Alamanci

hesapların hepsi aynı lokasyondan bağlanmıştır ! Bu sebeple yazdıklarına asla itibar etmeyin !

Kızlar bu işlemi olanlar hala forumda aktif mi? Sorularım olacaktı. Daha önceki konu başlıklarında bildiğiniz gördüğünüz işlemi yaptırıp da evlenmiş olan var mı aranızda? Herkes tam sonuç aldı mı merak ediyorum. Benim ilk ilişkide kan gelmedi , sanıyorum esnekti. Birkaç ilişkiden sonra birkaç damla kan geldi. Çok da fazla ilişkim olmadı bir yıl kadar sürdü. Acaba şimdi zarın durumu nedir? Bir de ben Adana’da Fatih Adanacıoğlu’na gitmeyi düşünüyorum sizce güvenilir mi? Sitesini kurcaladım güven verdi diyebilirim sizler de benim için araştırır mısınız sonuçta işlem yaptıranlar daha iyi anlarlar dr güvenilirliğini. Şimdiden teşekkür ederim.

Aaa aa ne ilginç yahu bir sürüde sahte hesap

Kızlar yollar açıldı gözümüz aydın kimler gidiyor işlem yaptırmaya sizce yollarda sorun çıkar mı yine ne olur ne olmaz beklesek mi bi süre gitmek için

Kızlar yollar açıldı gözümüz aydın kimler gidiyor işlem yaptırmaya sizce yollarda sorun çıkar mı yine ne olur ne olmaz beklesek mi bi süre gitmek için
Aynen seyahat sınırı kalktı bekleyip gitmek konuşunda kararsız kalıyor insan tekrar yasak gelme ihtimali de olabilir süreç sancılıydı bide üstüne bunlar tuz biber oldu

Evet toplantı sonrası tekrar gelebileceği söylendi ben o yüzden direk aldım biletimi hemen olup geleyim tekrar yasak gelirse ne yaparım diye düşündüm

Gidecek olanlar çok şanslısınız Güzel haber verin bizlere, darısı parasız pulsuz bekleyenlere

Yaptıran arkadaslar işleme girdiğimizde nasıl bi süreç oluyo bilen varsa anlatabilir mi burdan veya özelden kaç iğne vuruluyor nerelere yapılıyor hissiyatı ne kadar acaba bikaç gün içinde işlem olucam merak ediyorum korkuyorum kalcadan vuruldugunu okumuştum uyusturuyo mu acaba tam anlamıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…